- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #3.441
Kızzzzz işlem tamammmm ama cok kötüyüm resmen ağlıyordum kasıgım yana yana ilişki oldu valla suan o kadar canım sıkıldı ki ya nelere katlanıyoruz allah ım bu ay kavusalım gerçektenAynen öyle canım sabretvalla mecbur biraz yorulacam bayram, misafir, yaz hepsi üst üste geldi
İnşallah Allah ım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana nasip etsinCanım büyük ihtimalle normaldir umarım bebişten kaynaklanıyordur
Evet canım aynı durumdayız, ben de nereye ne gider çok bilmiyorum dahaAyy sende benim gibisin bende geleli daha 3 yıl oluyor ama hastane dışında bir yere gitmediğim için daha tam yolları bilmiyorum
Genelde benim ki de hep çatlatma iğnesiyle birlikte yazıp şu gün başla diyor. Aşılama günü verir diye düşünüyorum yoksa sen sor mutlaka. İsteyenin bir yüzüBenim ki hiç vermedi ya bakalım aşılamadan sonra verecekmi olmadı ben isterim yaz bana duphaston diye
Ahh bi bilsem yaa nasıl sinirlerim bozuldu. Coraspin de içiyorum ya belki de ondan durmadı bi süre dedim bugün içmedim hatta. Nasipte yoksa bişeyler illa ki mani olacak, varsa da her şey bahane. Hayırlısı kuzumAa bende bunu yeni gördüm canım inşallah güzel sonuç alırsın hiç sıkıntı yapma çok fazla kanaman olmuş nasıl becerdi bunu ya
Olumlu düşünmeye çalışıyorum tatlım. Bugün ilişki günümüzdü ama bu sefer de baya bi kahverengi şekilde geldi. Gerçekçi olursam olacağı var gibi gelmiyor amaAyy canım neler olmus ole ya sen gene de içini rahat tut kuzum olumlu düşün insallah olucak
Aslında doktora mesaj atıp sorduğumda kanama dışarda gebeliğe engel olmaz dedi ama ben asıl kendimi çok kastım sıktım acıdan ondan karamsarım. Biraz rahat olmak gerekiyor ya bu işlemde. Napayım be kuzum olmazsa da bikaç ay kendimle ilgilenirim başka rahatsızlıklarım var hem. Diyet yaparım spor yaparım o kadar saldım ki kendimi hep buna odaklı yaşıyoruz 2 yıldırAy tekrar okurken yine benim içim acıdımodunu düşürme hiç alakasız yerlerdir kesin tüpün girişine bırakıyorlar zaten azcık ilerde yumuşun bulmuştur yolu
Canım benim nasıl üzüldüm, çok beklemişlerdiSizleri uzdugum için hakkınızı helal edin olur mu insan çaresiz kalınca duaya sariliyo ulaşabildiği kadar insana ulaşıp dua istiyo insan ya gerçekten böyle bir topikte sizleri üzmek değildi niyetim sizi kendime yakın görmesem zaten yazmazdim özür dilerim tekrar hepinizden Allah razı olsun inşallah sizlerden gelecek olan güzel haberlerle daha iyi oluruz tanimasamda seviyorum hepinizi güzel kalbinden öpüyorum
Yaa canım benim umarım bu çektiğin Ağrıya değer de güzel haber alırsın.Kızzzzz işlem tamammmm ama cok kötüyüm resmen ağlıyordum kasıgım yana yana ilişki oldu valla suan o kadar canım sıkıldı ki ya nelere katlanıyoruz allah ım bu ay kavusalım gerçekten
Allah razı olsun kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil ya bu söz ruhum bedenimden çıktı sanki birazdan ararlar beni yanına cagircaklar refakatçi olarak bana da dua edin ki ona iyi geleyimÇok geçmiş olsun ben duyunca çok sevinmiştim Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın . İnşallah hayırlısını bir kez daha nasip eder Rabbim
Öğreniriz inşallah zamanla canımEvet canım aynı durumdayız, ben de nereye ne gider çok bilmiyorum daha
Genelde benim ki de hep çatlatma iğnesiyle birlikte yazıp şu gün başla diyor. Aşılama günü verir diye düşünüyorum yoksa sen sor mutlaka. İsteyenin bir yüzü
Ahh bi bilsem yaa nasıl sinirlerim bozuldu. Coraspin de içiyorum ya belki de ondan durmadı bi süre dedim bugün içmedim hatta. Nasipte yoksa bişeyler illa ki mani olacak, varsa da her şey bahane. Hayırlısı kuzum
Olumlu düşünmeye çalışıyorum tatlım. Bugün ilişki günümüzdü ama bu sefer de baya bi kahverengi şekilde geldi. Gerçekçi olursam olacağı var gibi gelmiyor ama
Aslında doktora mesaj atıp sorduğumda kanama dışarda gebeliğe engel olmaz dedi ama ben asıl kendimi çok kastım sıktım acıdan ondan karamsarım. Biraz rahat olmak gerekiyor ya bu işlemde. Napayım be kuzum olmazsa da bikaç ay kendimle ilgilenirim başka rahatsızlıklarım var hem. Diyet yaparım spor yaparım o kadar saldım ki kendimi hep buna odaklı yaşıyoruz 2 yıldır
