- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.121
Ay hep öyle olur birazda piskolojik canım sıkma tatlı canınıZaten bütün gün yoktu kafama takılınca kasıntı devam etti saka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hep öyle olur birazda piskolojik canım sıkma tatlı canınıZaten bütün gün yoktu kafama takılınca kasıntı devam etti saka gibi
Ayy canımm çok tatlısın Allah razı olsun İnshaAllah senin de herşey gönlünce olurBu arada 14 yıl yazcaktim vallaha uyku sersemi yanlış oldu 24 yazmışım görümcem 14 yıllık evli çocukları yok 2 düşüğü var sadece geçen yıl babannesiyle espirili bir konuşmamız oldu kadın bana dua eder dururdu ben bakıyorum yazlari köye gidince yatalakti dedim senin 14 yıldır çocuk isteyen torununa et duanı benim kızım daha küçük rabbim torununa 2 dene birden versin dedim yemin ederim 1 seneyi geçti öleli rahmet eylesin rabbim şuan görümcem 3 buçuk aylık hamile ikizlere hemde zorda geciyo ama Allah'ım saglivakla kucaklayan şaka bı yana benimde ikiz tutarsa seyret cümbüşü diyorum kendi kendime rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hepiniz duamdasiniz inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kavuşuruz yavrularımıza söz eğer bende de ikiz tutarsa soyleyecem
Baktım göğüs etrafındaki kabarcıklara da hormonal değişiklikler gebelık felan yazıyor zaten ben 22 deyim 28 29 günde adet oluyorjm ondandır sanırım sende kabarcıklar oluyor mu kuzuAy hep öyle olur birazda piskolojik canım sıkma tatlı canını
Bende öyle yaptım canım 24 ve 32 saat te değerlendirdik. 36 saat sabah oluyordu ise gittik o yüzden erken değerlendirdikKızlar ben şimdi ilk ilişkimi yaptım 14 saat geçti üzerinden sag kasıgımda agrı var değerlendireyim dedim gece fln catlarsa spermle karsılassın insallah bide yarın aksam yapcam 36 saat oluyo
Yok bende kabarcıklarsan yok hiç olmadı şimdiye kadar.. zaten gebelik ve adet belitileri birbirine çok benzer canım bu yüzden hiç belli olmaz.. İnshaAllah vardır bebiş yada olurBaktım göğüs etrafındaki kabarcıklara da hormonal değişiklikler gebelık felan yazıyor zaten ben 22 deyim 28 29 günde adet oluyorjm ondandır sanırım sende kabarcıklar oluyor mu kuzu
Vallla gebelık den once ins bende kötü bi hastalık yoktur ona kafam gidiyoYok bende kabarcıklarsan yok hiç olmadı şimdiye kadar.. zaten gebelik ve adet belitileri birbirine çok benzer canım bu yüzden hiç belli olmaz.. İnshaAllah vardır bebiş yada olur
Yok beeee ne alakası var Allah korusun gece gece nerden cikardin tovbee kötü düşünme ya okada hormonlar karışıklığı varken neden hastalık olsun canimmVallla gebelık den once ins bende kötü bi hastalık yoktur ona kafam gidiyo
Tamma kuzum en fazla öğle yaparım yada adet olcam ondan böyle çıktı ve kasıntı var benceYok beeee ne alakası var Allah korusun gece gece nerden cikardin tovbee kötü düşünme ya okada hormonlar karışıklığı varken neden hastalık olsun canimm
Böyle düşünup kendini stresse sokma canım .. geçmezse bir doktora görünürsün için rahat eder
İnshaAllah bebetodurTamma kuzum en fazla öğle yaparım yada adet olcam ondan böyle çıktı ve kasıntı var bence
:) bilmıyorjm ya akıntım da var vallla ki başka d abişi yok sanmam kiİnshaAllah bebetodur
Tamam iste akintida belirtiler arasında canım:) bilmıyorjm ya akıntım da var vallla ki başka d abişi yok sanmam ki
Valla bilemedımTamam iste akintida belirtiler arasında canım
Aaa Hoşgeldin ya benim hisslerim çok kuvvetli bir kez daha şahit oldum .. az önce konunu görümde henüz bir tecrübem olmadığı için cevab veremedim ama dedim belki kendisi benim sayfama gelir orada yardımcı olan çıkar diye düşündüm sen geldin şaşırdım bu yüzden ..Canlarım merhabalar beni de ekler misiniz listeye sat 14 nisan bat 14 mayıs arkadaşlar ben de yeniyim hiçbir sorunum yok sözde sadece epilepsi hastasıyım. Hormonlar normal eşimin sonuçlar normal ama 1,5 yıldır gebelik elde edemedik. Klomen kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle 3 adet yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısıyla inşallah. Bu ayı değerlendiriyoruz bakalım. Herhangi bir problemi olmayıp klomen kullananınız var mı?
