• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat normalde 11 nisandı ama ben adete 1 gün kala yumurtlama yaşadım şimdi yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti dün silinince gelen kahverengi akıntı bugün yok
O zaman son adet tarihin neydiki ona göre hesab yapalım bari.. yumurtlama günü de şöyle ..

İnshaAllah yerleşme dir 🤩

Merhabalar herkese sat 6 Nisan bat 3 Mayıs 8 gün kaldı yani kasıkta dün başlayan hafif batmalar var 2 gün önce acayip bir akıntı geliyordu şeffaf geçti başka da birsey de hissetmiyorum ama bunlar adetle karışabiliyor maalesef Allah isteyen herkese nasip etsin 2.5 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz . Rabbim hayırlısını nasip etsin

Öğreniriz inşallah zamanla canım 🙏🏻 en hayırlısı olsun hakkımız da bende birazdan 2 tane çatlatma iğnesi yapacağım cesaretimi toplamaya çalışıyorum 🙏🏻🤦🏻‍♀️
Yaptın mı beybisi iğneni? ☺️ Yaptığım gece sancım olmuştu benim, var mı sancı falan?
Yaa olacağı varsa kendini bıraksan da kassan da naparsan yap oluyor.. o bebeğin görecek günü varsa gelecek yani.. ben de sanki kilo almaya doyamıyorum.. ilaçtan diyordum ilaçlar bitti, vitaminlerden diyorum şimdi de.. bu saatte burnuma mantı kokusu geliyor 🤣 spor yapamıyoruz aman yerleşti aman tutundu falan diye diye.. hiç bir giyisim olmuyor.. tüpe başlamadan bir iki ay ben de bi kendime mi gelsem diye düşünüyorum 🤨 hele bi bakalım plan yapmayalım hemen 🤗
Kesinlikle çok haklısın. Biz kendimizi avutuyoruz böyle saçma şeylerle. Ben de çok kilo aldım artık eşim de ara verelim biraz kendine bak demeye başladı 😁 daha hamile bile kalmadan lohusa sendromu yaşıyoruz 🤣 plan yapsak da nafile zaten, geliyor hayat bildiği gibi...
Bunu hiç duydunuz mu ben çok şaşırdım 🤣Eki Görüntüle 3054860
Tatlım hemen çürüteyim 😁 ben 1 yıldır coraspin içiyorum tık yok 🤣
Ya kuzum sen aşılama olmuşsun şimdi görüyorum..İn şa Allah tutar..sen yine kendine iyi bak..sıcak çay içme..
Amin canım inşallah sağol 🙏🥰 ben çay hiç içmem zaten sevmem, kahveciyim ben 😎

Canimmm üzülme sağlık olsun ne olur üzülme :KK74: .. gör bak olacak İnshaAllah.. beraber sevineceğiz bu günleri hatırlayacağız diycez ne üzülmüştüm boş yere diye 🌺🌺

Şimdi baktım da listeye en son 3 Nisan'da olmuşsun baya erken oldun aynı ayda tekrar adet oldun.. hep böylemi oluyor canim..
İlk defa böyle oldu bende şaşırdım bugün de bakacam ona göre devam ederim yoksa adımı silersin😭

Son adet tarihi 8 nisan başlangıç.
Beklenen adet tarihi : Mayıs 3

Çok teşekkür ederimm aldığınız için 🙏🏻
Yeni evliyim 9 aydır bekliyorum bu sefer umudum çok yüksek.
Belirtilerim : kasıklarımda batma ve ağrı var , her idrara çıktığımda süt gibi beyaz akıntım oluyor . Sigara kullanıyorum🥺 tadı ve kokusu çok farklı gelmeye başladı 3 gündür içmiyorum bu yüzden. Bebeğim varsa zarar görsün istemem .
Bu belirtiler sizce hamileliğe işaretmi kızlar ?
Olabilir canım bunlar belirti sayılıyo😍

Yarın doktor kontrolum var bakalım benim güzel süpriz yumurtlarım nolmuş büyümüç mü kist mi olmuçlarrrr yerim onları saf kuşlarım benim. Ne sperm yolunu buluyor ne benim yumurtalar spermi kabul ediyor allahm ana baba inat ondan mı böyle bu yumurtayla sperm bu kadar inatçı anlamıyorum 😀
Ay çok tatlısın ya🤩 umarım inatladı kırılır😂😂

Yaptın mı beybisi iğneni? ☺️ Yaptığım gece sancım olmuştu benim, var mı sancı falan?

Kesinlikle çok haklısın. Biz kendimizi avutuyoruz böyle saçma şeylerle. Ben de çok kilo aldım artık eşim de ara verelim biraz kendine bak demeye başladı 😁 daha hamile bile kalmadan lohusa sendromu yaşıyoruz 🤣 plan yapsak da nafile zaten, geliyor hayat bildiği gibi...

Yaptım canım hafif hafif sızlıyor ama sancım yok şükür sende mi 1 tane vurdun iğneden 🙏🏻🤗

Yani sıcak olmasın..kendini koru☺️

Ya diğer arkadaşlar da 1 tane yapmış bana doktor 2 tane yaptırdı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Amiinn canım benim sen bizden önce alacaksın sonucunu önce sen pozitif haberini ver arkandan biz gelelim. 🤗
Vardır bir bildiği kuzum ya bazen 2 tane veriyorlar. Ne güzel işte çatlamama riski yok ☺️ inşallah umut olurum canım benim ne diyeyim

Back