• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakarmısınız? İki gün değerlendirdim..şimdi çatlamış mi?

Eklentiler

• IMG20220424150525.jpg
    IMG20220424150525.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba. Çatlatmayı 18Nisan da yaptım doktor 1hafta değerlendir dedi 1hafta doldu aslında daha değerlendirmemin bi faydası var mı. Ramazanda zor oluyor birde çalışınca🥺

Arkadaşlar bu haftaiçi doktora görüneceğim herşey yolunda mı diye? Sizce 3 ay folik asit kullan sonra gebelik planla mi der? Hemen planlamak istiyorum açıkçası 3 ay beklemek istemiyorum...sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Arkadaşlar bu haftaiçi doktora görüneceğim herşey yolunda mı diye? Sizce 3 ay folik asit kullan sonra gebelik planla mi der? Hemen planlamak istiyorum açıkçası 3 ay beklemek istemiyorum...sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yok canım bi çok insan farketmeden hamile kalıyor ve hamileliği öğrenince folik asite başlıyor.. yine de folat değerlerine baktırır belki, çok düşük mü diye, ama folik asit için 3 ay bekle diyeceğini hiiiiççç sanmıyorum.

Yok canım bekletmez adetkiyken gidersen hormonlarına baktırırsın regli değilsen en azından yumurtalarına fln bakar amh bakar kontrollü gidersin canım

Kızzz gün aşırı yaptım hep,üst üste hiç olmadı yanlış mı yaptım?? eğer tutmazsa bidahaki ay ilk 3gün her gün yapıcam kendime not😃
Valla canım ben şubatta çatlatma iğnesi olmustum ilk üç günü bile gün asırı denedim olmadı olanlar var şimdi ilk üç gün üst üste deneyip gün aşırıya öle döncem deniyorum kendimi işte 😊😊 sen yanlıs yapmadın yani canım dene kendini

My_Moonlight06 My_Moonlight06 kuzuu sen ne diyorsun olmuş mu yumurtlama ? Yada tam yarın mı olur bilemedim fotograftakinden daha koyu bu arada. Geçen ayda böyleydi ertesi gün daha da koyuydu
Çoook az kalmış canım... Baya koyulaşmiş dün ilişki olmadıysa bugün olsun .. gece pik filan olur ayy İnshaAllah benimkide büyümüştür

Şimdi adetim bitti yumurtlama dönemi için her gün iğne oluyorum gonal f diye aranız da kullananan var mı hiç ? Ekleyebilirsiniz inşallah olur
İnshaAllah canım bu sefer bebiş gelir 🤲🏻😊🌺

Buradaki kızlardan biri sanki kullanıyordu ama hatırlayamadım hangsii olduğunu 🤔

Back