Canım benim nasıl üzüldüm, çok beklemişlerdiAllah vermiyorsa da hayırlısı buymuş diyoruz elden gelen bişey yok. İnşallah en yakın zamanda yeniden yeşerir umutlar.. Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, sabırlar diliyorum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimEvet canım aynı durumdayız, ben de nereye ne gider çok bilmiyorum daha
Genelde benim ki de hep çatlatma iğnesiyle birlikte yazıp şu gün başla diyor. Aşılama günü verir diye düşünüyorum yoksa sen sor mutlaka. İsteyenin bir yüzü
Ahh bi bilsem yaa nasıl sinirlerim bozuldu. Coraspin de içiyorum ya belki de ondan durmadı bi süre dedim bugün içmedim hatta. Nasipte yoksa bişeyler illa ki mani olacak, varsa da her şey bahane. Hayırlısı kuzum
Olumlu düşünmeye çalışıyorum tatlım. Bugün ilişki günümüzdü ama bu sefer de baya bi kahverengi şekilde geldi. Gerçekçi olursam olacağı var gibi gelmiyor ama
Aslında doktora mesaj atıp sorduğumda kanama dışarda gebeliğe engel olmaz dedi ama ben asıl kendimi çok kastım sıktım acıdan ondan karamsarım. Biraz rahat olmak gerekiyor ya bu işlemde. Napayım be kuzum olmazsa da bikaç ay kendimle ilgilenirim başka rahatsızlıklarım var hem. Diyet yaparım spor yaparım o kadar saldım ki kendimi hep buna odaklı yaşıyoruz 2 yıldır
Canım benim nasıl üzüldüm, çok beklemişlerdiAllah vermiyorsa da hayırlısı buymuş diyoruz elden gelen bişey yok. İnşallah en yakın zamanda yeniden yeşerir umutlar.. Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, sabırlar diliyorum
Rabbim yardımcınız olsun sen güçlü dur ki oda güçlü olsunAllah razı olsun kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil ya bu söz ruhum bedenimden çıktı sanki birazdan ararlar beni yanına cagircaklar refakatçi olarak bana da dua edin ki ona iyi geleyim
Yaa olacağı varsa kendini bıraksan da kassan da naparsan yap oluyor.. o bebeğin görecek günü varsa gelecek yani.. ben de sanki kilo almaya doyamıyorum.. ilaçtan diyordum ilaçlar bitti, vitaminlerden diyorum şimdi de.. bu saatte burnuma mantı kokusu geliyorEvet canım aynı durumdayız, ben de nereye ne gider çok bilmiyorum daha
Acaba dün pikdide catladimiykiOvu Testimi dün yapamamistim yumurtlama olduysa haberim yok bugün yaptım silik çıkmıştı
Tamam canım inşallah teşekkür ederimİnşallah canım benim inşallah yerleşmeden kaynaklanıyordur hiç canını sıkma bizi haberdar et
Ayyyyy hiç mi kurtulma şansı yoktu Yaa uffff çok ama cokkk üzüldümKürtaja alacaklar bekliyoruz Allah razı olsun canım benim çok sağolun her biriniz
Ah kuzum ben yurtdışında yım Malesef burdakilere güvenmiyorum bride pahalilar aşırı ..artık şansa bakacaz nasibse varsa olur ben değerlendirmeye devam edicemAmiin inşallahsen ovulasyon testi yapsana varsa elinde bi görürdük yumurtlamayı falan
Ben adet oldum
Evet ben kötü bı rüya gormustum ve benim rüyalarım hep çıkar yine yanıltmadı beni çıktı malesef ikiside kurtulamadı az sonra yanına cikcam odaya almışlar kızlar yarın görüşürüz Allah'a emanet olunAyyyyy hiç mi kurtulma şansı yoktu Yaa uffff çok ama cokkk üzüldümdaha dün bahsetmiştik yaaa
Allah senden razı olsun ne güzel bir insansın.. lütfen ona selamımı ilet ve şöyleki bu bir imtihan ve bu olmasaydı çok daha kotu birşey olacaktı belkide Allah aldıysa vardır bir bildiği 9 ay sonra ölü doğum yapan kadınlar var öylesi daha zor lütfen üzülmesinEvet ben kötü bı rüya gormustum ve benim rüyalarım hep çıkar yine yanıltmadı beni çıktı malesef ikiside kurtulamadı az sonra yanına cikcam odaya almışlar kızlar yarın görüşürüz Allah'a emanet olun
Anladım canım o zaman yumurta büyüten gıdalardan ye kuru incir önermişti selizay bana ama bende prolaktin sorunu var. Sen de yoksa dene istersenAh kuzum ben yurtdışında yım Malesef burdakilere güvenmiyorum bride pahalilar aşırı ..artık şansa bakacaz nasibse varsa olur ben değerlendirmeye devam edicem
Bende var mı o sorun bilmiyorum da kilo yapar diye kuru incir yemek istemedimAnladım canım o zaman yumurta büyüten gıdalardan ye kuru incir önermişti selizay bana ama bende prolaktin sorunu var. Sen de yoksa dene istersen
Bilmiyorsan bişey diyemem kuzum. Ah ben 1 ay da 4 kilo aldım dana gibi oldum ya. Ne güzel zatıflıyordum memlekete gidip geldim bütün verdiklerim geri geldiBende var mı o sorun bilmiyorum da kilo yapar diye kuru incir yemek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?