• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aslında tek bir testte anlaşılıyor negatif mi pozitif mi 😅 benim mesela negatif çıktı ya, onu kabullenemiyorum, yok yarın ya pozitif olursa ya test yanlışsa diye manyadığım için alıyorum bolca 😅
Bu ay valla belirti aramıcam rahat olcam huzurlu test yapmıcam ztn çatlatma iğnesi 11 gün pozitif cıkar huzurlu 11 gün geçirmek istiyorum 🤣🤣🤣

11.gün 5 yumurta gelişmiş hepsi de 20 seviyelerinde çatlatma iğnesi verecekti. Ama 5 yumurta olduğu için bişey demedi hiperbilmem ne hastalığı oluyormuş. E2 hormonuna baktı 1326 çıktı yarın sabah erkenden gel iğne yapacaksak yapalım dedi. Kaç
Üzerine iğne vurulup vurulmadığını bilmiyorum. Çok saçma şeyler ya madem günde 2 dozluk değilde tek dozluk olanı versene bana neden 5 yumurta geliştirtiyosun. Ayarım yok işte yok

Ay aynı yumurtalarımız sağda benimde 18 biri diğeride 17 solda 4 tane var ama onlar büyümedi ya onlar da büyüseydi ztn patlama yaşardım🤣🤣🤣
Aa benim de sağda yumurtalar hadi o zaman sağdan sağdan bi güzellik görelim 🤗🤗🤗
Kayınpederim karaciğer nakli bekliyor esimde ona bi aksilik cikmazsa nakil verecek
Yaa çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay bebiş olur da uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız 🤗

11.gün 5 yumurta gelişmiş hepsi de 20 seviyelerinde çatlatma iğnesi verecekti. Ama 5 yumurta olduğu için bişey demedi hiperbilmem ne hastalığı oluyormuş. E2 hormonuna baktı 1326 çıktı yarın sabah erkenden gel iğne yapacaksak yapalım dedi. Kaç
Üzerine iğne vurulup vurulmadığını bilmiyorum. Çok saçma şeyler ya madem günde 2 dozluk değilde tek dozluk olanı versene bana neden 5 yumurta geliştirtiyosun. Ayarım yok işte yok
Oooo masallah canım o bes yumurtanın en az 2 si tutar masallah ne kullandın sen öle ne ilacı aldın

Aa sen hangi ilacı kullanmıştım canım niye böyle olmuş

5 prodoctor 5 surelaba kargo dahil 69 tl verdim 😅😅 geçen ay 1 predictore 90 vermiştim 😅😅😅 hep test lobisinin oyunları bunlar 😆😆
Benim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarım 😂 bu ay niyetim almamak geçen ayki kandırıklardan dolayı. Hele bi adamı bulup atayım da yatağa gerisi kolay 🤭

Aynen öyle düşünüyorum bende test konusunda 🤣🤣 ne için nakil olacak canım Allahım bir an önce nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bence de senin doktor baya garanticiymiş daha iyi olmuş böyle. Benim 2 tane oluştu cumartesi günü gittiğim de biri 17-18 mm diğeri 16-17 mm di canım 🤗
Oh ne güzel inşallah birinden biri tutar canım ❤

Benim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarım 😂 bu ay niyetim almamak geçen ayki kandırıklardan dolayı. Hele bi adamı bulup atayım da yatağa gerisi kolay 🤭
Dur bacım her şey adım adım, tersten gitme.. önce yumurtlama, sonra fanfin, testler en son 🤣🤣

Ovulasyon testinin başka türlü yapılma ihtimali varmi kizkaaar .. ne bilem Domestos olur klor olur sodaynannn kabartma tozu olur karbonat olur herşeye varım delireceeeeemmm:confused::mad::rolleyes: cunki 🤣🤣🤣🤣:KK70::KK70:
Bence senin yumuş büyüdü sen çatlama akıntısını falan takip et bide gün aşırı ilişkiyi aksatma🌸

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemediğim noktadayım kullananlar da ..bu ay inşallaj hepimizin olur ..Yumurta takibi yapıyor şu an bana sonucuna göre hareket edeceğiz dedi ben 42 kg olduğum için 60la başladık şimdi 75 e yükseldik.. umarım hayal kırıklığı olmaz ..
Allah hayırlı olanı versin hepimiz için canım🙏 yumurta takibi için klomen ve letu kullanmıştım ben baktık onlarla olmuyor aşılamaya geçtik. Sizde bir problem var mı canım ne kadardır istiyordunuz

Kuzum klomen kullandım sadece. Solda 3 sağda 2 yumurta gelişmiş inşallah hayırlısı olur tutacağını sanmıyorum ama nasip

Kizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Regle ne kadar var kuzu?
Canım normalde regl öncesi olurmuydu böyle lekelenmelerin.
Ağrı ile mi leke geliyor yoksa ağrısız mi?
Bende normalde regl öncesi bazen bi gün bazen 2 3 gün gelir öyle

Aa sen hangi ilacı kullanmıştım canım niye böyle olmuş
Kuzum sadece klomen kullandım günlük 2 doz. Herkesin 2 en fazla 3 yumurtası gelişiyor benim se 5. Ayarımız yokki hayatımda böyle benim bi sorun benim hayatımda ne orta gidiyor hiçbişey ya hep ya hiç. Yeminlen bezdum ya. Töbestağfrullah

Kizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
geçen yıl adetten 3 gün önce peçeteye silince kahverengi akıntım gelmişti. 3 gün sürdü. Sonra doktora gittim içine kanama yapam hemorajik bir kistim oluşmuştu. İnşallah yerleşme kanamasıdır kardes insallah . Sadece kistinde yaptığını söylemek isterim

Back