Merhabalar canım.Kızlar alakasız olacak biliyorum ama sormadan edemedim. Hamilelik düşündüğümden beri herşeyi didikler oldum. Mesela yıllardır benimle olan genital bölgemin üst kısmındaki ben gibi bir leke üzeri pütürlü gibiydi çok çok uzun süredir vardı kahverengi hatta siyahımsı orta boyda son 1 kaç aydır pul pul dökülmeye başladı ve neredeyse bitti gibi. Şimdi dikkatımı çekti biraz daha yukarısında 2 adet küçük daha çıkmış. Pütürlü değil sanki deri lekesi gibi. Ama çoğalması beni korkuttu. Yıllardır büyük olanı bu kadar dikkatimi çekmiyordu ben diyip geçiyordum ama dökülmesi döküldükten sonra farklı noktalardan çıkması beni korkuttu başına gelen veya bilgisi olan var mı ?
Merhaba ewet birde o varmış ya bunlar süreci uzatacak diye korkuyorum 3 aydır olmadı. Olmazsa diye düşünmekten yoruldumMerhabalar canım.
Endişelenme dermatolojik bir durum olabilir.
Bence doktora görün ki için rahatlasın hem smear testini de aradan çıkarırsın.
Canım benim böyle bir tecrübem olmadı eğer çok endişeleniyorsan bir cild doktoruna göster.. belki o diğer çıkanlar bendir diğeri belki lekeydiKızlar alakasız olacak biliyorum ama sormadan edemedim. Hamilelik düşündüğümden beri herşeyi didikler oldum. Mesela yıllardır benimle olan genital bölgemin üst kısmındaki ben gibi bir leke üzeri pütürlü gibiydi çok çok uzun süredir vardı kahverengi hatta siyahımsı orta boyda son 1 kaç aydır pul pul dökülmeye başladı ve neredeyse bitti gibi. Şimdi dikkatımı çekti biraz daha yukarısında 2 adet küçük daha çıkmış. Pütürlü değil sanki deri lekesi gibi. Ama çoğalması beni korkuttu. Yıllardır büyük olanı bu kadar dikkatimi çekmiyordu ben diyip geçiyordum ama dökülmesi döküldükten sonra farklı noktalardan çıkması beni korkuttu başına gelen veya bilgisi olan var mı ?
Hiç umutsuz olma bu çok doğal bir süreç bak hepimiz bekliyoruz güzel haberler tek tek geliyor.Merhaba ewet birde o varmış ya bunlar süreci uzatacak diye korkuyorum 3 aydır olmadı. Olmazsa diye düşünmekten yoruldum
İnşallah öyledir ewet en iyisi gitmek kafama takılıp duracağım yoksaCanım benim böyle bir tecrübem olmadı eğer çok endişeleniyorsan bir cild doktoruna göster.. belki o diğer çıkanlar bendir diğeri belki lekeydi