• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyorum yazdıklarınızı..kızlar sabırla adet gününü bekleyin...valla ben bekliyorum..mesela şimdi azıcık ağrılar oluyor..ama ben takmıyorum))Mesela geçen ay ilk defa regl 17 gün gecikti..kardeşim dedi kesin hamilesin..testler baya gösteriyordu..dedi ilk çocukta çok koyu göstermiyor..bulanma vardı..ağrılar çoktu...Ben kan testine inandığım için..idrar testine kesinlikle inanmıyorum.Sabırla adetimi bekliyorum☺️
Yok cnm ya bende oleyim ne ovülasyon ne test yapmam iğnemin 14. Günü yapcam tek

Yok cnm ya bende oleyim ne ovülasyon ne test yapmam iğnemin 14. Günü yapcam tek
Ben Ovulyasyon testi mecbur yapıyorum..doktor takip yapmadığı için..bende her zaman aynı günlerde yumurta olmuyor..yoksa belirtilere takılmıyorum..Kardeşim 2 cocukda bile hep diyor...sanki adet ağrıları...çok benziyor

Onu bana yazdığınu anlamıştım zaten 🤣🤣 bana dua edin çok acımasın, 🤣
İnşallah bari bu konuda benzeşmeyiz 😁 kolayca atlatırsın çok güzel geçer inşallah 🙏🥰
Size bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net 😂 inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler 💕
Kız sağa noldiii? En son bıraktığımda panter gibiydin 🤣🤣🤣

Tekrarlıycam cnm sonucu buraya yazarım🌸Bu ay kendimi salmıştım buraya da hiç girmedim yumurtlama takibide yapmadım bakalım sonuç inş hayırlı olur🙏🙏♥️
İnşallah sabah pozitifle gelirsin canım 🙏🏻
İnşallah bari bu konuda benzeşmeyiz 😁 kolayca atlatırsın çok güzel geçer inşallah 🙏🥰

Ay inşallah canım benim 🙏🏻🤗

İnşallah sabah pozitifle gelirsin canım 🙏🏻

Ay inşallah canım benim 🙏🏻🤗
Kızlar bat 29 nisan
31 mart sat
Aslında 23 gunde bir oldugum da oluyo 30 gunde bir de 24,25,26,27 aralarında dolanıyorum en son 29nisan diye kodladım 30 gune kadar onu var diye 29 nisanı bekliyorum.
Bugun 26. Günüm 1 haftadır goguslerm agrıyo,uyksuuzluk ve halsizlik daha bugun basladı sanki karnımda gaz sancısı ve şişkinliği ve 3 4gundur 2 sabah da karın agrısı cektm regl olmadım mide bulantılarım gunduz oluyor ancak ramazana bagladım belki açlıktandır diye ıslaklık oluyor gibi hissediyorum wc gidiyorum regl yok. 20.gunumde erken test yaptım negatif idi. Daha oncede başımdan geç döllenme geçti. Sizce gebelik olabilir mi ben 20.gunumde yaptıgm testten oturu umudumu kaybettim ama geçen sene 40 gunlukken bile kaset testim silik idi.

Canım hangi panter az erotizm içeren film izleyelim desem çarpılırım mübarek ayda hani erkek olsam benim kuş asla kalkmazmış emin ol 😂 A ad000 senin ihtimalin benden daha fazla o yüzden senin test yapman benimkinden çok daha mantıklı 😂 partalina_ partalina_ mfk bizim liboşlara etki edecekse neden saldırıya geçmiyoz guzum anneem S sultansultan90 senin özünde mi var yoksa keramet mfk da mı?

Canım hangi panter az erotizm içeren film izleyelim desem çarpılırım mübarek ayda hani erkek olsam benim kuş asla kalkmazmış emin ol 😂 A ad000 senin ihtimalin benden daha fazla o yüzden senin test yapman benimkinden çok daha mantıklı 😂 partalina_ partalina_ mfk bizim liboşlara etki edecekse neden saldırıya geçmiyoz guzum anneem S sultansultan90 senin özünde mi var yoksa keramet mfk da mı?
Normaldede seviyoruz biz cok şükür ole bir sorunumuz yok haftada 4 düzenli giderdik istedigimiz için ama mfk artı azdıryo şimdi hergün istiyoruz 🤣🤣🤣

Allah hayırlı olanı versin hepimiz için canım🙏 yumurta takibi için klomen ve letu kullanmıştım ben baktık onlarla olmuyor aşılamaya geçtik. Sizde bir problem var mı canım ne kadardır istiyordunuz
Amin inşallah🌸🙏🏼Biz hsg ile başladık önce tüplere baktı sonra klomen ve çatlatma iğnesine geçti eşimin ve benim her şey çok normal fazla normal yani .. ama doktorum da diyor ki tüp bebek merkezleri senin gibi sabırsızlarla dolu .. aralıktan beri deniyoruz .. ama ben kendimi sabırlı sanıyordum değilmişim:/ aşılama tuttu mu sizin ?

Kızlar bat 29 nisan
31 mart sat
Aslında 23 gunde bir oldugum da oluyo 30 gunde bir de 24,25,26,27 aralarında dolanıyorum en son 29nisan diye kodladım 30 gune kadar onu var diye 29 nisanı bekliyorum.
Bugun 26. Günüm 1 haftadır goguslerm agrıyo,uyksuuzluk ve halsizlik daha bugun basladı sanki karnımda gaz sancısı ve şişkinliği ve 3 4gundur 2 sabah da karın agrısı cektm regl olmadım mide bulantılarım gunduz oluyor ancak ramazana bagladım belki açlıktandır diye ıslaklık oluyor gibi hissediyorum wc gidiyorum regl yok. 20.gunumde erken test yaptım negatif idi. Daha oncede başımdan geç döllenme geçti. Sizce gebelik olabilir mi ben 20.gunumde yaptıgm testten oturu umudumu kaybettim ama geçen sene 40 gunlukken bile kaset testim silik idi.
Canım bence 29 nisana kadar bekle ole test yap bence

Yumurta takibinde iğne mi kullanıyorsun? Valla panik olma doktora güveniyorsan ne diyorsa yap gitsin 😁
Klomen kullandım zamansız çatladı .. tamamen her gün takip yaptık çatlama iğnesi ile yakaladık :) şimdi yumurta sayısını artırmak için bunu yapıyor sürece bakacağız dedi perşembe yine kontrol .. işin kötüsü bu muayeneler neden hep aşağıdan🙁

Daha yeni kahverengi akıntım geldi biraz yoğundu neyden olabilir yaa doktora yol gözüktü artık 😔 kötü birşey değildir umarım ilk defa oldu böyle yaşayan var mı? Adetten sonra ki 11 gün ve ovu testim negatif, yumurtlama değildir sanırım.

Hanımlar dün yumurtlama oldu bugün catlama oldu dun ve onceki günü değerlendirmiştim zaten bu geceyi degerlendirmesem olur mu ya zorla oluyormuş gibi cok da yorgunum🙄

Back