- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.061
Yalnız değilsin ki bende kaç kez kendimi böyle avuttum hatırlamıyorum bileBirde şöyle bir durum var. Testleri genelde sabah ilk idrarla yapın sıvı almayın falan diyorlar ya ben bunu saat 5 gibi işten gelince yaptım( kendimi avutma şeklim )
Evet iki gün var. Valla bilmiyorum ki ya gidip gitmeme konusunda emin değilim şu an kana. Beklesem mi diyorumYalnız değilsin ki bende kaç kez kendimi böyle avuttum hatırlamıyorum bileama testi tekrarla kuzu inşallah bebişin seninledir ya keşke kan versen de öğrensen bata 2 gün mü var
Elbette dahil olabilirsin... hoşgeldinBu arada bir liste var ise ben de dahil olmak isterim inşallah hepimizin gönlüne göre bir ay olur amiiin
Kesinlikle öyle ya vardir zamani sabır gerekliİnşallah bu ay olurİlk başlarda çok inançlıydım kesin bu sefer diye diye şimdi değiştim, olunca sürpriz olacak Belli bir zamanı var ve onu bekliyoruz sanırım.
Kaç gün kaldi canımYok kuzum ya adeti beklerim artık
1 saat sonra falan. Hayırlısı tabi napalım vardır bir sebepIlk 5 dk onemli hadi 10 olsun.. ne zmn cıktı bu .. hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun inşallah vardir
İçinden nasıl geliyosa öyle yap canım insanın hemen öğrenmesi geliyo ne sabırsız karılarız yaEvet iki gün var. Valla bilmiyorum ki ya gidip gitmeme konusunda emin değilim şu an kana. Beklesem mi diyorum
Ay sorma valla çatlıyorum aslındaİçinden nasıl geliyosa öyle yap canım insanın hemen öğrenmesi geliyo ne sabırsız karılarız ya
Kuzucummmm ne var ne yok var mı güzel haberlerElbette dahil olabilirsin... hoşgeldin
Son adet tarihini beklendiğin adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yazar mısın canım? Ekleyim seni de listeye
Sende benim gibi gelip gidip bakıyo musun peki testeAy sorma valla çatlıyorum aslındaeşim test yapma üzülüyosun dedi bugün yaptım ama haberi yok gizli gizli takılıyorum evde
Haha bir iki saat baktım valla yalan yokSende benim gibi gelip gidip bakıyo musun peki testebenim eşimde çok kızıyo üzülüyorum diye aldırmıyo almıyo ama ben gizli gizli alıyorum
Genelde bir gün ilişki bir gün boş öneriliyorKızlar iyi geceler henüz yeni yumurtlama döneminde olduğum için yazacak bir şeyim yok ama sürekli sizi takip ediyorum hepimiz hayırlı sonucu aliriz insallah. Size bir şey soracağım biz 8. Ve 9. Günü değerlendirdik bugün 10. Gün benim yumurtlama da 11. Gün oluyor sizce bugün de degerlendirmeli miyim. Este sorun yoksa her gün ilişki sıkıntı olur mu sperm kalitesi açısından.
Yaa yemin ediyorum aynı bensinHaha bir iki saat baktım valla yalan yokbiraz pencerenin önünde biraz flashla ama değişen yok
Valla halim de kalmadı zaten Bugün içinGenelde bir gün ilişki bir gün boş öneriliyor
Haha öyle oluyor malesefValla halim de kalmadı zaten Bugün için
Hahahahah ay ben atmıştım onu. Ama bugün ki çekmecede duruyor. Sabah kalkınca bakayım bariYaa yemin ediyorum aynı bensingeçen ay yaptığım testi de atmayı unutmuşum bugün buldum kuruma çizgisi bile yok vicdansızın
Unutmuşum çekmecede bendeHahahahah ay ben atmıştım onu. Ama bugün ki çekmecede duruyor. Sabah kalkınca bakayım bari
Yarın sabah normal test yapcamUnutmuşum çekmecede bendeBak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?