• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde goguslerim cok aciyo bide dolgun oldular fora bi sekilde evde geziyoruz😂😅
Kız kasıklarımda da dalga geçer gibi bir iki saniyelik sızılar gelip gidiyo vucudum bana oyun oynuyo 😂ya da eror verip adet olucam vakitte geldi gibi zaten 🥲
Benimde goguslerim cok aciyo bide dolgun oldular fora bi sekilde evde geziyoruz😂😅

. Kalabalikta aklina gelmez zaten ben bide evdeyim bu aralar surekli oruc var cikmiyorum pek yanlizim ondan galiba testlere vurdum kendimi bat günüm de 8 mayis geçmiyor günler geçmiyor 😅 bide eşim sanirim stres yaptiriyo ya doktora dedikki sureci uzatmak istemiyoruz bu ayda 3. Ay bitecek korunmayi birakali bugun yazmis bana eger bebek olmazsa randevu alirsin bayram dönüşü tedaviye basliycaz demisti diye. Yani zamana birakmiyo gerçi onada hak veriyorum nakil bekliyo babasi eşim de uyumlu kilo vermeye calisiyor nakil islemi olursa uzun bi süre bebek sahibi zor oluruz
Aynen öyle düşünüyorum bende test konusunda 🤣🤣 ne için nakil olacak canım Allahım bir an önce nasip etsin inşallah 🙏🏻
Seninde mi tek yumurtan büyüdü canım? Her doktorun yöntemi farklı benimki biraz garantici sanırım her gittiğimde e2 baktı. Yada bizden daha fazla para almak için mi yaptı ki. Yok ya ondan değildir🤭

O yazmasaydı ben diyecektim progestan yaz diye tutunmasına yardımcı olsun diye
Bence de senin doktor baya garanticiymiş daha iyi olmuş böyle. Benim 2 tane oluştu cumartesi günü gittiğim de biri 17-18 mm diğeri 16-17 mm di canım 🤗

🖐🖐🖐
Var var burda bayağı kişi kullanıyor. Biri de benim. Sen yumurta takibi mi yapıyorsun yoksa aşılama i
Bende kullandım canım 3 gün 125 lik 3 gün de 150 lik toplam 6 gün kullandım 2 tane yumurtam büyüdü salı günü aşılamam var 🙏🏻
hayırlısı ile inşallah çok güzel sonuçlanır🙏🏼

🖐🖐🖐
Var var burda bayağı kişi kullanıyor. Biri de benim. Sen yumurta takibi mi yapıyorsun yoksa aşılama için falan mı kullanıyorsun canım.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemediğim noktadayım kullananlar da ..bu ay inşallaj hepimizin olur ..Yumurta takibi yapıyor şu an bana sonucuna göre hareket edeceğiz dedi ben 42 kg olduğum için 60la başladık şimdi 75 e yükseldik.. umarım hayal kırıklığı olmaz ..

Bana aşılama değil de yumurta takibi yapıyor şuan .. sonrasında aşılamaya bakacağız dedi ama bilmiyorum nasıl ilerleyeceğiz tam olarak ben çok panik olduğumdan artık detay vermiyor :)
Yumurta takibinde iğne mi kullanıyorsun? Valla panik olma doktora güveniyorsan ne diyorsa yap gitsin 😁

Aynen öyle düşünüyorum bende test konusunda 🤣🤣 ne için nakil olacak canım Allahım bir an önce nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bence de senin doktor baya garanticiymiş daha iyi olmuş böyle. Benim 2 tane oluştu cumartesi günü gittiğim de biri 17-18 mm diğeri 16-17 mm di canım 🤗
Ay aynı yumurtalarımız sağda benimde 18 biri diğeride 17 solda 4 tane var ama onlar büyümedi ya onlar da büyüseydi ztn patlama yaşardım🤣🤣🤣

5 prodoctor 5 surelaba kargo dahil 69 tl verdim 😅😅 geçen ay 1 predictore 90 vermiştim 😅😅😅 hep test lobisinin oyunları bunlar 😆😆
Ahahajajaj valla ben bu ay almıcam kız evde sadece bir tane erken gebelik testim var prodictor 12 gün sonra sadece tek atış yapcammm🤣🤣

Kizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Kizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Canım yerlesme kanaması lekelenme 2-3 gün sürer sadece yarını da bekle kırmızılasırsa ztn regl baktın sökülme yok tekrar kahverengi geliyor test yapmanı öneriririm

Kayınpederim karaciğer nakli bekliyor esimde ona bi aksilik cikmazsa nakil verecek

Ahahajajaj valla ben bu ay almıcam kız evde sadece bir tane erken gebelik testim var prodictor 12 gün sonra sadece tek atış yapcammm🤣🤣
Valla aslında tek bir testte anlaşılıyor negatif mi pozitif mi 😅 benim mesela negatif çıktı ya, onu kabullenemiyorum, yok yarın ya pozitif olursa ya test yanlışsa diye manyadığım için alıyorum bolca 😅

Back