Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay valla belirti aramıcam rahat olcam huzurlu test yapmıcam ztn çatlatma iğnesi 11 gün pozitif cıkar huzurlu 11 gün geçirmek istiyorum
Geçiremedi.. Hahaha sen buna inanıyor musun gerçekten burda biz gibi belirti delileri varken sen huzurlu huzurlu bekleyebilecek misin

Bu ay sağdan bebişler geliyor
Benimki solda bakalım gelsin de sağı solu fark etmez
Ay inşallah yarın 11 buçukta aşılama çok korkuyorum ya
Kız aman diyim ne korkusu bu yok korku falan beni de tedirgin ediyorsun 5 dkcık işlem oldu da bitti maşallah dicez bak

Ayy inşallah yoktur öyle bisey yaa

Kizlar moralim cok bozuk bu pkoyla yine bu senede tutmadi gecen ay 29 mart adet oldum yine adet olcm galiba belime agrilar girdi klomen almistm ama cok moralm bozuk...

Yok canım korkma hiç kasmada kendini olsun güzelce
Ay inşallah ya
Oh ne güzel inşallah birinden biri tutar canım ❤
İnşallah canım benim
Öyle düşünme canım bak boyutları çok güzel illaki tutar bence

Benimde klomen kullandığım ay 5 yumurta grlişmişti hepside olgun ama çatlatma iğnesi vurmuştum ben

Ya şu spekulum yok mu benim canımı yakan o ondan dolayı korkuyorum yoksa aşılamadan değil

Hoşgeldin ezo
Elbette bana bilgilerini ver son adet tarihinin ve beklenen adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yazar mısın canım
Son adet 9 nisan beklenen 9 Mayıs 3 senedir uğraşıyorum iki tanede düşüğüm var inşallah bu sefer tüm isteyenlerin olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…