- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.181
ama gerçekten normalde yumurtlamışsın 14 gün sonra adet olunur 16 17 gün olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gerçekten normalde yunurtladıktan 14 gün sonra adet olunur 16 17 gün olmuşGaza geliyorum
Evet evet biliyorum . Ama diyorum ya evlendikten sonra herşey değişti bende . Bir kere daha böyle geçti yani adet olmadım . Ama negatifti sonuç . 15 gün geçilmişti o ay stresten olamadım ama bunu biliyordumama gerçekten normalde yumurtlamışsın 14 gün sonra adet olunur 16 17 gün olmuş
Benimde stresten çok değişiyo günleri bi kaç aydır özellikle geç yunurtluyorumEvet evet biliyorum . Ama diyorum ya evlendikten sonra herşey değişti bende . Bir kere daha böyle geçti yani adet olmadım . Ama negatifti sonuç . 15 gün geçilmişti o ay stresten olamadım ama bunu biliyordum
Oda mi stresten etkileniyor yumurtlama yani bu stres neymiş anaaaaa . Ben Mart ayında birde yumurtlama takibi yaptım o zaman 14gun yumurtlama olmuştu . Bu defa 19.gun oldu demek ki stres gerçekten baya etkiliBenimde stresten çok değişiyo günleri bi kaç aydır özellikle geç yunurtluyorum
Doktorumda öyle demişti canım bana benim özllikle düşükten sonra bayağa değişti günler evlenmeden önce çok düzenliydim insan düşünmeden edemiyor günlerde bekleyince gelmiyoadet olunca nası geçiyoOda mi stresten etkileniyor yumurtlama yani bu stres neymiş anaaaaa . Ben Mart ayında birde yumurtlama takibi yaptım o zaman 14gun yumurtlama olmuştu . Bu defa 19.gun oldu demek ki stres gerçekten baya etkili
Benimde tahmini yumurtlamadan 9. Gün bende de hiç belirti yokOda mi stresten etkileniyor yumurtlama yani bu stres neymiş anaaaaa . Ben Mart ayında birde yumurtlama takibi yaptım o zaman 14gun yumurtlama olmuştu . Bu defa 19.gun oldu demek ki stres gerçekten baya etkili
Aynen haklısın vallaDoktorumda öyle demişti canım bana benim özllikle düşükten sonra bayağa değişti günler evlenmeden önce çok düzenliydim insan düşünmeden edemiyor günlerde bekleyince gelmiyoadet olunca nası geçiyo
Senin ne kadar oldu peki ? Düşükte mi yaptın ? En azından hamile kaldığını biliyorsunBenimde tahmini yumurtlamadan 9. Gün bende de hiç belirti yok
Evet canım ben 8 aylık evliyim ilk ayında hamile kaldım sonra iki ay bekledik eşim asker olduğundan günleri denk getiremiyoruz biz doktor kontrolünden geçtim hiçbi sorunumuz yok elhamdülillahSenin ne kadar oldu peki ? Düşükte mi yaptın ? En azından hamile kaldığını biliyorsun
Aaa nerdeyse aynıyiz bende 10 aylık evliyim tebrik ederim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırızEvet canım ben 8 aylık evliyim ilk ayında hamile kaldım sonra iki ay bekledik eşim asker olduğundan günleri denk getiremiyoruz biz doktor kontrolünden geçtim hiçbi sorunumuz yok elhamdülillah
Amin canımmm benim sen daha doktora göründüm mü canımAaa nerdeyse aynıyiz bende 10 aylık evliyim tebrik ederim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız
Biz ikk 4 ay istemedik canım yani ben hemen olmasın istedim. Sadece geri çekilme ile korunduk başka birşey olmadı . 4 aydan sonra deneyelim dedik . Sonra zaten olmadı. O aylarda doktora gittim folik asit verdi bende kaşıntı yaptı kullanmadım sonra hormonlar bakıldı normaln alttan muayenede oldum doktor ikizin bile olabilir dedi. Şimdi zamanımızı bekliyoruz . Haziranda hsg çekileceğimAmin canımmm benim sen daha doktora göründüm mü canım
Gerçekten herşeyimiz çok benziyoinşallah başka bişeylerr gerek kalmaz canım ikimiz içinde bende bu ayda olmassa doktor kendi de söyledi son gittiğimde klomen verecek umarım en kısa zamanda isteyen herkes anne baba olur gerçekten çok güzel tarifi olmayan bi hisBiz ikk 4 ay istemedik canım yani ben hemen olmasın istedim. Sadece geri çekilme ile korunduk başka birşey olmadı . 4 aydan sonra deneyelim dedik . Sonra zaten olmadı. O aylarda doktora gittim folik asit verdi bende kaşıntı yaptı kullanmadım sonra hormonlar bakıldı normaln alttan muayenede oldum doktor ikizin bile olabilir dedi. Şimdi zamanımızı bekliyoruz . Haziranda hsg çekileceğim
Amin amin amin. Canım benim Rabbim hayırlısı ile versin deGerçekten herşeyimiz çok benziyoinşallah başka bişeylerr gerek kalmaz canım ikimiz içinde bende bu ayda olmassa doktor kendi de söyledi son gittiğimde klomen verecek umarım en kısa zamanda isteyen herkes anne baba olur gerçekten çok güzel tarifi olmayan bi his
İyi pazarlar canım ben temizlik ile uğraşıyorum sen ne yapıyorsunKızlar iyi pazarlar herkese napıyorsunuz nasılsınız
Kolayy gelsin canımm ben de ortalık toplamaca yarın iş var sonra azıcık kendime bakayım kuaför falan tırnaklarımla ugrasırım sonra akşama iş görücem 36. Saat oluy catlatma iğnesi derken kapanış pazar bittiİyi pazarlar canım ben temizlik ile uğraşıyorum sen ne yapıyorsun
Ooo baya yoğun bir gün senin için Allah kolaylık versin canım benimKolayy gelsin canımm ben de ortalık toplamaca yarın iş var sonra azıcık kendime bakayım kuaför falan tırnaklarımla ugrasırım sonra akşama iş görücem 36. Saat oluy catlatma iğnesi derken kapanış pazar bitti
Amin canım sen ne durumdasın bata kaç gün var sürecin nasılOoo baya yoğun bir gün senin için Allah kolaylık versin canım benim