• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir yerde 12-36 saatler kritikmiş ole okudum
Bu akşam çok yorgunum kız misafirim vardı bugün gün boyu bel kasık ağrım ve akıntım oldu dün degerlendirdik bugün dinlenelim dedik ama geceden bu yana su saate kadar kasıklarımda seyirme oluyo kızımda da vardı böyle seyirmeler ilk defa erken yaşıyorum bunu kızımda bata 4 kala vardı bı gecede böyle belirti olmaz demi kendimi tanıyan biriyim bu ay oldu bu seyirme dün geceki ilişkiden sonra sabah başladı sizce yumurtladimmi yumurtlayacam mi nolcak yav daha çok var🤣 yarın geceyi de değerlendirim sonrası gün aşırı devam keeeee

Bana zorla ikiz dogurtturcak bu hatun😂😂😂 Rabbim sana nasip etsin ikizi aşkom nolur Allahım amiiin 🥰😅😀
Kız sana bişi diyimmi rahmetli babanne, eşimin babaannesi yani iki de bir bana Allah ikiz versin deyip duruyodu bende dedim ki senin 24 yıl boyunca evlat hasreti çeken torunun var ona dua et ikizlere hamile kaldım dedim kadın geçen sene oldu bu sene görümcem ikizlere hamile 3 buçuk aylık şimdi bende diyom tuttu duası aça bende de tutar mı🤣🤣🤣🤣🤣

Kız sana bişi diyimmi rahmetli babanne, eşimin babaannesi yani iki de bir bana Allah ikiz versin deyip duruyodu bende dedim ki senin 24 yıl boyunca evlat hasreti çeken torunun var ona dua et ikizlere hamile kaldım dedim kadın geçen sene oldu bu sene görümcem ikizlere hamile 3 buçuk aylık şimdi bende diyom tuttu duası aça bende de tutar mı🤣🤣🤣🤣🤣
Keşke bana dua edebilseydi Yaa.. Allah rahmet eylesin

kızlar meme uclarım cok kaşınıyor acaba uçlarında tuyler var ondan mı yoksa adete yaklaşıyorum ondan mıdır int baktım da bakmaz olaydım 🥺😂

Keşke bana dua edebilseydi Yaa.. Allah rahmet eylesin
Bu arada 14 yıl yazcaktim vallaha uyku sersemi yanlış oldu 24 yazmışım görümcem 14 yıllık evli çocukları yok 2 düşüğü var sadece geçen yıl babannesiyle espirili bir konuşmamız oldu kadın bana dua eder dururdu ben bakıyorum yazlari köye gidince yatalakti dedim senin 14 yıldır çocuk isteyen torununa et duanı benim kızım daha küçük rabbim torununa 2 dene birden versin dedim yemin ederim 1 seneyi geçti öleli rahmet eylesin rabbim şuan görümcem 3 buçuk aylık hamile ikizlere hemde zorda geciyo ama Allah'ım saglivakla kucaklayan şaka bı yana benimde ikiz tutarsa seyret cümbüşü diyorum kendi kendime rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin hepiniz duamdasiniz inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kavuşuruz yavrularımıza söz eğer bende de ikiz tutarsa soyleyecem

Senin de yaklaşıyor da bat günü ama yine de var hala
Kuzum prolaktın artış da yapabılır olayını konuşuyorum diğer posttaki arkadaşla üzüldüm ya kafama taktım kız uyuyamadım göğüs çevresinde sivilce gibi şeyler var bence herkes de vardır o bide bat yaklaşıyor ondan da olabılır kasıntı bence

Kuzum prolaktın artış da yapabılır olayını konuşuyorum diğer posttaki arkadaşla üzüldüm ya kafama taktım kız uyuyamadım göğüs çevresinde sivilce gibi şeyler var bence herkes de vardır o bide bat yaklaşıyor ondan da olabılır kasıntı bence
Bat yaklaştığı için de olabilir bazen yumurtlama zamanları oluyomus kaşıntı üzülme rabbim sana mucizeni mujdelesin kuzum 🤲🤗

Bat yaklaştığı için de olabilir bazen yumurtlama zamanları oluyomus kaşıntı üzülme rabbim sana mucizeni mujdelesin kuzum 🤲🤗
Sana sanal sarılıyorum su anda 😍❤️ Amin kuzum ya ben bi an korktum 2 3 gündür var kasıntı bilemedım korktum şşte su an da 😭

Takma canım kafana bende de bazen Sebebsiz kaşıntı oluyor üzülme .. stress yapma kendine

Back