- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.021
HoşbuldumHoşgeldin
Tabi eklerim son adet tarihini de yazar mısın?
İnshaAllah güzel haberlerini alırız
Ah be canım keşke tutsa ne isterim. Olsa çıkardı sanki erken gebelikte bugün yaptığımda. Bi bakın ben uyduruyorum heralde gözlerim çizgi görüyor artık M MavimireslBenim varsen hamilesin dedim o kadar. Totem var biliyorsun kuzum lütfen
Canım erken gebelik testi vs yapmışmıydın gözükmüşmüydü çift çizgi filanBat yarın di canim. Adete 5 gun kala erken gebelik testiyle öğrendimm .dun kan verdim 103 cikti beta..çok teşekkürler
Rica ederim ne yaptım kiii❤❤ Amin canım inşallahCok tesekkur ederim insallahdarısı sizlere tez vakitte inşallah
Bende görüyorum desemAh be canım keşke tutsa ne isterim. Olsa çıkardı sanki erken gebelikte bugün yaptığımda. Bi bakın ben uyduruyorum heralde gözlerim çizgi görüyor artık M Mavimireslmiraclebeyb
Kuzun bu 100/200 hcg ölcen test var sende bebiş yarın kan verAh be canım keşke tutsa ne isterim. Olsa çıkardı sanki erken gebelikte bugün yaptığımda. Bi bakın ben uyduruyorum heralde gözlerim çizgi görüyor artık M Mavimireslmiraclebeyb
E ben burda çizik görüyorumAh be canım keşke tutsa ne isterim. Olsa çıkardı sanki erken gebelikte bugün yaptığımda. Bi bakın ben uyduruyorum heralde gözlerim çizgi görüyor artık M Mavimireslmiraclebeyb
Hemen çıkmadı ki deryam ne çizgisi olduğu belli bile değilE ben burda çizik görüyorumuydurmuyorsun ki
Yok kuzu ne 100 200 üKuzun bu 100/200 hcg ölcen test var sende bebiş yarın kan ver
Ben hala adet olmadım canım ne gelen va rne giden yarın kontrolüm var saat 11 de randevum var bebekli var yoksa kist mi yarın herşey çıkacak ortaya sizler ne yapiyorsunuz
Benim yazdığım idrar şeyi okudun mu denesene onu yarınYok kuzu ne 100 200 übu 1.2 nin kuruma çizgisi hahahaha
Ay çok teşekkür ederim canim benim çok mutlu oldum mesajını görünce balım bugün sabah beri herkes beni arıyor hediyeni aldın mı diye oysa negatifti o değer yükselmez boşuna umutlandırdı kar beni ne bilim ee gelen giden yok gene yumurta akı gibi akıntım oldu herhalde 3 kere yumurtluyo olamam demi kesin bişi var içerde ama ne bebek ki kist mi yoksa neyDoğum gününüz kutlu olsun kızlar iyiki doğdunuz @sultansultan90miraclebeyb Elif_edanur_61_61 @Niqu yeni yaşınız size bebişler getirsin inşallah❤❤
Ya nasıl görüyosunuuz benim testede bi bakın ya belki bende de görürsünüzE ben burda çizik görüyorumuydurmuyorsun ki
Ahhh bırak ya çok sevinemedim zaten lekelenme başladı regl oluyorum galiba. Ama testi görsen bayağı net oldu sonradan. Su tuttum gitmedi de. Hayırlısı olsun beKuzum çok hayali bişey gördüm gibi ama 15 gün için daha belirgin görmek gerekmez miinşallah geç döllenme olmuştur
Tatlım ben çok erken havlu attım. Aşılamadan 10 gün sonra regl oldum, bitti. Zaten bu aydan sonra tedaviyi bırakacaktım. Artık sadece sizinle olmak için takılıyorum buralardageçmiş olsun tatlım, tedavini güzelce düzenli uygula, en azından teşhis konulmuş geçmişler olsun çalışmalara devam mı?
Sen de de var gibi ama 2 gün sonra tekrar deneYa nasıl görüyosunuuz benim testede bi bakın ya belki bende de görürsünüzherkesin gördüpiüğünğ ben görmüyorum kaç kişinin testinde oldu bu böyle Eki Görüntüle 3064942
Canım parlak çıkmış seninki tekrar bir çeker misinz flaş ışık fazla olmafanYa nasıl görüyosunuuz benim testede bi bakın ya belki bende de görürsünüzherkesin gördüpiüğünğ ben görmüyorum kaç kişinin testinde oldu bu böyle Eki Görüntüle 3064942
Ay sanki görüyorum ama emin de değilim gibi ya hayal görüyorsam kendimde çok hayal gördüm de korkuyorum emin olamadım inşallah vardır kuzu bebişin ❤❤Ya nasıl görüyosunuuz benim testede bi bakın ya belki bende de görürsünüzherkesin gördüpiüğünğ ben görmüyorum kaç kişinin testinde oldu bu böyle Eki Görüntüle 3064942
Canım parlak çıkmış seninki tekrar bir çeker misinz flaş ışık fazla olmafan
Yaaa ben görmüyorumAy sanki görüyorum ama emin de değilim gibi ya hayal görüyorsam kendimde çok hayal gördüm de korkuyorum emin olamadım inşallah vardır kuzu bebişin ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?