- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.201
Yoğun şeffaf akinti içinde damar şekli açık kan ne olabilir kızlar enfeksiyon felan mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bat günü gelen giden yok ama sancım var adet olacağım gibi ama bakalım. Valla bir temizliğe girismisim sorma onunla uğraşıyorum . O yüzden bel ağrım yorgunluğun uykusuzluğum herşeyi o temizliğe yoruyorum kendimceAmin canım sen ne durumdasın bata kaç gün var sürecin nasıl
regl başlangıcında benim de son birkaç aydır öyle oluyor. 1-2 saate sökülüyorum.Yoğun şeffaf akinti içinde damar şekli açık kan ne olabilir kızlar enfeksiyon felan mi ya
Adetim biteli 5-6 gün oldu yumurtlama da değil yani ovu testi negatif dün de hafif ağrım oldu benimregl başlangıcında benim de son birkaç aydır öyle oluyor. 1-2 saate sökülüyorum.
ama açık pembe ya da kahverengi ise yerleşme kanaması olma ihtimali varmış.
A a dur bakalım kırmızıları görene kadar umut var insaşlah olmazsın canımBugün bat günü gelen giden yok ama sancım var adet olacağım gibi ama bakalım. Valla bir temizliğe girismisim sorma onunla uğraşıyorum . O yüzden bel ağrım yorgunluğun uykusuzluğum herşeyi o temizliğe yoruyorum kendimce
İnşallah gebelikten dolayı olmam olmamakla dert vallaA a dur bakalım kırmızıları görene kadar umut var insaşlah olmazsın canım
Güzel enerjiler yolluyoruZz olmucakkkksınnnnnnnnnnİnşallah gebelikten dolayı olmam olmamakla dert valla
Kist fln olabilir mi bitki çayı kür gibi veya ilaç fln alıyormusunuz pekiAdetim biteli 5-6 gün oldu yumurtlama da değil yani ovu testi negatif dün de hafif ağrım oldu benim
Hic bir fikrim yok kist var mı yok mu ama hayır otu cayini içiyorum prolaktinim yüksek çıkmıştı diyeKist fln olabilir mi bitki çayı kür gibi veya ilaç fln alıyormusunuz peki
Daha koyu olması gerek miyor mu canimHanımlar yumurtlama olmuş herhalde dimi ?
Gebelik oncesi yani normal zamanda kullandim canim ben onu testimde eksiklik cikmisti o yuzden dengelemisti guzel bi folikasitArkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim folik asit için. İlk defa kullanacağım folbiol 5 mg yazmış. Kullanan var mı ?
Canım ikisi de aynı renk geçen ay da böyle olmustu ertesi gün daha da koyuydu t çizgisi bakalım yarın siliklesmezse koyulaşır daha daDaha koyu olması gerek miyor mu canim
Bizimde meslekler aynıymış☺Benim de aynı ya. Eşim gün içinde çok yoruluyoe ben de aynı şekilde öğretmenim o yüzden sürekli ayaktayım hafta içi o kadar zor oluyor ki ama bir şekilde bu süreci geçiricez inşallah güzel şeyler için sizin için de en güzeli en hayırlı zamanda olsun inşallah
Sen değerlendir canım gün aşırı inşallah tutarCanım ikisi de aynı renk geçen ay da böyle olmustu ertesi gün daha da koyuydu t çizgisi bakalım yarın siliklesmezse koyulaşır daha da
İnşallah canımSen değerlendir canım gün aşırı inşallah tutar
Ooooo yapıştırrrr :)Hanımlar yumurtlama olmuş herhalde dimi ?
Daha da koyulaşmış ay resimde daha silik çıkıyor sinir oluyorum ya ikisi de aynı renk aslındaOoooo yapıştırrrr :)