Evet canım aynı durumdayız, ben de nereye ne gider çok bilmiyorum daha
Genelde benim ki de hep çatlatma iğnesiyle birlikte yazıp şu gün başla diyor. Aşılama günü verir diye düşünüyorum yoksa sen sor mutlaka. İsteyenin bir yüzü
Ahh bi bilsem yaa nasıl sinirlerim bozuldu. Coraspin de içiyorum ya belki de ondan durmadı bi süre dedim bugün içmedim hatta. Nasipte yoksa bişeyler illa ki mani olacak, varsa da her şey bahane. Hayırlısı kuzum
Olumlu düşünmeye çalışıyorum tatlım. Bugün ilişki günümüzdü ama bu sefer de baya bi kahverengi şekilde geldi. Gerçekçi olursam olacağı var gibi gelmiyor ama
Aslında doktora mesaj atıp sorduğumda kanama dışarda gebeliğe engel olmaz dedi ama ben asıl kendimi çok kastım sıktım acıdan ondan karamsarım. Biraz rahat olmak gerekiyor ya bu işlemde. Napayım be kuzum olmazsa da bikaç ay kendimle ilgilenirim başka rahatsızlıklarım var hem. Diyet yaparım spor yaparım o kadar saldım ki kendimi hep buna odaklı yaşıyoruz 2 yıldır
Canım benim nasıl üzüldüm, çok beklemişlerdi
Allah vermiyorsa da hayırlısı buymuş diyoruz elden gelen bişey yok. İnşallah en yakın zamanda yeniden yeşerir umutlar.. Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, sabırlar diliyorum