• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum 🥰 Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 😊😊 Umarım en kısa zamanda güzel haberi paylaşırım sizlerle. Döngü takvimime göre 15 mayıs gözüküyor 😊 28 günde bir adet oluyorum normalde çok değişmez ama bu ay 4 gün erken oldum 🤔
Değişiklik iyidir çünki geciken veya erken gelen düzenlerden sonra gebe kalan çok var 😊 Hatta bunun la ilgili topik vardı anket yapmışlar düzeni bozulanlar 1-6 aya kadar hamile kalmışlar en çoğunlukta 3 ay içinde 🤗

Çoook az kalmış canım... Baya koyulaşmiş dün ilişki olmadıysa bugün olsun .. gece pik filan olur ayy İnshaAllah benimkide büyümüştür
Akşam tekrar yapıcam bakalım 😁 büyümüştür bence canım ovulasyon testin varsa yumurtlama masajı yap derim

Kizlar kafami ayni soru kemiriyor diyorum sonra bitanecik test bütün sorulari yanitlicak ama negatif cikiyor ...yumurtlamanin üzerinden baya gecti aslinda ama ilk baslarda catlama hissetmisim cok agrim vardi rahimde doktor catlama olmus dedi e simdi 10 günü gecti simdide baska agrilarim var bu seferde adet olcakmism gibi doktorda demisti rahim duvari kalunlasmis adet olabilirsin demisti 😔😔 takvime göre adete 16 gün var adette düzensiz yani farklu tarihlerde hep oluyorum yada hic olmam pko var.
Mehricim belki bebiş vardır çünkü gebelikten de böyle ağrılar olabiliyor.. adete bukadar uzakken olmaz diye düşünüyorum.. e rahim kalınlığı da %100 olmamakla beraber gebelik belirtisidir.. daha adetin gecikmeden testte birşey çıkmayabilir acele etme stress yok . Bir şeylerle oyalan Rabbim isnhaAllah müjdeyi sana vericektir canım 🥰

Bugün bat günü gelen giden yok ama sancım var adet olacağım gibi 🥲 ama bakalım. Valla bir temizliğe girismisim sorma☺️ onunla uğraşıyorum . O yüzden bel ağrım yorgunluğun uykusuzluğum herşeyi o temizliğe yoruyorum kendimce🤭🤭
Canım istersne kendini fazla yorma bak tehlikeli sularda yüzüyorsun.. bu günler çok hassas dikkat ederek yap

Kızlar merhaba. Çatlatmayı 18Nisan da yaptım doktor 1hafta değerlendir dedi 1hafta doldu aslında daha değerlendirmemin bi faydası var mı. Ramazanda zor oluyor birde çalışınca🥺
Çatlama geçtiyse zaten artık bekleme dönemin gelmiş.. çatlama olunca 24 saat filan anca sonra zaten etkisi geçer Yumurtlama döneminde değerlendirdiysen olmuştur İnshaAllah..

Arkadaşlar bu haftaiçi doktora görüneceğim herşey yolunda mı diye? Sizce 3 ay folik asit kullan sonra gebelik planla mi der? Hemen planlamak istiyorum açıkçası 3 ay beklemek istemiyorum...sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hayır canım neden bekleyecekmissin versin folik asitini eğer düşükse folik asit yukske dozda versin sonra da düşürür gebe kalınca ne gerek var zaman kaybına.. bence hiç bekleme.. senin ne oldu yumurtlama oldu mu ?

Valla canım ben şubatta çatlatma iğnesi olmustum ilk üç günü bile gün asırı denedim olmadı olanlar var şimdi ilk üç gün üst üste deneyip gün aşırıya öle döncem deniyorum kendimi işte 😊😊 sen yanlıs yapmadın yani canım dene kendini
Doktorum gün aşırı dediği için öyle yaptım inşallah gerek kalmaz ama eğer tutmazsa bende senin yaptığın gibi deneyeceğimm

Çatlama geçtiyse zaten artık bekleme dönemin gelmiş.. çatlama olunca 24 saat filan anca sonra zaten etkisi geçer Yumurtlama döneminde değerlendirdiysen olmuştur İnshaAllah..
Ama bana doktorum çatlamadan önceki ilişkilerin bir işe yaramadığını söyledi.hep çatlamadan sonraki günlerde ilişki olmasını istedi. Bidahaki ay çatlama öncesinde de gün aşırı Değerlendiririm ama yinede😊

Akşam tekrar yapıcam bakalım 😁 büyümüştür bence canım ovulasyon testin varsa yumurtlama masajı yap derim
Yok testin burada tekli alınmıyor paketle olanında aşırı pahalı o orta ilaç alıyorum biraz ekleyip doktora gidiyorum o yüzden malesef birde güvenememde bendeki hash tetsler uzun zaman önce bitti o yüzden şuanda hiç birşey bilmiyorum.. masajı yapmaya başladım ebru hanım banada cvb verdi başka masaja dedi senin yumurta inatçı belliki dedi.. bende başladım bakalım ağrım var yine batıyor ama sende de böyle oluyor mu

Back