• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim ürolog da dediki, kadın doğumcular hep çatlama gününe yoğunlaşıyor ama çatladıktan sonra değil öncesinde rahimde spermler olmalı.. spermlerin yumurtaya ulaşması zaman alır o sırada da yumurta ölebilir dedi.. yani hem önce hem sonra mutlaka ilişki lazım canım.
Aslında bende öyle düşünüyorum daha mantıklı geliyor bu fikir.

Malaesef kaybettik bebekleri görümcem çok kötü durumda nasipleri yokmuş Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasreti ile yakmasın hepinziden Allah razı olsun burası aile gibi bı yer oldu açısıyla tatlisiyla iyiki varsınız dualarinzi iyi niyetlerinin için çok teşekkür ederim sizlere 🤲😣kalbim söküldü sanki rabbim hepinizi pozitif sonuçlara bogzun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 çok zor bir durum gerçekten üzüldüm. Allah sabır versin.

Ayy korkutma beni kız bu hafta çok işim var bahar temizliği yazlık kışlık ayırma bayramda adanadan misafirim gelecek cumartesiden. Çarşaflar battaniyeler ayrılacak. Ayy gözüm çok korktu. 🤦🏻‍♀️ Ağrıya teslim olmak yok o ilişki olacak sıkman lazım dişini.
Yarına kadar ztn geçeçek sonra neyse dişimi sıkcam artık 🫤 sende cok yorma kendini canım

Kızlar bugün adet oldum çok üzgünüm bütün gün kendime gelemedim kendimi çok hazırlamıştım bu ay halbuki 10 gün erken oldum neden böyle oldu bilmiyorum 😭😭nasip değilmiş demek ki hayırlı buymuş
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay bebisleriniz sağlıkla gelsin size

Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 çok zor bir durum gerçekten üzüldüm. Allah sabır versin.
Allah razı olsun canım benim kendimi toparladım toolayabildim kadar çünkü kürtaj sonrası odaya alınınca ben kalcam yaninda

Kızlar bugün adet oldum çok üzgünüm bütün gün kendime gelemedim kendimi çok hazırlamıştım bu ay halbuki 10 gün erken oldum neden böyle oldu bilmiyorum 😭😭nasip değilmiş demek ki hayırlı buymuş
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay bebisleriniz sağlıkla gelsin size
Canım 10 gün erken olması normal değil yerleşme kanaması olmasın sakın

Yanında sizin gibi destek olan biri olması ne güzel.
Ben her şekilde elimden geleni yapicam yeterki bir an evvel iyileşsin ablam ikisinide kaybetmesi kötü oldu görümce gelin gibi hiç olmadık en zor zamanakrimzida yanyana dip dibe olduk üzerimize düşeni yine yapacaz

Malaesef kaybettik bebekleri görümcem çok kötü durumda nasipleri yokmuş Rabbimden gelen her şeye boynumuz kıldan ince rabbim yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasreti ile yakmasın hepinziden Allah razı olsun burası aile gibi bı yer oldu açısıyla tatlisiyla iyiki varsınız dualarinzi iyi niyetlerinin için çok teşekkür ederim sizlere 🤲😣kalbim söküldü sanki rabbim hepinizi pozitif sonuçlara bogzun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin rabbim
Çok geçmiş olsun ben duyunca çok sevinmiştim Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın . İnşallah hayırlısını bir kez daha nasip eder Rabbim

Back