Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aşılama sonucu gebe olduğumu öğrendim çok sevinerek eve geldim ve 3 saat sonra kanama ile acil hastaneye kaldırıldım.2 gün hastanede dış gebelik şüphesiyle acil ameliyat denilerek tutuldum. Bu endişe beni çok derinden sarstı bebeğimi kaybetmem yeteri kadar üzücü durumda iken üstüne birde tüpün patlamış ameliyat edeceğiz denilince dünyam karardı. Benim zaten tek taraftan yumurtlama oluyordu ve oda elden gidince ne olacak endişesiyle çok zor bir dönem atlattım. Sonuç şuan evdeyim bebeğimi kaybettim ama şükür tüp alınmadı ameliyat olmadım. İstirahatteyim. Kanama ve ağrı devam ediyor. Her şeyden önce Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ve sağlıkla bir gün bebişlerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin...

Kuzuuuummmmm çok ama çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. Rabbim en hayırlısını bilir çok şükür ki sana birşey olmadı tüpünde kalmış Allah'tan bin şükür.. dinlen güzelce yine nasib olur sağlıkla kucağına alırsın canımm

Kızlar hayrılı geceler. Bir şey soracaktım. Ramazanda oruçluyken ovulasyon takibinizi nasıl yapıyorsunuz? Sanki hep koyu çıkıyor gibi sıvı tüketmeyince. İftardan sonra yapmak daha mı mantıklı acaba fikir verir misiniz

Elbette hoşgeldin

Bilgilerini alayım listeye eklemek için sat bat ve nezamandi bebiş beklediğin
Son adet tarihi 8 nisan başlangıç.
Beklenen adet tarihi : Mayıs 3

Çok teşekkür ederimm aldığınız için
Yeni evliyim 9 aydır bekliyorum bu sefer umudum çok yüksek.
Belirtilerim : kasıklarımda batma ve ağrı var , her idrara çıktığımda süt gibi beyaz akıntım oluyor . Sigara kullanıyorum tadı ve kokusu çok farklı gelmeye başladı 3 gündür içmiyorum bu yüzden. Bebeğim varsa zarar görsün istemem .
Bu belirtiler sizce hamileliğe işaretmi kızlar ?

Merhaba
Ben ramazanda tecrübe etmedim ancak eğer öyle ise akşam saatlerinde de yapabilirsiniz 20 ila 22 arası

kızlar bu klomen kasıklarda ağrı felaket yapıyor ya birde bağırsak hareketlerini değiştirdi bi kabızdım bi bugun ishal gibi oldum bişeyler bişeyler kasıklarımda sürekli bi baskı var bi sağda oluyor bigün solda oluyor ay ağlıyom sürekli cok fenayım neymiş bu ilaç böyle yarebbim ya

Yarın doktor kontrolum var bakalım benim güzel süpriz yumurtlarım nolmuş büyümüç mü kist mi olmuçlarrrr yerim onları saf kuşlarım benim. Ne sperm yolunu buluyor ne benim yumurtalar spermi kabul ediyor allahm ana baba inat ondan mı böyle bu yumurtayla sperm bu kadar inatçı anlamıyorum

Selamün aleyküm canım sat 5 Nisan bat 3 Mayıs 3 yıldır istiyorum
3 mayısa 2 kişi daha gelmiş benim bu ay pek umudum yok ama inşallah sizlerden güzel haber alırız

Canimmm üzülme sağlık olsun ne olur üzülme .. gör bak olacak İnshaAllah.. beraber sevineceğiz bu günleri hatırlayacağız diycez ne üzülmüştüm boş yere diye

Şimdi baktım da listeye en son 3 Nisan'da olmuşsun baya erken oldun aynı ayda tekrar adet oldun.. hep böylemi oluyor canim..

Keşke öyle olsa bugün hep kahverengi akıntı geldi adetin ilk günü gibi yarın belli olur galiba inşallah dediğin gibidir canim
İnshaAllah bak oda olabilir İnshaAllah sökülmez ama öyle bile olsa belli olmaz.. ozaman sana kırmızı eklemicem beklicem senden haber canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…