Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım subat ayinda kullandım işe yaramadı ya bir kac ay ovulasyonla deniyim dedim
Keske bırakmasaydın canım bende subatta denemiştim olmamıstı sonrasında covid derken martı pas geçtim cnku ilaçsız bende geçen ay demiştim 21. Günde oldu ve birtane yumurtam olmustu oda 14 mm flndı demekki ilaçsız yumurtalarımız gelişmiyor artık 🫤 ins bu aydan kalırsın canım gerek kalmaz hiçbişeye

Dün degerlendirmedim persembe gecesi degrlendirdim bide bu aksam degerlendircm.. erken gebelik testinde de cok cok gölge cikti ama dün pek net belli degil ama bakalim belkide vardir bilmiyorum sadece umutlanmak istemiyorum olursada zaten eminim hepimiz bi şok gecircez nasil bu kadar erken oldu diye 😳
Hakkında hayırlısı canım bakalım İnshaAllah vardır yoksasa bukadar çalışmaya olur yani 😂😂😘

Keske bırakmasaydın canım bende subatta denemiştim olmamıstı sonrasında covid derken martı pas geçtim cnku ilaçsız bende geçen ay demiştim 21. Günde oldu ve birtane yumurtam olmustu oda 14 mm flndı demekki ilaçsız yumurtalarımız gelişmiyor artık 🫤 ins bu aydan kalırsın canım gerek kalmaz hiçbişeye
Ama ben subatta hem ilac hem iki çeşit igne kullandim bı türlü yumurtam gelişmedi ovulasyonla da takip ediyordum 23. Gün pik yapti yumurtlamadan 3 gün sonra adet oldum alt üst etti beni hem ilac hem igneler çok uzun süre kullandırdı. Doktora gittim dediki evet adet kanaması ama yumurtan çatlamış degerlendie nasil degerlendireyim adet olmuşum. Çok saçma bir doktora denk geldim şanssızlık. Zaten ilaclara ve ignelere verdigim parayla aşılama yaptirsaydim daha iyiydi hepsi boşuna gitti iyi bi doktora da denk gelmek lazım

Ben araştırdığım için biraz biliyorum.. yani evet kalın değil ama erken olabilir henuz.. yani arada biraz .. bence bir kaç gün daha bekle bir test yap bakalım koyulaşacakmi

Bak ne yazıyor..

İyi bir endeomtrium adet sırasında ince olmalı, yumurtlama günlerinde 7-14 mm ve üç çizgi görünümünde olmalıdır. Üreme çağında 15 mmden daha kalın endometrium hamilelik işaretidir.

Belki daha erken diye böyle ama bekle bence .. senin adet ne zaman olması lazımdı?
Peki kanda cikar mi birde idrarda çıktıktan sonra mi kalinlasmaya başlıyor acaba

Bu arada gecen ay yumurtlamam olmuştu 2 gün pik yaptı da tutmadı. Bu sabah o seffaf akıntı geldi benden bakalim test yapicam 2 gibi

E2 sonucum çıktı 75 den 144 e yükselmiş iyidir umarım doktor güzel dedi ama bilemedim güzel olsaydı yumuşumda büyürdü🤣

İğne kullanıyorum canım pko var diye düşük dozdan başlamıştık 75 den 100 e çıkardı dozu

Eşimin sonuçları da çıkmış kızlar anlayan varsa bakabilir mi cinsel perhiz 3 gün yazan 2020 de diğeri de bu gün
Doktor iyi dediyse iyidir bence canım yumuşlarda büyüyecek inşallah 🙏🏻☺️

Hay benim potansiyelime 😂 harbiden gecen ay bak yine döngü günüm 10 ken yaptigim teste bak ertesi gün siliklesmisti
Bu ay ben doktor takibi ile kontrol ettim.Doktor 18.5 mm gördüğünde testim böyleydi. Ertesi gün t daha koyu çıktı. Sonra ki gün çatadı.
Bu kişide. Kişiye değişebilir ama ben şöyle düşündüm. Çok koyulaşmayıp ertesi gün silik oluyorsa belki18-19 mm arasındayken çatlıyordur. Ya da koyulaşmayı yakalayamadan çatlamayı fark ediyoruz.

Ben 33 yaşındayım sen geç kaldıysan hocam ben ne yapayım 😁benim uzun zamandır olmadı.. PCOS bende de var ama her ay adeet olurum 28-30 gün arası dongum .. baya ciddi takip ve hatta tedavi ile bir yola girmem gerektiğini iki senedir yeni öğrendim doğru dürüst denemeye ise 3 aydır falan başladım Şubat'ta bir düşüğüm oldu.. 6 haftalık ti sanırım.. bakalım İnshaAllah yine olur ☺️🤲🏻
Aslında yaşımızda bir sorun yok da insan ister istemez geç mi oldu nasıl olacak diye endişe ediyo ☺️ benim polikistik overim ileri seviyede ben de normalde düzenli adet oluyorum. Klomen kullandım rahmim inceldi femara kullandım yumurtamı hiç büyütmedi bakalım bu ay n'olacak . İnşallah buradaki herkesin bir an önce olur sağlıkla 🤗 Rabbim nasip etsin. Ol derse olur, dua edelim birbirimize 🤲

Aslında yaşımızda bir sorun yok da insan ister istemez geç mi oldu nasıl olacak diye endişe ediyo ☺️ benim polikistik overim ileri seviyede ben de normalde düzenli adet oluyorum. Klomen kullandım rahmim inceldi femara kullandım yumurtamı hiç büyütmedi bakalım bu ay n'olacak . İnşallah buradaki herkesin bir an önce olur sağlıkla 🤗 Rabbim nasip etsin. Ol derse olur, dua edelim birbirimize 🤲
Aminn İnshaAllah 🤲🏻🤲🏻

Haklısın tabi bence de öyle.. bende bu ay clomid diye bir ilaç kullndkm çok yaygın bir ilaç mis yumurta gelişmesi için iki tane oluştu biri 8mm diğeri 12mm di kadın daha yeterince olmamış dedi.. dün gittim hiç değişmemiş 3 günde buyurdu aslında ama ağrım devam ediyor bakalım.. onlar büyüyeceğine iki tanesi daha 9mm olmuş yeni ama yetersiz tabi amaan bilemedim vallaha

Ay gelişsinler artık onların keyfini bekliyoruz 🤣🤣 karnıma tıklayıp hadi artık büyümeyecenmi küstünmü falan demeye başladım konuşarak ikna edicem baktım ilaçla olmuyo :KK70:
Vallahi yaaa hahahah.. dün ben konuşuyordum benim yumoşlarim büyüyecek diye 😂😂😂😂 kafayı siyirmadan nasib olsun İnshaAllah 🤣🤣🤣🤣

Vallahi yaaa hahahah.. dün ben konuşuyordum benim yumoşlarim büyüyecek diye 😂😂😂😂 kafayı siyirmadan nasib olsun İnshaAllah 🤣🤣🤣🤣
Bu yoldan devam tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır milasi konup ikna edicez onları 🤣🤣 Başka yolu yok o aşılama bu ay olcak 🤣 iki gün sonrada büyümezse tehdit etmeye başvururum artık 🤣

X