• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım merhabalar beni de ekler misiniz listeye sat 14 nisan bat 14 mayıs 🤭arkadaşlar ben de yeniyim hiçbir sorunum yok sözde sadece epilepsi hastasıyım. Hormonlar normal eşimin sonuçlar normal ama 1,5 yıldır gebelik elde edemedik. Klomen kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle 3 adet yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısıyla inşallah. Bu ayı değerlendiriyoruz bakalım. Herhangi bir problemi olmayıp klomen kullananınız var mı?
Ben canımm eşimde ve bende problem yok klomeni şubatta kullandım catlatma sonra covid oldum tutmadı bu ay letu basladık dünde çatlatma iğnesi vuruldum sen ne zaman vuruldun iğne

Kizlar kafami ayni soru kemiriyor diyorum sonra bitanecik test bütün sorulari yanitlicak ama negatif cikiyor ...yumurtlamanin üzerinden baya gecti aslinda ama ilk baslarda catlama hissetmisim cok agrim vardi rahimde doktor catlama olmus dedi e simdi 10 günü gecti simdide baska agrilarim var bu seferde adet olcakmism gibi doktorda demisti rahim duvari kalunlasmis adet olabilirsin demisti 😔😔 takvime göre adete 16 gün var adette düzensiz yani farklu tarihlerde hep oluyorum yada hic olmam pko var.
Canım benim üzülme çatlafığı günü biliyorsan 10 günde idrarda çıkmaz mesela bana da çatlamış dedi tabi gününü bilmiyoruz da tahmini daha 9 10 gün anca olmuştur idrara zaten geç düşüyo kötü düşünme rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Kizlar kafami ayni soru kemiriyor diyorum sonra bitanecik test bütün sorulari yanitlicak ama negatif cikiyor ...yumurtlamanin üzerinden baya gecti aslinda ama ilk baslarda catlama hissetmisim cok agrim vardi rahimde doktor catlama olmus dedi e simdi 10 günü gecti simdide baska agrilarim var bu seferde adet olcakmism gibi doktorda demisti rahim duvari kalunlasmis adet olabilirsin demisti 😔😔 takvime göre adete 16 gün var adette düzensiz yani farklu tarihlerde hep oluyorum yada hic olmam pko var.
Canım benim üzülme çatlafığı günü biliyorsan 10 günde idrarda çıkmaz mesela bana da çatlamış dedi tabi gününü bilmiyoruz da tahmini daha 9 10 gün anca olmuştur idrara zaten geç düşüyo kötü düşünme rabbim emeklerinin karşılığını versin

Rahim duvarı bebek olduğunda da kalınlaşır canım hani ben seni ümitlendirmek değil ama ben böyle biliyorum

Aminnn İnshaAllah canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Soğan suyu su bahsettiğin Saraçoğlu kürü mu? Ben onun işe yaradığına inanıyorum ama tabi herkesin bünyesi farklı belki ilk de olmaz ikincide olur o ayrı.. yok ben şuan hiç bişey kullanmadım ama bende inanırım bitkisel şeylere..

Bence de herşey doktor kontrolünde olmalı haklısın 😊
Ay bende sogan suyu tam tersi etki yaptı kistlerim oldu 20 gün kanama gördüm sadece bir bardak sogan suyuyla geldi basıma

Canım benim üzülme çatlafığı günü biliyorsan 10 günde idrarda çıkmaz mesela bana da çatlamış dedi tabi gününü bilmiyoruz da tahmini daha 9 10 gün anca olmuştur idrara zaten geç düşüyo kötü düşünme rabbim emeklerinin karşılığını versin
Insallah canim. Hepimizin bir gün ins hayirli saglikli evlatlari olur

Evet canim duymustum onuda ben ama agrilar okadar adete benziyorki bilemedim 🤷‍♀️
Kız zaten reng ağrısıyla hamilelikte ağrı da aynı ben ilk gebeliğimde kasıklarım öyle bir ağrıyodu ki öğrendikten sonra tabi bende öğr nene kadar hiç belirti olmamıştı onda aynı yani belin de ağrıyı kasıklarında

Kız zaten reng ağrısıyla hamilelikte ağrı da aynı ben ilk gebeliğimde kasıklarım öyle bir ağrıyodu ki öğrendikten sonra tabi bende öğr nene kadar hiç belirti olmamıştı onda aynı yani belin de ağrıyı kasıklarında
Hadi insallah banada dua edin 🙏🤲

Kız belirtilerin varsa test yapsana 🤩 yumurtladığından kaç gün geçti canım
7 sinde yumurtlama gördüm ☺️ değerlendirdikte aslında 🙈 hiç bir belirti de yok ki ne bileyim 🥲yani kendimi umutlandirmamak için hiç dinlemedim kendimi . ama test yapacağım inşallah . Haber ederim atarım buraya da

Back