- 12 Kasım 2021
- 3.583
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.741
Oğuz Atay’dan Tutunamayan’lar olmasın - esprisi yapmıcam yoook yok yapamam yok aslaEvet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Canım o kadar yumurta tutunmazsa biz napakkkkkkKuzum klomen kullandım sadece. Solda 3 sağda 2 yumurta gelişmiş inşallah hayırlısı olur tutacağını sanmıyorum ama nasip
Onu bana yazdığınu anlamıştım zaten
Ahahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaaEvet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Size bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım netAhahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaavalla kocama ddm iş sende benden bu kadar ben bu gecede calıscam dün çatladılar gece
Valla biz mfk da kullanıyoruz ya bende libido tavan hergün istekliyiz acayip enerji veriyoSize bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım netinşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler
Benim çok ağrım var kiiizzz .. acayip hemde adet olacakmış gibi ama benim daha Cook var yaww ... Acayip ağrıyorEeeeeeeee daha dahaaaa nasılsınızzzzz ben geldim diyemi kaçtınızzzzzz
Kuzum o yumurtalardan dolayı çatladıgı için bende ole oldum dün suandada aynı regl gibi çatladılar hepsi tahminimce bence senin de çatladı bu geceyi iyi değerlendir dik havaya ayakları :)Benim çok ağrım var kiiizzz .. acayip hemde adet olacakmış gibi ama benim daha Cook var yaww ... Acayip ağrıyor
NeeeyyyValla biz mfk da kullanıyoruz ya bende libido tavan hergün istekliyiz acayip enerji veriyo
Valla görsen gün asırı bile yapamıyoz öle böyle değil
Kaçmadık Kaçmadık burdayızEeeeeeeee daha dahaaaa nasılsınızzzzz ben geldim diyemi kaçtınızzzzzz
Ay valla aynı bende böyleyim eşim de böyle ayda 2-3 oluyor çatlama zamanı sonra da bekliyorum ki pozitif çıksınSize bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım netinşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler
Ederim tabikiOnu bana yazdığınu anlamıştım zatenbana dua edin çok acımasın,
Değil gibi canım ya yarın sabah tekrarla istersen bence gebelik varSelam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi
Ayyy inşşDeğil gibi canım ya yarın sabah tekrarla istersen bence gebelik var
İnşallaahhh canımEderim tabikidaha burda birbirimize çok dua edicez inşallah tutsun diye
Selam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?