- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.701
Bende 2 tane üst üste yedim yumurta gelişirken dünde havuça basladım canım günde bir tane havuç yiyorum şimdideHelali hoş olsunama ben avokadolara verdiğim paraya cidden acıyorum yaa
Bu ay valla belirti aramıcam rahat olcam huzurlu test yapmıcam ztn çatlatma iğnesi 11 gün pozitif cıkar huzurlu 11 gün geçirmek istiyorumValla aslında tek bir testte anlaşılıyor negatif mi pozitif mibenim mesela negatif çıktı ya, onu kabullenemiyorum, yok yarın ya pozitif olursa ya test yanlışsa diye manyadığım için alıyorum bolca
Aa benim de sağda yumurtalar hadi o zaman sağdan sağdan bi güzellik görelimAy aynı yumurtalarımız sağda benimde 18 biri diğeride 17 solda 4 tane var ama onlar büyümedi ya onlar da büyüseydi ztn patlama yaşardım
Yaa çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay bebiş olur da uzun süre beklemek zorunda kalmazsınızKayınpederim karaciğer nakli bekliyor esimde ona bi aksilik cikmazsa nakil verecek
Oooo masallah canım o bes yumurtanın en az 2 si tutar masallah ne kullandın sen öle ne ilacı aldın11.gün 5 yumurta gelişmiş hepsi de 20 seviyelerinde çatlatma iğnesi verecekti. Ama 5 yumurta olduğu için bişey demedi hiperbilmem ne hastalığı oluyormuş. E2 hormonuna baktı 1326 çıktı yarın sabah erkenden gel iğne yapacaksak yapalım dedi. Kaç
Üzerine iğne vurulup vurulmadığını bilmiyorum. Çok saçma şeyler ya madem günde 2 dozluk değilde tek dozluk olanı versene bana neden 5 yumurta geliştirtiyosun. Ayarım yok işte yok
11.gün 5 yumurta gelişmiş hepsi de 20 seviyelerinde çatlatma iğnesi verecekti. Ama 5 yumurta olduğu için bişey demedi hiperbilmem ne hastalığı oluyormuş. E2 hormonuna baktı 1326 çıktı yarın sabah erkenden gel iğne yapacaksak yapalım dedi. Kaç
Üzerine iğne vurulup vurulmadığını bilmiyorum. Çok saçma şeyler ya madem günde 2 dozluk değilde tek dozluk olanı versene bana neden 5 yumurta geliştirtiyosun. Ayarım yok işte yok
Bu ay sağdan bebişler geliyorAa benim de sağda yumurtalar hadi o zaman sağdan sağdan bi güzellik görelim
Yaa çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu ay bebiş olur da uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız
Ay inşallah yarın 11 buçukta aşılama çok korkuyorum yaBu ay sağdan bebişler geliyor
Benim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarım5 prodoctor 5 surelaba kargo dahil 69 tl verdimgeçen ay 1 predictore 90 vermiştim hep test lobisinin oyunları bunlar
Ahh 2 mi kaç iki yedim ben.. yumurtlamadan sonra tutunmaya yardımcıymış aylardır yiyorum tutunan bişey yokBende 2 tane üst üste yedim yumurta gelişirken dünde havuça basladım canım günde bir tane havuç yiyorum şimdide
Yok canım korkma hiç kasmada kendini olsun güzelceAy inşallah yarın 11 buçukta aşılama çok korkuyorum ya
Bu ay tutunacaklarAhh 2 mi kaç iki yedim ben.. yumurtlamadan sonra tutunmaya yardımcıymış aylardır yiyorum tutunan bişey yok
Oh ne güzel inşallah birinden biri tutar canım ❤Aynen öyle düşünüyorum bende test konusundane için nakil olacak canım Allahım bir an önce nasip etsin inşallah
Bence de senin doktor baya garanticiymiş daha iyi olmuş böyle. Benim 2 tane oluştu cumartesi günü gittiğim de biri 17-18 mm diğeri 16-17 mm di canım
Dur bacım her şey adım adım, tersten gitme.. önce yumurtlama, sonra fanfin, testler en sonBenim 2 tane ovulasyon la gelen laboquick testim var sanırım hunharca almaya bi 10 gün sonra falan başlarımbu ay niyetim almamak geçen ayki kandırıklardan dolayı. Hele bi adamı bulup atayım da yatağa gerisi kolay
Bence senin yumuş büyüdü sen çatlama akıntısını falan takip et bide gün aşırı ilişkiyi aksatmaOvulasyon testinin başka türlü yapılma ihtimali varmi kizkaaar .. ne bilem Domestos olur klor olur sodaynannn kabartma tozu olur karbonat olur herşeye varım delireceeeeemmmcunki
Allah hayırlı olanı versin hepimiz için canımSevineyim mi üzüleyim mi bilemediğim noktadayım kullananlar da ..bu ay inşallaj hepimizin olur ..Yumurta takibi yapıyor şu an bana sonucuna göre hareket edeceğiz dedi ben 42 kg olduğum için 60la başladık şimdi 75 e yükseldik.. umarım hayal kırıklığı olmaz ..
Regle ne kadar var kuzu?Kizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa.
Kuzum sadece klomen kullandım günlük 2 doz. Herkesin 2 en fazla 3 yumurtası gelişiyor benim se 5. Ayarımız yokki hayatımda böyle benim bi sorun benim hayatımda ne orta gidiyor hiçbişey ya hep ya hiç. Yeminlen bezdum ya. TöbestağfrullahAa sen hangi ilacı kullanmıştım canım niye böyle olmuş
geçen yıl adetten 3 gün önce peçeteye silince kahverengi akıntım gelmişti. 3 gün sürdü. Sonra doktora gittim içine kanama yapam hemorajik bir kistim oluşmuştu. İnşallah yerleşme kanamasıdır kardes insallah . Sadece kistinde yaptığını söylemek isterimKizlar yaa acil bakar misiniz !!! Benim bugün yine kahverengi akıntım oldu peçeteye silince gelen sizce iki gün üst üste adet belirtisi mi adet mi olacağım yoksa yerleşme böyle arka arkada gunlerde olur mi kafam cok karışık yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?