- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.521
Amin canımm inşallah darısı bütün bekleyenlere aminnnnOhhh cok şükür canım saglıkla tutunsun insalşah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm inşallah darısı bütün bekleyenlere aminnnnOhhh cok şükür canım saglıkla tutunsun insalşah
Yükseliyo çok şükür canım artık için rahat etsin rabbim sağlıcakla bir de kucağına versinCanlarımm hcg 80 olmuş çok şükür çarşamba tekrar geleceğiz ben bırak diyene kadar duphastona devam edeceksin dedi doktor
Tekrar hoşgeldinnn canım
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim geldiğin için
Vallahi belirtilerin çok benziyor gebeliğe .. aman sigaradan uzak dur bacım hem sana hem bebişe zarar.. aslında adetine daha var ama erken gebelik belirtileri sanırım seninki.. İnshaAllah vardır.. Tes yapmanı tavsiye etmem çok eerken biraz daha geçsin dedim tabi yine sen bilirisn
Yok test yapmam henüz iki üç defa umutlanıp yaptım o hatayı ve çok üzüldüm çok sterse girdim. Eşim bile kızıyodu artık . Şimdi 4 gün gecikmediğim sürece yapmıyorum.. Sigarayı 3 gün önce bıraktım inşallah devam etmem .Tekrar hoşgeldinnn canım
Vallahi belirtilerin çok benziyor gebeliğe .. aman sigaradan uzak dur bacım hem sana hem bebişe zarar.. aslında adetine daha var ama erken gebelik belirtileri sanırım seninki.. İnshaAllah vardır.. Tes yapmanı tavsiye etmem çok eerken biraz daha geçsin dedim tabi yine sen bilirisn
Canım adetliyken gitmen doğru sadece adetliyken hormonlara bakılır yumurta takibi regliden sonra başlanır ama devletse sürekli cagırmaz tabiki sadece hormonlarına bakar vs özel hastaneye gidersen takipli olur canımKızlar herkese merhaba güzel bir hafta olsun inşallah. Bu sıralar çok soru soruyorum kusura bakayın :))
Biliyorsunuz cuma şehir hastanesine doktora gittim ve benden bir sürü test istedi. Testlerin bir kısmı hemen yapıldı bir kısmı daha sonra yapılacak. Bugün hastaneye gittiğimde tüm tahlillerin birlikte bakılacağını söylediler. Hiç yumurta takibi filan yapmadı doktor. Cuma adetimin 3. günü idi sadece hormon testini yaptı. Normal şartlarda süreç nasıl ilerliyor? Özel hastaneye mi gitmeliyim? Özele gittiğimde daha hızlı sonuç alabilir miyim? Giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
1 tanesi ztn hepsini çatlatıyo ama doktorun vardır bir bildiiği canım vuruldun dimi iyimisinYa diğer arkadaşlar da 1 tane yapmış bana doktor 2 tane yaptırdı Amiinn canım benim sen bizden önce alacaksın sonucunu önce sen pozitif haberini ver arkandan biz gelelim.
İnşallah ya 10 aydır evliyim öncesinde de 4 sene ilişkimiz oldu ama hiç korunmadık . Sadece eşim 1 seneye yakın korundu sonrasında bıraktı . Bu süreçte hiç hamile kalmadım. Şaşırıyorum bazen 10 aydırda hiç korunmuyoruz hem de hiç dışarıya boşalma vs olmuyor hep içeriye oluyor . Anlamış değilim ve tedirginim..Olabilir canım bunlar belirti sayılıyo
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımVardır bir bildiği kuzum ya bazen 2 tane veriyorlar. Ne güzel işte çatlamama riski yok inşallah umut olurum canım benim ne diyeyim
Vuruldum canım çok şükür hafif hafif sızlama oluyor bir de baş ağrısı başladı doktor kesinlikle 1 hafta ağrı kesici içmeyeceksin dedi inşallah çok uzun sürmez1 tanesi ztn hepsini çatlatıyo ama doktorun vardır bir bildiiği canım vuruldun dimi iyimisin
Şimdi listeye baktım kuzum BAT yanlış yazılmış 3 Mayıs olcak hatırlatayım dedimmTekrar hoşgeldinnn canım
Ben kullanıyorum 2 ay önce başladım günde bi defa sabahları açken al demişti doktor ramazan aydından dolayı sahurdan önce alıyorum.Aranızda folik asit kullanan var mı kızlar bugün okulda arkadaşlar başlamalısın düşünüyorsan çocuk falan dediler biraz araştırdım 3 ay önce başlanabilir diye okudum. Size de sormak istedim.
Teşekkür ederim canım o zaman ben düzgün bir doktor bulup onda kontrole başlayayım.Canım adetliyken gitmen doğru sadece adetliyken hormonlara bakılır yumurta takibi regliden sonra başlanır ama devletse sürekli cagırmaz tabiki sadece hormonlarına bakar vs özel hastaneye gidersen takipli olur canım
cok guzelll,Canlarımm hcg 80 olmuş çok şükür çarşamba tekrar geleceğiz ben bırak diyene kadar duphastona devam edeceksin dedi doktor
Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur kiBen kullanıyorum 2 ay önce başladım günde bi defa sabahları açken al demişti doktor ramazan aydından dolayı sahurdan önce alıyorum.
Doktora gitmeden kendi eczaneden alan tanıdıklarım var çok bi problem yaratcağını sanmıyorum bence yotubeden kadın doğum uzmanlarının hangi markayı ne sıklıkla alman gerektiğini dinleyerek alabilirsin daha sağlıklı olur senin için . Ben aile hekimimle görüşüp almıştım . Ama değiştirmeyi düşünüyorum. Folbiol kullanıyorum ama çok iyi yorum yapan olmamış daha etkilileri olduğun söyleniyor araştır derimBen doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
Bana da doktorum imom primo önerdi. Herhangi bir test yapmadı vitamin için. D vitamini eksikliğim zaten var ona ayrı takviye yapıyorum. İmom da da iyot, B12, az miktarda D vit var. Trendyolda 70 tl, ben eczaneden 90 a almıştım.Ben doktora gidemedim henüz hiç vaktim yok malesef şu an kendim eczaneden alsam nasıl olur ki
En iyisini yapıyorsun canım belirti belirti diye kendimizi sterse sokuyoruz iyice olmayınca da üzülüyoruz . Ummadığın anda gelir inşallah mucizenMerhaba kızlar.
Bugün döngüme göre regl tarihim fakat 2 gün geç yumurtladım 16. Günde. 27 snde olurum büyük ihtimalle.
Bende bu ay en ufak bir belirti yok ya. 4 ay boyunca hep bir belirti buldum bu sefer boş bekliyorum :) Yoğunluktan da vücudumu dinleyemedim aslında iyi oldu bir nevi.
Böyle hiç belirtisiz gebe kalan var mı acaba.