- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.481
Anladim canım sağlık olsun .. İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin umudu olacak İnshaAllahBen adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canım sağlık olsun .. İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin umudu olacak İnshaAllahBen adet oldum
Tekrar hoşgeldinnn canımSon adet tarihi 8 nisan başlangıç.
Beklenen adet tarihi : Mayıs 3
Çok teşekkür ederimm aldığınız için
Yeni evliyim 9 aydır bekliyorum bu sefer umudum çok yüksek.
Belirtilerim : kasıklarımda batma ve ağrı var , her idrara çıktığımda süt gibi beyaz akıntım oluyor . Sigara kullanıyorum tadı ve kokusu çok farklı gelmeye başladı 3 gündür içmiyorum bu yüzden. Bebeğim varsa zarar görsün istemem .
Bu belirtiler sizce hamileliğe işaretmi kızlar ?
Ve aleyküm selam HoşgeldinSelamün aleyküm canım sat 5 Nisan bat 3 Mayıs 3 yıldır istiyorum
Biraz önce silinince kahverengi bir akıntı geldiIkinci kez mi yumurtluyorsun acaba ?
Canım baktım listede yoksun senin son adet ve bat tarihin neydi hem ekleyim seni listeye hemde bakmak istedim bata yakın misin diye ?Biraz önce silinince kahverengi bir akıntı geldi
Umutsuzluk yok bacimmm aaaa lütfen3 mayısa 2 kişi daha gelmiş benim bu ay pek umudum yok ama inşallah sizlerden güzel haber alırız
Yürüyüş yap canım.. vallaha spor da yapamiyourz ya doktorum dedi ilaç tedbaisndeyken ağır sporlar yapamazsı ln anca yürüyüş dedi..Bilmiyorsan bişey diyemem kuzum. Ah ben 1 ay da 4 kilo aldım dana gibi oldum ya. Ne güzel zatıflıyordum memlekete gidip geldim bütün verdiklerim geri geldi
Ya kuzum sen aşılama olmuşsun şimdi görüyorum..İn şa Allah tutar..sen yine kendine iyi bak..sıcak çay içme..Beceremedi şöyle kuzum, gittim laboratuvardan spermi aldım doğumhaneye gittim. Orada çatala yatırdılar spekulumla açtı işte doktor uzun plastik bi aletle rahmin en ilerisine kadar itip bıraktı spermi. İşlem çok kolay ama sıkıntı bende şanssızım her talihsizlik beni bulur bi yerde uzun makas gibi bi aletle tutması gerekiyordu o anda içerde bi yere zarar verdi baya kanama oldu. İçeriye 3 kere gazlı bez sokarak tampon yaptı o anda da canım o kadar yandı ki, işlem boyunca da çok kastım kendimi.. yarım saat dinlen dediler yattım ayaklar biraz yukarda. Bütün gün kasık ağrım çok oldu. Tuvalate gidince bi kan boşaldı resmen regl gibi. Sordum durması lazımdı, devam ederse hastaneye git dedi. Ben bekledim içerde biriken kandır diye. Geceye kadar devam etti tabii bütün modum düştü kesin tutmayacak diye. Bugün de lekelenme şeklinde devam ediyor, çok hafif kasık ağrım var. Bütün gün yatamam zaten mümkün değil, günlük hayata çok zorlanmadan devam ediyorum işte. Herkesin çok sorunsuz ve ağrısız oluyor tabii bu tamamen benim şansım
Ayy tahmin edebiliyorum kuzum İnshaAllah son olur beee amaaan çektiğimiz çilelere uffKızzzzz işlem tamammmm ama cok kötüyüm resmen ağlıyordum kasıgım yana yana ilişki oldu valla suan o kadar canım sıkıldı ki ya nelere katlanıyoruz allah ım bu ay kavusalım gerçekten
Aminnnnnn Aminnnn sonunda bize hayırlı evlatlar versin hayırsız olacaksa hiç gelmesin uğraşamam vallahiRABBİM Bu ay bebek bekleyen bu grupta ki tüm kız kardeşlerime nasip et lütfen… mesajları tek tek okudukça ağlayasım geliyor nolur aratma Allah ım bizi kimseye özendirme
kızlar bu klomen kasıklarda ağrı felaket yapıyor ya birde bağırsak hareketlerini değiştirdi bi kabızdım bi bugun ishal gibi oldum bişeyler bişeyler kasıklarımda sürekli bi baskı var bi sağda oluyor bigün solda oluyor ay ağlıyom sürekli cok fenayım neymiş bu ilaç böyle yarebbim ya
Canım ya İnshaAllah güzel haberlerle gel olmuclaydiyyyy annesiYarın doktor kontrolum var bakalım benim güzel süpriz yumurtlarım nolmuş büyümüç mü kist mi olmuçlarrrr yerim onları saf kuşlarım benim. Ne sperm yolunu buluyor ne benim yumurtalar spermi kabul ediyor allahm ana baba inat ondan mı böyle bu yumurtayla sperm bu kadar inatçı anlamıyorum
İşte valla biz ondan çocuğa kalamıyoruz..ağrı olsa ya olmasa her şeye katlanıyoruzKızzzzz işlem tamammmm ama cok kötüyüm resmen ağlıyordum kasıgım yana yana ilişki oldu valla suan o kadar canım sıkıldı ki ya nelere katlanıyoruz allah ım bu ay kavusalım gerçekten
Bende Ovulyasyon testi yapıyorum..onun saatleri var..iftardan sonra ede bilirsin..tabi yemekten 2 saat sonra sıvı kabul etme biliyorsun.Ola bilir oruçluyken yalnış göstersinKızlar hayrılı geceler. Bir şey soracaktım. Ramazanda oruçluyken ovulasyon takibinizi nasıl yapıyorsunuz? Sanki hep koyu çıkıyor gibi sıvı tüketmeyince. İftardan sonra yapmak daha mı mantıklı acaba fikir verir misiniz
Benim bat normalde 11 nisandı ama ben adete 1 gün kala yumurtlama yaşadım şimdi yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti dün silinince gelen kahverengi akıntı bugün yokCanım baktım listede yoksun senin son adet ve bat tarihin neydi hem ekleyim seni listeye hemde bakmak istedim bata yakın misin diye ?
Yerleşme filan olmasın
İlaç etkisi kuzum o hormonları yüklüyolar vallaYaa canım benim umarım bu çektiğin Ağrıya değer de güzel haber alırsın. Bugün bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum içimde sürekli bir ağlama isteği var kendimi çok zor tutuyorum niye böyle olduk ki biz.
Canım seni çoktan ekledim bile listedesinSelam bat 21 mayıs bende hala, 1 aydır istiyorum bebiş, inşallah bekletmez....
Günaydın canım hepimize insallahGünaydın canlarımmm harika bir hafta diliyorum hepimizeee
Of ya valla iyice psikolojimiz bozuldu heİlaç etkisi kuzum o hormonları yüklüyolar valla
Günaydınnn canımm ben biraz yatam sabah namazı oldu kıldım uyanınca konsuruz İnshaAllahGünaydın canlarımmm harika bir hafta diliyorum hepimizeee
Günaydın canım hepimize insallah