• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım merhabalar beni de ekler misiniz listeye sat 14 nisan bat 14 mayıs 🤭arkadaşlar ben de yeniyim hiçbir sorunum yok sözde sadece epilepsi hastasıyım. Hormonlar normal eşimin sonuçlar normal ama 1,5 yıldır gebelik elde edemedik. Klomen kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle 3 adet yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısıyla inşallah. Bu ayı değerlendiriyoruz bakalım. Herhangi bir problemi olmayıp klomen kullananınız var mı?
Pko vardı bende 3 ay kullandım klomeni canım malesef olumlu sonuç alamadım. İnşallah sende güzel sonuçlar getirir canım. Klomen ile ilk aydan hamile kalan çok oldu burda inşallah sende onlardan olursun 🙏

Aaa Hoşgeldin 🥰🌺 ya benim hisslerim çok kuvvetli bir kez daha şahit oldum .. az önce konunu görümde henüz bir tecrübem olmadığı için cevab veremedim ama dedim belki kendisi benim sayfama gelir orada yardımcı olan çıkar diye düşündüm sen geldin 🤩 şaşırdım bu yüzden 😁..

Tabi hemen ekliyorum seni tekrar hoşgeldin ..

bu arada ben de bu ay klomene benzer bir ilaç kullandım biteli oldu baya yumurta takibi vardı bu hafta ama 13mm lik olan yumurtam hala gelişmedi bu yüzden iğne iptal oldu artık ben denicem belki büyür çatlar kendi kendine .. İnshaAllah olur ya hepimizin yüzü güler Mayıs da 🥰
Yaaa var bu güzel hislerde bir hayr💓 bizleri buluşturuyor💜 hoşbuldum canım benim ☺️☺️🤗 inşallah o güzel yumurtalar gelişir büyür ve çatlar da hamişleniriz🤭 hiç bitkisel birşeyler kullandın mı canım . Bi ara ben naturellan diye birşey kullanmıştım yumurtayı baya geliştirmişti benim hatta o kadar gelişmiştiki 7,5 cmlik hemorajik kist oluşmuştu derken takiple atıldı. Fakat yumurta fonksiyonlarında sorun olanlarda birebir işe yarıyor 🤗 ben bitkisel şeylerede çok inanıyorum sadece kontrollu kullanmak gerekiyor ve yine doktor kontrolunde olmalı. Tek inanmadığım şey soğan suyu… prof dr. Süleyman engin akhan bu soğan suyuyla ilgili bir makale yazmıştı. Onu okuduğumdan beri soğan suyunu araştırmayı bıraktım. Neyse konudan konuya atlıyorum. Güzel haberler alalım inşallah dualarımzda yer verelim birbirimize arkadaşlar 😇🥰💓💜

Pko vardı bende 3 ay kullandım klomeni canım malesef olumlu sonuç alamadım. İnşallah sende güzel sonuçlar getirir canım. Klomen ile ilk aydan hamile kalan çok oldu burda inşallah sende onlardan olursun 🙏
İnşallah canım ya hepimizin burda hamiş oluşunu görmek isteriz 🥺 senin nasıl gidiyor ne durumdasın canım neler planlıyorsunz sürece dair. Gerçekten maddi manevi zor süreçler bunlar valla allah yardımcımız olsun

K
Katılıyorum sana canim her konuda ozellikle insanlarin kötü oldugu konusunda ben ogluma hamileyken dogumuma 1 ay kala alışverişe cikacagim zaman toplu olarak bebek alisverisi kayinvalidemde benzer seyler soylemisti ya bebege bisey olursa vs vs vs dogmamis cocuga alisveris yapilmaz bu kadar hatta onun yegeniyle ben ayni tarihlerde hamileydim son ayinda o bebegini kaybetti yuksek tansiyondan bi gün kahvalti hazırlarken dediki kayinvalidem bana insallah sendede öyle olur cennet kapisinda şefaatci olur bebegin seni bekler ya bu 8 aylik hamile bi kadina soylenecek lafmi hic unutmuyorum asla aklimdan cikmiyo bu nasil bi sözdür 11 sene oldu ilk gunku gibi aklımda.. bizim şuan aldiklarimiz zaten cuzi rakamlarda seyler ufak battaniye tulum zibin bunlar bizim aylik test paramiza denk...ben burda sizinle paylastim bide yegenimle paylastim aldiklarimi misal kimseyle paylasmadim dediğin gibi insanların agzi durmuyor.. ayrica bebeğimize giydirmek nasip olmazsada bir sürü ihtiyaci olan aileler var yeni dogum yapacak olan birine hediye ederim Allah razı olsun dese yeter mutlu olmama..yani biz aldiklarimizla ne batariz ne cikariz sende umudunu hic kaybetme Herseyin vakti zamani var tip oyle ilerlediki 50 yasindaki kadinlar hamile kaliyor eskidendi o cocuk sahibi olamamak az durumun olsun gönülden dua et Rabbim ol diyor oluyor
Kayinvalidenizin de dediği laf mı kafası iyice gitmis vala allah yardım etsin. Biz en iyisi kulaklarımızı kapatalim ve bazı şeyleri içimizde yasayalım çözüm buymuş ben de sonradan öğrendim. Bu gurubu bu yüzden çok seviyorum herkes birbirini anlıyor biz de heveslerimizi birbirimizle paylaşırız insallah 😊

