• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum klomen kullandım sadece. Solda 3 sağda 2 yumurta gelişmiş inşallah hayırlısı olur tutacağını sanmıyorum ama nasip
Canım o kadar yumurta tutunmazsa biz napakkkkkk🤣🤣🤣🤣🤣 ama çatlaması lazım onların fazla yumurtada riskli bi yandan kist potansiyeli fazla

Ahahahahhaahah tutunamadımmmm tutunamadımmmm rahimlereee yumurtalıklaraaaaa 🤣🤣🤣 valla kocama ddm iş sende benden bu kadar 🤓🤓🤓ben bu gecede calıscam dün çatladılar gece
Size bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net 😂 inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler 💕

Size bakınca bana böyle bi istek bi heves geliyor tamam diyorum bu ay ben erkeğini etkilemeye çalışan dişi kuş dansı yapacağım. Sonra benim libido yerlerde bakıyorum sonra da tek ilişkiyle 10 tane falan test yapıyorum. Ruh hastasıyım net 😂 inşallah içerde aşk Yaşar senin yumoşlarla spermler 💕
Valla biz mfk da kullanıyoruz ya bende libido tavan hergün istekliyiz acayip enerji veriyo 🤣🤣🤣🤣

Benim çok ağrım var kiiizzz .. acayip hemde adet olacakmış gibi ama benim daha Cook var yaww ... Acayip ağrıyor
Kuzum o yumurtalardan dolayı çatladıgı için bende ole oldum dün suandada aynı regl gibi çatladılar hepsi tahminimce bence senin de çatladı bu geceyi iyi değerlendir dik havaya ayakları :)

Neeeyyy 🤩 mfk o işe yarıyorsa bizim de almanız şart oldu.. clife de öyle demişlerdi.. Venev Venev
Valla görsen gün asırı bile yapamıyoz öle böyle değil 🤭🤭🤓 ne koydu mfk bunun içine azdırıcı mı nedir bilmiyorm biri demiş hatta canlı yayını dinledim hocam bu ürünleri ramazanda almasak mı enerji veriyo bozulcak orucumuz diye 🤣🤣

Kizlar ben geçtiğimiz ay ovulasyon a kadar hayıt tohumu kullandim bu lekelenmelerim o yüzden olabilir mi reglimi öne çekmiş olabilir mi fikri olan varmı

Eeeeeeeee daha dahaaaa nasılsınızzzzz ben geldim diyemi kaçtınızzzzzz :KK49: :skandal::KK59:
Kaçmadık Kaçmadık burdayız 🤣
Ay valla aynı bende böyleyim eşim de böyle ayda 2-3 oluyor çatlama zamanı sonra da bekliyorum ki pozitif çıksın 🤣🤣

Selam canım kadınlar 3 yıldır bebiş bekleyenlerdenim bende yarın regl tarihim bugün dayanamadım gün ortasında test yaptım ama sonuç 10 dk sonra böyle çıktı sizce kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• 882457C3-AA45-4EE0-8BDE-1943D9F1BB46.jpeg
    882457C3-AA45-4EE0-8BDE-1943D9F1BB46.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 57
Okuyorum yazdıklarınızı..kızlar sabırla adet gününü bekleyin...valla ben bekliyorum..mesela şimdi azıcık ağrılar oluyor..ama ben takmıyorum))Mesela geçen ay ilk defa regl 17 gün gecikti..kardeşim dedi kesin hamilesin..testler baya gösteriyordu..dedi ilk çocukta çok koyu göstermiyor..bulanma vardı..ağrılar çoktu...Ben kan testine inandığım için..idrar testine kesinlikle inanmıyorum.Sabırla adetimi bekliyorum☺️

Back