- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.081
Ben erken gebelik testinde silik çizgi gördüm gidip kan verdim negatifti bazı testler çok alçakYarın sabah normal test yapcamvalla erken gebeliklere o kadar para veriyoruz beyaz beyaz görüyoruz bundan sonra ucuz olan normallerden devam
Güzel haberler verirsin bize inşallah canım❤Yarın sabah normal test yapcamvalla erken gebeliklere o kadar para veriyoruz beyaz beyaz görüyoruz bundan sonra ucuz olan normallerden devam
O zaman sabaha kadar dayan en iyisi direk kan ver Daha kesin bir sonuç için. İdrar testlerinde bazen geç çıkar sonra bizimle mücdeyi paylaşnasıl güzel olur yaaa evde hiç tedtim yok gidip alabilecek bir noktadada değilim çatladım merakta
Mrb ben 2 . 3 gune bir diye biliyorum gebelik için sperm kalitesi açısından.zaten spermler 72 saat yaşıyor diye biliyorum . Gun asiri yada 2 gune 3 güne de olurKızlar iyi geceler henüz yeni yumurtlama döneminde olduğum için yazacak bir şeyim yok ama sürekli sizi takip ediyorum hepimiz hayırlı sonucu aliriz insallah. Size bir şey soracağım biz 8. Ve 9. Günü değerlendirdik bugün 10. Gün benim yumurtlama da 11. Gün oluyor sizce bugün de degerlendirmeli miyim. Este sorun yoksa her gün ilişki sıkıntı olur mu sperm kalitesi açısından.
Ayy ayyy ayyyyyyyy mavisimmmmmm mi gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin kuzummmmmmKuzucummmm ne var ne yok var mı güzel haberler
Bak o markayı çok duymuştumBenimde doktorum a olan guvenimden araştırmadım. Mesela bir baska doktor folbiol un folik asit degerinin yuksek oldugunu kullanmamami soyledi.
ayyy inşallah vardır her yere yazarımO zaman sabaha kadar dayan en iyisi direk kan ver Daha kesin bir sonuç için. İdrar testlerinde bazen geç çıkar sonra bizimle mücdeyi paylaş
Her doktorun görüşü farkli. O dedigim cok bilindik devletin karşıladığı bir ilac duymuşsundur çokBak o markayı çok duymuştum
Ayy ayyy ayyyyyyyy mavisimmmmmm mi gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin kuzummmmmm
vallaha bu ay olmadı hayırlısı.. klomen tarzı bir tedavi olmuştu ama yumurtam devam büyümedi sonra doktor kontrolde etmedi... ben sonradan çatladigini düşünüyorum açıkçası ama ramazanda maaldef zaman olmadı değerlendirmeye
Şimdi yine başladım aynı haplara ama dozunu arttırdık günde 3 hap oldu.. artık bakalım ne olacak biraz sporda yapıyorum İnshaAllah faydası olur..
hic takmıyorum biliyor musun okadar rahatım ki.. kilo vermeye odakaliyim.. kafam rahat vallaha MashaAllah
Seen ne yaptın kuzum oğlanlar nasıl herşey yolunda İnshaAllah
Ben adetim bittikten sonra bir gün değerlendiriyoruz bir gün boş yumurtlama yaklaştıkça bazen üst üste olabiliyor bazen de 2 gün boş yapıyorum sonra değerlendiriyoruz spermin kalitesi iyi olması için her gün ilişkiye girmemek gerektiğini biliyorum ayrıca sperm 4 güne kadar yaşayabiliyormuş. İçinden gelmiyorsa bugün değil yarın sabah değerlendir bence. Zaten yumurtayı da 24 saat yaşıyor ne zaman çıkacağı da belli değil. Ovulasyon testi pozitif çıktıktan 24 le 36 saat arasında çıkıyormuş yani. O yüzden canını sıkma nasip ise olur hiç kendini strese sokma.Merhabalar kızlar.
10 Mayıs ovülasyon pik günümdü, 11nde t çizgisi silikleşmeye başladı, 11 gecesi tamamen silikti. 9-10-11 değerlendirdik, bu ay 1 gün erken oldu yumurtlama. Normalde 9-11 olarak değerlendirecektik ama yumurtlamayı kaçıramazdık.
Bugün de yumurta hala mevcut olabilir dün gece iyice silikleştiği için çatlama gece oldu belki bilemem tabi. Değerlendirmek hiiiç mi hiç gelmiyor içimizden, üst üste 4. Gün. Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda çatlamadan sonra devam ediyor musunuz ?
