- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.461
Hiç bilmiyorum valla fırsatım olmadı yapmaya ama değerlendirme yapıldı nasipAcaba dün pikdide catladimiyki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum valla fırsatım olmadı yapmaya ama değerlendirme yapıldı nasipAcaba dün pikdide catladimiyki
Yanlışlıkla olmuştur kuzum hemen degsitiriyorumMy_Moonlight06 bana 1 ay yazılmış canım 10 ay olacak o 10 ay 10 ay
Lütfen ya aylardir ne cileler cektim ne emekler verdimYanlışlıkla olmuştur kuzum hemen degsitiriyorum
Canim bu tüp bebek ve aşılama yöntemi kullananlar için dr kontrolünde verilen bisey.Bunu hiç duydunuz mu ben çok şaşırdım Eki Görüntüle 3054860
Merhaba arkadaşlar aşılama sonucu gebe olduğumu öğrendim çok sevinerek eve geldim ve 3 saat sonra kanama ile acil hastaneye kaldırıldım.2 gün hastanede dış gebelik şüphesiyle acil ameliyat denilerek tutuldum. Bu endişe beni çok derinden sarstı bebeğimi kaybetmem yeteri kadar üzücü durumda iken üstüne birde tüpün patlamış ameliyat edeceğiz denilince dünyam karardı. Benim zaten tek taraftan yumurtlama oluyordu ve oda elden gidince ne olacak endişesiyle çok zor bir dönem atlattım. Sonuç şuan evdeyim bebeğimi kaybettim ama şükür tüp alınmadı ameliyat olmadım. İstirahatteyim. Kanama ve ağrı devam ediyor. Her şeyden önce Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ve sağlıkla bir gün bebişlerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin...@denizderin1 canım seni üçüncü kez etiketkledim gelmişsin ama cevab vermemişsin umarım iyisindir senin bat geçeli baya olmuş durumunu bildirir misin canım ?
Garipserce canım ne yaptın durum nedir gelen giden yok değil mi hala ?
@yasmin2384 canım sen tets yapicaktin sonra sesin çıkmadı ne oldu son durum nedir?
Kuzuuuummmmm çok ama çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. Rabbim en hayırlısını bilir çok şükür ki sana birşey olmadı tüpünde kalmış Allah'tan bin şükür.. dinlen güzelce yine nasib olur sağlıkla kucağına alırsın canımmMerhaba arkadaşlar aşılama sonucu gebe olduğumu öğrendim çok sevinerek eve geldim ve 3 saat sonra kanama ile acil hastaneye kaldırıldım.2 gün hastanede dış gebelik şüphesiyle acil ameliyat denilerek tutuldum. Bu endişe beni çok derinden sarstı bebeğimi kaybetmem yeteri kadar üzücü durumda iken üstüne birde tüpün patlamış ameliyat edeceğiz denilince dünyam karardı. Benim zaten tek taraftan yumurtlama oluyordu ve oda elden gidince ne olacak endişesiyle çok zor bir dönem atlattım. Sonuç şuan evdeyim bebeğimi kaybettim ama şükür tüp alınmadı ameliyat olmadım. İstirahatteyim. Kanama ve ağrı devam ediyor. Her şeyden önce Rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Ve sağlıkla bir gün bebişlerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin...
Son adet tarihi 8 nisan başlangıç.Elbette hoşgeldin
Bilgilerini alayım listeye eklemek için sat bat ve nezamandi bebiş beklediğin
MerhabaKızlar hayrılı geceler. Bir şey soracaktım. Ramazanda oruçluyken ovulasyon takibinizi nasıl yapıyorsunuz? Sanki hep koyu çıkıyor gibi sıvı tüketmeyince. İftardan sonra yapmak daha mı mantıklı acaba fikir verir misiniz
Son adet tarihi 8 nisan başlangıç.
Beklenen adet tarihi : Mayıs 3
Çok teşekkür ederimm aldığınız için
Yeni evliyim 9 aydır bekliyorum bu sefer umudum çok yüksek.
Belirtilerim : kasıklarımda batma ve ağrı var , her idrara çıktığımda süt gibi beyaz akıntım oluyor . Sigara kullanıyorum tadı ve kokusu çok farklı gelmeye başladı 3 gündür içmiyorum bu yüzden. Bebeğim varsa zarar görsün istemem .
Bu belirtiler sizce hamileliğe işaretmi kızlar ?
3 mayısa 2 kişi daha gelmiş benim bu ay pek umudum yok ama inşallah sizlerden güzel haber alırızSelamün aleyküm canım sat 5 Nisan bat 3 Mayıs 3 yıldır istiyorum
İnşallah Allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hutmetine herkesin gönlündekini versin3 mayısa 2 kişi daha gelmiş benim bu ay pek umudum yok ama inşallah sizlerden güzel haber alırız
Amin inşallahİnşallah Allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hutmetine herkesin gönlündekini versin
Canimmm üzülme sağlık olsun ne olur üzülme .. gör bak olacak İnshaAllah.. beraber sevineceğiz bu günleri hatırlayacağız diycez ne üzülmüştüm boş yere diyeKızlar bugün adet oldum çok üzgünüm bütün gün kendime gelemedim kendimi çok hazırlamıştım bu ay halbuki 10 gün erken oldum neden böyle oldu bilmiyorum nasip değilmiş demek ki hayırlı buymuş
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay bebisleriniz sağlıkla gelsin size
İnshaAllah bak oda olabilir İnshaAllah sökülmez ama öyle bile olsa belli olmaz.. ozaman sana kırmızı eklemicem beklicem senden haber canımKeşke öyle olsa bugün hep kahverengi akıntı geldi adetin ilk günü gibi yarın belli olur galiba inşallah dediğin gibidir canim
Ikinci kez mi yumurtluyorsun acaba ?Kızlar yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçti ama bugün yumurta akı gibi uzayan bir akıntı geldi normal mi