- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.821
Belli belirsiz değil basbaya belli ben görüyorumS sultansultan90 canlar bakin belli belirsiz bi cizgi dün daha belliydi aslinda
İnşallah canım benim sende hiç moralini bozup canını sıkma
Canım bunda çizgi net bence bi kan ver
Ben görüyorum canım..İn şa Alllahda olur ya
Eeee var kız ikinci çizgi bariz görüyorum ben
Yaaaaa dayanamıyorum şimdi kan vermeye gideceğimm çok teşekkür ederim inşallah yanılmayızBen burda bariz biseyler goruyorum
Canim ne biliyim ya hayal kirikligi olsun istemiyorum aslinda yumurtlama günüm bugun belkide gerckten yumurtluyorum bilmiyorum hic bisey aklim karisik bekleyelim gorelim bende meraktayim eminim varsada zaten 5 gune cikar iyiki varsiniz size atiyorum da en azindan birlikte yorumluyoruzKız bence sende var bişeyler
Bencede git kan vermeye..ya kuzum güzel haberlerle gel..adet gecikmesi oldumu sende?Yaaaaa dayanamıyorum şimdi kan vermeye gideceğimm çok teşekkür ederim inşallah yanılmayız
Hadi git dua et pesindende biz bu heyecani yasayalimYaaaaa dayanamıyorum şimdi kan vermeye gideceğimm çok teşekkür ederim inşallah yanılmayız
Ay yok kuzum o kadarını da anlamıyorm benArkadaşlar rahim ağzı kalinligi dan anlayan var mi bakar mısın gebelik olma ihtimali e
Heee heeee yumurtluyorsun.. kız gettttr bebiş geliyorrrrr bebişMy_Moonlight06 @dceke @Elif_edanur_61_61 seftalilidondurma ve ismini yazamadigim kizlar belkide yeni yumurtluyorum
Verdim yarın çıkacak rahim kalinligin kalın değil gebelik yok gibi dediAy yok kuzum o kadarını da anlamıyorm benkan verdnmi
Görüyorummmmmm anammmmmm bir bebişimiz daha geliyo yoksammmmKızlaaaar herkese günaydınnn ben sabah ilk idrarla tekrar test yaptım dünki testimi biliyosunuz zaten bugünü de atayım bi ya umutlanmak istemiyorum bi bakar mısınız
My_Moonlight06 S sultansultan90 A ad000 @Cgh Niqu (VE ETİKETLEYEMEDİĞİM HERKES )
Aminnnnnn canisimmmm Allah razı olsun ne güzle ettin geldinMy_Moonlight06 Canoomm topiğin için hayırlısı olsunn herkese rabbim tez zamanda hayırlı birşekilde nasip etsin inşaallahh amin amin amin
Heee heeee yumurtluyorsun.. kız gettttr bebiş geliyorrrrr bebiş. Hemide ikizzzz bak bu normal değil HCG de silik bunda kopkoyu gebelik şüphem tavan yapti şuan
ama asko dün gece silikti bu yaptigim lh testi bu sabahki koyu böyle pazartsi kan vercm boyle devam ederse ama ikiz demaa etmaaBelli belirsiz değil basbaya belli ben görüyorum
Hemen git bize de haber ver canımYaaaaa dayanamıyorum şimdi kan vermeye gideceğimm çok teşekkür ederim inşallah yanılmayız
Baktımm kuzumun topiği aaa dedim bi yazayimm canımm benimmAminnnnnn canisimmmm Allah razı olsun ne güzle ettin geldin
Canım yumurtluyor da olabilirsin de nebilim biraz tuhaf Yaa.. dur hele bakalım şimdilik birşey yapma test dün degerlendirdim demiştin yine boş geçmesin bence dikkat et belkide yumurtlamadir ama bilmiyorum silik milık hicbisi çıkmaması lazimmama asko dün gece silikti bu yaptigim lh testi bu sabahki koyu böyle pazartsi kan vercm boyle devam ederse ama ikiz demaa etmaa
Ne demek canım benim hepimiz bir birimizden bilgi alıp içimiz rahat ediyor.Canim ne biliyim ya hayal kirikligi olsun istemiyorum aslinda yumurtlama günüm bugun belkide gerckten yumurtluyorum bilmiyorum hic bisey aklim karisik bekleyelim gorelim bende meraktayim eminim varsada zaten 5 gune cikar iyiki varsiniz size atiyorum da en azindan birlikte yorumluyoruz
Cansınnn yaaaaBaktımm kuzumun topiği aaa dedim bi yazayimm canımm benimm
İnşallah canım yok ya bozmadım nasip bakalım bekliyoruz büyümesiniYaa hiç öyle düşünme canım bence o yine büyür ya
MashaAllah canım çok sevindimmmmmAy hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım.Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. Veziir @Random3 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Aayyy getireyimm kızzz nede çok sevinirimm ben kendimden bildiğim için yaşantılarımıCansınnn yaaaaçok iyi yaptin canım sende hamiş hamiş belki buraya şans getirsin
Dün degerlendirmedim persembe gecesi degrlendirdim bide bu aksam degerlendircm.. erken gebelik testinde de cok cok gölge cikti ama dün pek net belli degil ama bakalim belkide vardir bilmiyorum sadece umutlanmak istemiyorum olursada zaten eminim hepimiz bi şok gecircez nasil bu kadar erken oldu diyeCanım yumurtluyor da olabilirsin de nebilim biraz tuhaf Yaa.. dur hele bakalım şimdilik birşey yapma test dün degerlendirdim demiştin yine boş geçmesin bence dikkat et belkide yumurtlamadir ama bilmiyorum silik milık hicbisi çıkmaması lazimm