Yaaa var bu güzel hislerde bir hayr💓 bizleri buluşturuyor💜 hoşbuldum canım benim ☺️☺️🤗 inşallah o güzel yumurtalar gelişir büyür ve çatlar da hamişleniriz🤭 hiç bitkisel birşeyler kullandın mı canım . Bi ara ben naturellan diye birşey kullanmıştım yumurtayı baya geliştirmişti benim hatta o kadar gelişmiştiki 7,5 cmlik hemorajik kist oluşmuştu derken takiple atıldı. Fakat yumurta fonksiyonlarında sorun olanlarda birebir işe yarıyor 🤗 ben bitkisel şeylerede çok inanıyorum sadece kontrollu kullanmak gerekiyor ve yine doktor kontrolunde olmalı. Tek inanmadığım şey soğan suyu… prof dr. Süleyman engin akhan bu soğan suyuyla ilgili bir makale yazmıştı. Onu okuduğumdan beri soğan suyunu araştırmayı bıraktım. Neyse konudan konuya atlıyorum. Güzel haberler alalım inşallah dualarımzda yer verelim birbirimize arkadaşlar 😇🥰💓💜
Aminnn İnshaAllah canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Soğan suyu su bahsettiğin Saraçoğlu kürü mu? Ben onun işe yaradığına inanıyorum ama tabi herkesin bünyesi farklı belki ilk de olmaz ikincide olur o ayrı.. yok ben şuan hiç bişey kullanmadım ama bende inanırım bitkisel şeylere..

Bence de herşey doktor kontrolünde olmalı haklısın 😊

İnşallah canım ya hepimizin burda hamiş oluşunu görmek isteriz 🥺 senin nasıl gidiyor ne durumdasın canım neler planlıyorsunz sürece dair. Gerçekten maddi manevi zor süreçler bunlar valla allah yardımcımız olsun
Canım dediğim gibi ben pkoluyum. 2.5 senelik evliyim. evlendiğimden beri hiç korunmadım 3 kez klomen 3 kez de letu ile tedavim oldu. Hiç hamile kalamadım malesef. Bu ay aşılama yapıcaz Allah nasip ederse. Dün kontrolüm vardı solda 13 mm yumurtam var henüz istenilen boyutta değil iğnemin dozunu artırdık yarın tekrar kontrolüm var inşallah büyümüştür nazlı yumuşum da aşılama için gün sayarım😍 ben psikolojik çok yıprandım bu süreçte tedaviler ilaçlar onlar bunlar derken her ay umutlanıp olmayınca tabi. Tedavi olmasaydım da bu sefer bir sorun var da olmuyor diye kendimi yerdim orası ayrı tabi.

Şimdi adetim bitti yumurtlama dönemi için her gün iğne oluyorum gonal f diye aranız da kullananan var mı hiç ? Ekleyebilirsiniz inşallah olur
🖐🖐🖐
Var var burda bayağı kişi kullanıyor. Biri de benim. Sen yumurta takibi mi yapıyorsun yoksa aşılama için falan mı kullanıyorsun canım.

Adetin temizlendikten sonra hemen ilişki girin canım sonra 3-2-3-2 şeklinde devam et örnek olarak bgn bitti ilişkin oldu diyelim cmtsi 1 pzar 2 pztsi 3 ilişki gir salı 1 çarşamba 2 ilişki gir yada ovülasyon testlerin varsa onunla da test yapabilirsin yoksa bu şekilde 4 lüyü tamamla yeter 🤭🤭 bol bol vitamin alın yeşillik
Hadi bakalım inşallah bu ay sonuç alırım 😊 teşekkürler

Şimdi adetim bitti yumurtlama dönemi için her gün iğne oluyorum gonal f diye aranız da kullananan var mı hiç ? Ekleyebilirsiniz inşallah olur
Bende kullandım canım 3 gün 125 lik 3 gün de 150 lik toplam 6 gün kullandım 2 tane yumurtam büyüdü salı günü aşılamam var 🙏🏻

Tavsiyem kaliteli yumurta için düzgün sağlıklı beslenmen ufak yürüyüşler, folik asit almiyorsan mutlaka al 400mg lik .. avokado ve havuç tüket.. ovulasyon testleri var oradan yumurtlama gününu de takib edebiliyorsun ama şuan adetin bitti..

