- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.041
Üzme kendini canım benim kendini böylede şartlandırma inşallah bebişin seninledir ❤❤ kaç gün geçti reglinAy çok teşekkür ederim canim benim çok mutlu oldum mesajını görünce balım bugün sabah beri herkes beni arıyor hediyeni aldın mı diye oysa negatifti o değer yükselmez boşuna umutlandırdı kar beni ne bilim ee gelen giden yok gene yumurta akı gibi akıntım oldu herhalde 3 kere yumurtluyo olamam demi kesin bişi var içerde ama ne bebek ki kist mi yoksa ney
Çok hafif göze çarpıyor gibi kaç gün adete
En iyisi efect le bakmak sanırım öyle bulabiliriz benceYaaa ben görmüyorumhayırlısı bakalım
Bugün geçti işte 2 kaldıÇok hafif göze çarpıyor gibi kaç gün adete
fırsat bulursam denerimBenim yazdığım idrar şeyi okudun mu denesene onu yarın
Canimm tebrik ederiimmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhhKızlaar hamileyimmm
Çok hafif göze çarpıyor
Bence adet tarihinde tekrarla derimBugün geçti işte 2 kaldı
Kedidir o kediBende görüyorum desem
Yaptim hatta burada da paylaştım sen denk gelmemissin . Yine paylasayim adete 5 gun kala miratech marka erken gebelik testi ile cikan sonuc bu.isteyen dileyen hakeden herkes görsün insallah bu cift cizgiyi dualarım sizinle bu mubarek akşamCanım erken gebelik testi vs yapmışmıydın gözükmüşmüydü çift çizgi filan
Testi tekrarla yarin ilk idrarla bence. Ben bir hayalet çizgi gördüm testindeAh be canım keşke tutsa ne isterim. Olsa çıkardı sanki erken gebelikte bugün yaptığımda. Bi bakın ben uyduruyorum heralde gözlerim çizgi görüyor artık @mireslmiraclebeyb
Hahaha aynenSs qqq
fırsat bulursam denerimkocakarıcı olacaz önünde sonunda
Amin canım teşekkür ederimCanimm tebrik ederiimmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahhh
Hay allah yaaa.. bilemedim şimdi yine kuruma çizgisi mi bu offff.. neyse var daha regline senin.. karnın şişince anlarız artık bu testlere güven olmuyorHemen çıkmadı ki deryam ne çizgisi olduğu belli bile değil
Çok sonra çıktı ama hissediyorum yok bende bir şeyTesti tekrarla yarin ilk idrarla bence. Ben bir hayalet çizgi gördüm testinde
En iyisi efect le bakmak sanırım öyle bulabiliriz ben
Birde şöyle bir durum var. Testleri genelde sabah ilk idrarla yapın sıvı almayın falan diyorlar ya ben bunu saat 5 gibi işten gelince yaptımÇok hafif göze çarpıyor
Bence adet tarihinde tekrarla derim
Çok sonra çıktı ama hissediyorum yok bende bir şeyneyse uydurmuyorum en azından
Yok ya şansım mı bu benim bu ay coştum resmen. Akışına bırakıyorum önümüzdeki ay rastgele diyeceğimHay allah yaaa.. bilemedim şimdi yine kuruma çizgisi mi bu offff.. neyse var daha regline senin.. karnın şişince anlarız artık bu testlere güven olmuyor
E biliyorum hissediyorum belirtiler de el ayak çekti gittiSen iyi dayanıyorsun helal olsun benim gibi koşup kan vermedin
Ilk 5 dk onemli hadi 10 olsun.. ne zmn cıktı bu .. hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun inşallah vardirÇok sonra çıktı ama hissediyorum yok bende bir şeyneyse uydurmuyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?