- 12 Kasım 2021
- 3.583
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.741
Oğuz Atay’dan Tutunamayan’lar olmasın - esprisi yapmıcam yoook yok yapamam yok aslaEvet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğuz Atay’dan Tutunamayan’lar olmasın - esprisi yapmıcam yoook yok yapamam yok aslaEvet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Canım o kadar yumurta tutunmazsa biz napakkkkkk ama çatlaması lazım onların fazla yumurtada riskli bi yandan kist potansiyeli fazlaKuzum klomen kullandım sadece. Solda 3 sağda 2 yumurta gelişmiş inşallah hayırlısı olur tutacağını sanmıyorum ama nasip
Onu bana yazdığınu anlamıştım zaten bana dua edin çok acımasın,
Ahahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaa valla kocama ddm iş sende benden bu kadar ben bu gecede calıscam dün çatladılar geceEvet spermlerden istek parça geldi şimdi çalıyoruz Işın Karaca tutunamadım
Size bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermlerAhahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaa valla kocama ddm iş sende benden bu kadar ben bu gecede calıscam dün çatladılar gece
Valla biz mfk da kullanıyoruz ya bende libido tavan hergün istekliyiz acayip enerji veriyoSize bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler
Benim çok ağrım var kiiizzz .. acayip hemde adet olacakmış gibi ama benim daha Cook var yaww ... Acayip ağrıyorEeeeeeeee daha dahaaaa nasılsınızzzzz ben geldim diyemi kaçtınızzzzzz
Kuzum o yumurtalardan dolayı çatladıgı için bende ole oldum dün suandada aynı regl gibi çatladılar hepsi tahminimce bence senin de çatladı bu geceyi iyi değerlendir dik havaya ayakları :)Benim çok ağrım var kiiizzz .. acayip hemde adet olacakmış gibi ama benim daha Cook var yaww ... Acayip ağrıyor
Neeeyyy mfk o işe yarıyorsa bizim de almanız şart oldu.. clife de öyle demişlerdi.. VenevValla biz mfk da kullanıyoruz ya bende libido tavan hergün istekliyiz acayip enerji veriyo
Valla görsen gün asırı bile yapamıyoz öle böyle değil ne koydu mfk bunun içine azdırıcı mı nedir bilmiyorm biri demiş hatta canlı yayını dinledim hocam bu ürünleri ramazanda almasak mı enerji veriyo bozulcak orucumuz diyeNeeeyyy mfk o işe yarıyorsa bizim de almanız şart oldu.. clife de öyle demişlerdi.. Venev
Kaçmadık Kaçmadık burdayızEeeeeeeee daha dahaaaa nasılsınızzzzz ben geldim diyemi kaçtınızzzzzz
Ay valla aynı bende böyleyim eşim de böyle ayda 2-3 oluyor çatlama zamanı sonra da bekliyorum ki pozitif çıksınSize bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler
Ederim tabiki daha burda birbirimize çok dua edicez inşallah tutsun diyeOnu bana yazdığınu anlamıştım zaten bana dua edin çok acımasın,
Değil gibi canım ya yarın sabah tekrarla istersen bence gebelik varSelam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi
Ayyy inşş Daha öncede kuruma çizgileri çıktığı için emin olamıyorum ama bu pembe duruyor yarın sabah ilk idrarla yapıcam eğer varsa mucize olacak benim içinDeğil gibi canım ya yarın sabah tekrarla istersen bence gebelik var
İnşallaahhh canımEderim tabiki daha burda birbirimize çok dua edicez inşallah tutsun diye
Selam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi