- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.501
O zaman son adet tarihin neydiki ona göre hesab yapalım bari.. yumurtlama günü de şöyle ..Benim bat normalde 11 nisandı ama ben adete 1 gün kala yumurtlama yaşadım şimdi yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti dün silinince gelen kahverengi akıntı bugün yok
Yaptın mı beybisi iğneni?Öğreniriz inşallah zamanla canımen hayırlısı olsun hakkımız da bende birazdan 2 tane çatlatma iğnesi yapacağım cesaretimi toplamaya çalışıyorum
Kesinlikle çok haklısın. Biz kendimizi avutuyoruz böyle saçma şeylerle. Ben de çok kilo aldım artık eşim de ara verelim biraz kendine bak demeye başladıYaa olacağı varsa kendini bıraksan da kassan da naparsan yap oluyor.. o bebeğin görecek günü varsa gelecek yani.. ben de sanki kilo almaya doyamıyorum.. ilaçtan diyordum ilaçlar bitti, vitaminlerden diyorum şimdi de.. bu saatte burnuma mantı kokusu geliyorspor yapamıyoruz aman yerleşti aman tutundu falan diye diye.. hiç bir giyisim olmuyor.. tüpe başlamadan bir iki ay ben de bi kendime mi gelsem diye düşünüyorum hele bi bakalım plan yapmayalım hemen
Tatlım hemen çürüteyimBunu hiç duydunuz mu ben çok şaşırdımEki Görüntüle 3054860
Amin canım inşallah sağolYa kuzum sen aşılama olmuşsun şimdi görüyorum..İn şa Allah tutar..sen yine kendine iyi bak..sıcak çay içme..
İlk defa böyle oldu bende şaşırdım bugün de bakacam ona göre devam ederim yoksa adımı silersinCanimmm üzülme sağlık olsun ne olur üzülme.. gör bak olacak İnshaAllah.. beraber sevineceğiz bu günleri hatırlayacağız diycez ne üzülmüştüm boş yere diye
Şimdi baktım da listeye en son 3 Nisan'da olmuşsun baya erken oldun aynı ayda tekrar adet oldun.. hep böylemi oluyor canim..
Olabilir canım bunlar belirti sayılıyoSon adet tarihi 8 nisan başlangıç.
Beklenen adet tarihi : Mayıs 3
Çok teşekkür ederimm aldığınız için
Yeni evliyim 9 aydır bekliyorum bu sefer umudum çok yüksek.
Belirtilerim : kasıklarımda batma ve ağrı var , her idrara çıktığımda süt gibi beyaz akıntım oluyor . Sigara kullanıyorumtadı ve kokusu çok farklı gelmeye başladı 3 gündür içmiyorum bu yüzden. Bebeğim varsa zarar görsün istemem .
Bu belirtiler sizce hamileliğe işaretmi kızlar ?
Ay çok tatlısın yaYarın doktor kontrolum var bakalım benim güzel süpriz yumurtlarım nolmuş büyümüç mü kist mi olmuçlarrrr yerim onları saf kuşlarım benim. Ne sperm yolunu buluyor ne benim yumurtalar spermi kabul ediyor allahm ana baba inat ondan mı böyle bu yumurtayla sperm bu kadar inatçı anlamıyorum
Test yaptın mı canımBenim bat normalde 11 nisandı ama ben adete 1 gün kala yumurtlama yaşadım şimdi yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti dün silinince gelen kahverengi akıntı bugün yok
Yaptım canım hafif hafif sızlıyor ama sancım yok şükür sende mi 1 tane vurdun iğnedenYaptın mı beybisi iğneni?Yaptığım gece sancım olmuştu benim, var mı sancı falan?
Kesinlikle çok haklısın. Biz kendimizi avutuyoruz böyle saçma şeylerle. Ben de çok kilo aldım artık eşim de ara verelim biraz kendine bak demeye başladıdaha hamile bile kalmadan lohusa sendromu yaşıyoruz plan yapsak da nafile zaten, geliyor hayat bildiği gibi...
Tatlım hemen çürüteyimben 1 yıldır coraspin içiyorum tık yok
Amin canım inşallah sağolben çay hiç içmem zaten sevmem, kahveciyim ben
Evet 1 tane yaptım ben de. Hadi hayırlara vesile olsun heyecanla bekliyoruzYaptım canım hafif hafif sızlıyor ama sancım yok şükür sende mi 1 tane vurdun iğneden
Yani sıcak olmasın..kendini koruYaptın mı beybisi iğneni?Yaptığım gece sancım olmuştu benim, var mı sancı falan?
Kesinlikle çok haklısın. Biz kendimizi avutuyoruz böyle saçma şeylerle. Ben de çok kilo aldım artık eşim de ara verelim biraz kendine bak demeye başladıdaha hamile bile kalmadan lohusa sendromu yaşıyoruz plan yapsak da nafile zaten, geliyor hayat bildiği gibi...
Tatlım hemen çürüteyimben 1 yıldır coraspin içiyorum tık yok
Amin canım inşallah sağolben çay hiç içmem zaten sevmem, kahveciyim ben
Ben de aynı şeyi düşündüm 3 mayısta çoğaldık şans getirir hepimize inşallah.. ortalık şenlenir3 mayısa 2 kişi daha gelmişbenim bu ay pek umudum yok ama inşallah sizlerden güzel haber alırız
Ya diğer arkadaşlar da 1 tane yapmış bana doktor 2 tane yaptırdıEvet 1 tane yaptım ben de. Hadi hayırlara vesile olsun heyecanla bekliyoruz
Bak yine iftardan ezana kadar oturuyor bu kız, gebertcem yaaaGünaydınnn canımmben biraz yatam sabah namazı oldu kıldım uyanınca konsuruz İnshaAllah
Vardır bir bildiği kuzum ya bazen 2 tane veriyorlar. Ne güzel işte çatlamama riski yokYa diğer arkadaşlar da 1 tane yapmış bana doktor 2 tane yaptırdıAmiinn canım benim sen bizden önce alacaksın sonucunu önce sen pozitif haberini ver arkandan biz gelelim.
Ohhh cok şükür canım saglıkla tutunsun insalşahCanlarımm hcg 80 olmuş çok şükür çarşamba tekrar geleceğiz ben bırak diyene kadar duphastona devam edeceksin dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?