Bu yüzden hemen çalışmalara başla.. tavsiyem iki günde bir en azından 3 günde bir ama bence en güzeli 2 gün boş,lişki ..iki gün boş ,ilişki şeklinde mutlaka Yumurtlama ya denk getirisin ☺️.. akıntını kontrol et çok yoğun olduğu gunlerde mutlaka ilişki olsun ..

Tavsiyem kaliteli yumurta için düzgün sağlıklı beslenmen ufak yürüyüşler, folik asit almiyorsan mutlaka al 400mg lik .. avokado ve havuç tüket.. ovulasyon testleri var oradan yumurtlama gününu de takib edebiliyorsun ama şuan adetin bitti..

Bu yüzden hemen çalışmalara başla.. tavsiyem iki günde bir en azından 3 günde bir ama bence en güzeli 2 gün boş,lişki ..iki gün boş ,ilişki şeklinde mutlaka Yumurtlama ya denk getirisin ☺️.. akıntını kontrol et çok yoğun olduğu gunlerde mutlaka ilişki olsun ..
Tamamdır tavsiyelerinize dikkat edicem 😊 çok teşekkür ederim 🥰

Bende çok yeni ve tecrübesizim☺ ramazan sonrası için uvulasyon testi alip yumurtlama takibi yapmayı düşünüyorum benim eşim yoğun oluyor genelde hafta ici gün asiri imkanımız olamıyor o yuzden.
Ya gün asiri ilişkiye devam ya da uvulasyon testi ile takip edin☺ onun disinda şimdilik çok bir sey yapmamıza gerek yok bence.
Ben testle 3 ay takip edip olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü yaşım da 32.5 artik.
Benim de aynı ya. Eşim gün içinde çok yoruluyoe ben de aynı şekilde öğretmenim o yüzden sürekli ayaktayım hafta içi o kadar zor oluyor ki 🤦🏻‍♀️ ama bir şekilde bu süreci geçiricez inşallah güzel şeyler için 🥰🥰 sizin için de en güzeli en hayırlı zamanda olsun inşallah

Hoşgeldin canım 🥰🌺

Daha yeni başlamışsın hiç telaş yok.. ve stressi uzaklaştıriyoruzzzzz olumlu ve pozitif düşünüyoruz burda negatif olmak yasak 🥰🥰

Elbette burada birbirimiz için varız zaten 🤗 İnshaAllah beraber güzel sonuçlar alacağız..

Bilgilerini aldım seni de listeye ekliyorum.. şimdi diğer beklenen adet 17 Mayıs değil mi ? ☺️
Hoşbuldum 🥰 Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 😊😊 Umarım en kısa zamanda güzel haberi paylaşırım sizlerle. Döngü takvimime göre 15 mayıs gözüküyor 😊 28 günde bir adet oluyorum normalde çok değişmez ama bu ay 4 gün erken oldum 🤔

Buldum mesajı canım 😁

Aynen ağrı devam ederse bir gebelik oluşma ihtimali var ama bazılarında gebelik çıkmayabilir bende gecen ay oldu devam etti hatta az da olsa akik biseyker gördük belkide kimyasal geçirdim olabilir..

Yani kısacası mümkün... Ayirdiiiirrrr beaaa neden büle bişi sorarsın :KK59:
Kizlar kafami ayni soru kemiriyor diyorum sonra bitanecik test bütün sorulari yanitlicak ama negatif cikiyor ...yumurtlamanin üzerinden baya gecti aslinda ama ilk baslarda catlama hissetmisim cok agrim vardi rahimde doktor catlama olmus dedi e simdi 10 günü gecti simdide baska agrilarim var bu seferde adet olcakmism gibi doktorda demisti rahim duvari kalunlasmis adet olabilirsin demisti 😔😔 takvime göre adete 16 gün var adette düzensiz yani farklu tarihlerde hep oluyorum yada hic olmam pko var.

Bende öyle yaptım canım 24 ve 32 saat te değerlendirdik. 36 saat sabah oluyordu ise gittik o yüzden erken değerlendirdik
Aynen kuzum bugün bişeyim yok ama sancı fln subatta vuruldugumda duramamıstım ya neyse 36 cı saati bekliyim bugünde nolcak bakalım

Back