Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar hoşgeldinnn canım

Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim geldiğin için

Vallahi belirtilerin çok benziyor gebeliğe .. aman sigaradan uzak dur bacım hem sana hem bebişe zarar.. aslında adetine daha var ama erken gebelik belirtileri sanırım seninki.. İnshaAllah vardır.. Tes yapmanı tavsiye etmem çok eerken biraz daha geçsin dedim tabi yine sen bilirisn

Bilmiyorsan bişey diyemem kuzum. Ah ben 1 ay da 4 kilo aldım dana gibi oldum ya. Ne güzel zatıflıyordum memlekete gidip geldim bütün verdiklerim geri geldi
Yürüyüş yap canım.. vallaha spor da yapamiyourz ya doktorum dedi ilaç tedbaisndeyken ağır sporlar yapamazsı ln anca yürüyüş dedi..

Ya kuzum sen aşılama olmuşsun şimdi görüyorum..İn şa Allah tutar..sen yine kendine iyi bak..sıcak çay içme..

Kızzzzz işlem tamammmm ama cok kötüyüm resmen ağlıyordum kasıgım yana yana ilişki oldu valla suan o kadar canım sıkıldı ki ya nelere katlanıyoruz allah ım bu ay kavusalım gerçekten
Ayy tahmin edebiliyorum kuzum İnshaAllah son olur beee amaaan çektiğimiz çilelere uff

RABBİM Bu ay bebek bekleyen bu grupta ki tüm kız kardeşlerime nasip et lütfen… mesajları tek tek okudukça ağlayasım geliyor nolur aratma Allah ım bizi kimseye özendirme
Aminnnnnn Aminnnn sonunda bize hayırlı evlatlar versin hayırsız olacaksa hiç gelmesin uğraşamam vallahi

Canım ya İnshaAllah güzel haberlerle gel olmuclaydiyyyy annesi

Bende Ovulyasyon testi yapıyorum..onun saatleri var..iftardan sonra ede bilirsin..tabi yemekten 2 saat sonra sıvı kabul etme biliyorsun.Ola bilir oruçluyken yalnış göstersin

Canım baktım listede yoksun senin son adet ve bat tarihin neydi hem ekleyim seni listeye hemde bakmak istedim bata yakın misin diye ?

Yerleşme filan olmasın
Benim bat normalde 11 nisandı ama ben adete 1 gün kala yumurtlama yaşadım şimdi yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti dün silinince gelen kahverengi akıntı bugün yok

İlaç etkisi kuzum o hormonları yüklüyolar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…