- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.101
Kesinlikle ihtiyacımı olan şey amaan demekCanım görev gibi illa bugün değerlendirmeliyiz dediğinde hiç canın da istemiyor değerlendirmek falan, biraz rahatla tüm hamileler amaan dediğin an hamile kaldım diyor bi bildikleri vardır
Zararlımıymış kuzu folbiol bende kullanıyorum bıraksam mı yaHer doktorun görüşü farkli. O dedigim cok bilindik devletin karşıladığı bir ilac duymuşsundur çok
Hoş buldum canımmKuzummmm sende hosgeldinnnn... Hiccc ya bir şey de demedim asla kimseyi de aşağılamam fazla polemik sebebi ile ban aldım sanırım o gün konuda herkes banlandi
Nasılsın n ilkgozagrimmm benim daha listeyi guncellemedim yapayacağım İnshaAllah senide eklicem.not aldım herşeyi
Hayir canım zararli diye birsey yok yanlış anlaşılmasin. Benim bi cok arkadaşım onu kullandı.. sadece dün rastgele gittigim doktor yüksek folit asit gerek yok o kadara gibi bisey dedi. Her doktorun yorumu önerisi farkli. Sen doktorun ne dediyse onu yap önerdiyse kullan.. kullanilmaz zararlı diye bisey yok. Aman ha yanlis anlaşılmasin..Zararlımıymış kuzu folbiol bende kullanıyorum bıraksam mı ya
Anladım kuşum daha önce bi kaç gün içtiğim folik asit aşırı yan etki yapmıştı bu öyle zorlamadı hatta daha iyi hissediyorum kendimi bi kaç gündür 10 gündür içiyorum işteHayir canım zararli diye birsey yok yanlış anlaşılmasin. Benim bi cok arkadaşım onu kullandı.. sadece dün rastgele gittigim doktor yüksek folit asit gerek yok o kadara gibi bisey dedi. Her doktorun yorumu önerisi farkli. Sen doktorun ne dediyse onu yap önerdiyse kullan.. kullanilmaz zararlı diye bisey yok. Aman ha yanlis anlaşılmasin..
Yoo ultrasonda kontrol etdiriyordum bir tane yumurta vardı oda 17ci gün çatladı,ondan 2 gün sonra gelen ağrı neydi bilemedimNe güzel işte ilkini yakalamasan ikinciyi yakalarsın inşallah bazen aynı ayda 2 kere yumurtlama oluyormuş. Olabiliyormuş öyle şeyler. Benim de ağrım geçti dün akşam uyuyamadım ağrıdan bugün değerlendirdik inşallah oluren zor kısmı geliyor o da beklememek dayanıp testi yapmamak başarır mıyım bakacaz
Bugün tam bir hafta çarşamba kanda negatiftiÜzme kendini canım benim kendini böylede şartlandırma inşallah bebişin seninledir ❤❤ kaç gün geçti reglin
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Beklediğin adet tarihi nedir İnshaAllah ikinci kez yaşarsın
Hoşgeldin
Aminnn İnshaAllah ,tabiki eklerim
Bugün en kısa zamanda listeyi güncelleycegim.
Bugün tam bir hafta çarşamba kanda negatifti
Elbette dahil olabilirsin... hoşgeldin
Son adet tarihini beklendiğin adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yazar mısın canım? Ekleyim seni de listeye
HoşbulduuuumElbette dahil olabilirsin... hoşgeldin
Son adet tarihini beklendiğin adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yazar mısın canım? Ekleyim seni de listeye
Antibiyotik kullandiysaniz oda yapabilir akinti gecmis olsnKızlar gefen hafta demiştim ya süt gbi köyu akıntı diye hala devam ediyor akıntı ama normal sıvı akıntı oldu artk bide günüm gecti ama umitsizm ya çok birliktelik olamadı adam akıllı kızım hastanede yattı bende hastaydım birsuru ilaç içtim belkide ondandır ama akıntı niye ki acaba
Gunaydin canımGünaydın kızlarr
Hayirlisi olsun canim insallahKızları 10 da randevum var kan vereceğim birazdan gideceğim hastaneye dua edin olur muu
Ayni duyguları yasiyoruzBen erken gebelik testinde silik çizgi gördüm gidip kan verdim negatifti bazı testler çok alçako yüzden bi daha erken test almıycam bende normalden devamke bugün iki tane aldım albi gebelik testi günler geçsede yapsam az daha az önce yapıcaktım bağımlılık gibi bişey bu inşallah çift çizgiyi görüncede sürekli yapma isteği gelmez
Yaptım canım sonuç -Ben erken gebelik testinde silik çizgi gördüm gidip kan verdim negatifti bazı testler çok alçako yüzden bi daha erken test almıycam bende normalden devamke bugün iki tane aldım albi gebelik testi günler geçsede yapsam az daha az önce yapıcaktım bağımlılık gibi bişey bu inşallah çift çizgiyi görüncede sürekli yapma isteği gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?