• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay valla belirti aramıcam rahat olcam huzurlu test yapmıcam ztn çatlatma iğnesi 11 gün pozitif cıkar huzurlu 11 gün geçirmek istiyorum 🤣🤣🤣
Geçiremedi.. Hahaha 🤣🤣 sen buna inanıyor musun gerçekten burda biz gibi belirti delileri varken sen huzurlu huzurlu bekleyebilecek misin

Bu ay sağdan bebişler geliyor 🤣🤣
Benimki solda bakalım gelsin de sağı solu fark etmez 😊
Ay inşallah yarın 11 buçukta aşılama çok korkuyorum ya 🤦🏻‍♀️
Kız aman diyim ne korkusu bu 🤣 yok korku falan beni de tedirgin ediyorsun 5 dkcık işlem oldu da bitti maşallah dicez bak 🤣🤣

geçen yıl adetten 3 gün önce peçeteye silince kahverengi akıntım gelmişti. 3 gün sürdü. Sonra doktora gittim içine kanama yapam hemorajik bir kistim oluşmuştu. İnşallah yerleşme kanamasıdır kardes insallah . Sadece kistinde yaptığını söylemek isterim
Ayy inşallah yoktur öyle bisey yaa

Kizlar moralim cok bozuk bu pkoyla yine bu senede tutmadi gecen ay 29 mart adet oldum yine adet olcm galiba belime agrilar girdi klomen almistm ama cok moralm bozuk...

Yok canım korkma hiç kasmada kendini olsun güzelce
Ay inşallah ya 🙏🏻
Oh ne güzel inşallah birinden biri tutar canım ❤
İnşallah canım benim 🙏🏻
Kuzum sadece klomen kullandım günlük 2 doz. Herkesin 2 en fazla 3 yumurtası gelişiyor benim se 5. Ayarımız yokki hayatımda böyle benim bi sorun benim hayatımda ne orta gidiyor hiçbişey ya hep ya hiç. Yeminlen bezdum ya. Töbestağfrullah
Öyle düşünme canım bak boyutları çok güzel illaki tutar bence

Kuzum sadece klomen kullandım günlük 2 doz. Herkesin 2 en fazla 3 yumurtası gelişiyor benim se 5. Ayarımız yokki hayatımda böyle benim bi sorun benim hayatımda ne orta gidiyor hiçbişey ya hep ya hiç. Yeminlen bezdum ya. Töbestağfrullah
Benimde klomen kullandığım ay 5 yumurta grlişmişti hepside olgun ama çatlatma iğnesi vurmuştum ben

Geçiremedi.. Hahaha 🤣🤣 sen buna inanıyor musun gerçekten burda biz gibi belirti delileri varken sen huzurlu huzurlu bekleyebilecek misin

Benimki solda bakalım gelsin de sağı solu fark etmez 😊

Kız aman diyim ne korkusu bu 🤣 yok korku falan beni de tedirgin ediyorsun 5 dkcık işlem oldu da bitti maşallah dicez bak 🤣🤣
Ya şu spekulum yok mu benim canımı yakan o ondan dolayı korkuyorum yoksa aşılamadan değil 🤣

Hoşgeldin ezo 🥰🌺
Elbette 😍 bana bilgilerini ver son adet tarihinin ve beklenen adet tarihini ve ne kadardır bebiş istediğini yazar mısın canım 🥰
Son adet 9 nisan beklenen 9 Mayıs 3 senedir uğraşıyorum iki tanede düşüğüm var inşallah bu sefer tüm isteyenlerin olacak inşallah 🙏🏻

Back