Bacım sen niye banlandın noldu sana bayadır yoktun ne kadar verdilerAyy ayyy ayyyyyyyy mavisimmmmmm mi gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin kuzummmmmm
vallaha bu ay olmadı hayırlısı.. klomen tarzı bir tedavi olmuştu ama yumurtam devam büyümedi sonra doktor kontrolde etmedi... ben sonradan çatladigini düşünüyorum açıkçası ama ramazanda maaldef zaman olmadı değerlendirmeye
Şimdi yine başladım aynı haplara ama dozunu arttırdık günde 3 hap oldu.. artık bakalım ne olacak biraz sporda yapıyorum İnshaAllah faydası olur..
hic takmıyorum biliyor musun okadar rahatım ki.. kilo vermeye odakaliyim.. kafam rahat vallaha MashaAllah
Seen ne yaptın kuzum oğlanlar nasıl herşey yolunda İnshaAllah
Ben birşeyler kaçırdım galibaCanım cam eski bardak da olur ama idrarın görünecek şeffaf bardak işiye bildiğiniz kadar iseyin hahaha
Canım görev gibi illa bugün değerlendirmeliyiz dediğinde hiç canın da istemiyor değerlendirmek falan, biraz rahatla tüm hamileler amaan dediğin an hamile kaldım diyor bi bildikleri vardırMerhabalar kızlar.
10 Mayıs ovülasyon pik günümdü, 11nde t çizgisi silikleşmeye başladı, 11 gecesi tamamen silikti. 9-10-11 değerlendirdik, bu ay 1 gün erken oldu yumurtlama. Normalde 9-11 olarak değerlendirecektik ama yumurtlamayı kaçıramazdık.
Bugün de yumurta hala mevcut olabilir dün gece iyice silikleştiği için çatlama gece oldu belki bilemem tabi. Değerlendirmek hiiiç mi hiç gelmiyor içimizden, üst üste 4. Gün. Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda çatlamadan sonra devam ediyor musunuz ?
Kuzummmm sende hosgeldinnnn... Hiccc ya bir şey de demedim asla kimseyi de aşağılamam fazla polemik sebebi ile ban aldım sanırım o gün konuda herkes banlandiBacım sen niye banlandın noldu sana bayadır yoktun ne kadar verdiler
Kesinlikle katılıyorum sanaCanım görev gibi illa bugün değerlendirmeliyiz dediğinde hiç canın da istemiyor değerlendirmek falan, biraz rahatla tüm hamileler amaan dediğin an hamile kaldım diyor bi bildikleri vardır
Selam hoşgeldin,Listeye eklenmek istedim ama hala eklemediniz konuyu açan arkadaşımız bir el at da sevabına :)))
He bende bekledim eklenmedim olsun dedim vazgeçtim artıkListeye eklenmek istedim ama hala eklemediniz konuyu açan arkadaşımız bir el at da sevabına :)))
HoşbuldumSelam hoşgeldin,
Yettimmm bacım... Kusura bakma gunlerdir giremedim buraya o yüzden sayfalar birikmiş ama hepsinden göz geçirdim ve not aldım . Listeyi güncelleycegim İnshaAllah sende bilgilerini yazmış mıydın canım?
Yazmadiysan son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini bir de ne zamandır bebiş beklediğini yaz canım
Teşekkürler canım dediğin gibi nasip. 6 ay olacak bat 25 Mayıs internet verilerine göre 6 ayda %80, 12 ay sonunda %85 gebelik elde edilirmiş. Rakamlara takılmamak gerekiyor okudukça gerildim biraz. Enfeksiyonum varmış hiç belirtisi yoktu geçen ay öğrendik tedavi oldum beklicez artıkBen adetim bittikten sonra bir gün değerlendiriyoruz bir gün boş yumurtlama yaklaştıkça bazen üst üste olabiliyor bazen de 2 gün boş yapıyorum sonra değerlendiriyoruz spermin kalitesi iyi olması için her gün ilişkiye girmemek gerektiğini biliyorum ayrıca sperm 4 güne kadar yaşayabiliyormuş. İçinden gelmiyorsa bugün değil yarın sabah değerlendir bence. Zaten yumurtayı da 24 saat yaşıyor ne zaman çıkacağı da belli değil. Ovulasyon testi pozitif çıktıktan 24 le 36 saat arasında çıkıyormuş yani. O yüzden canını sıkma nasip ise olur hiç kendini strese sokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?