Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce böyle bi yazı gördüm Allah a isyan gibi olmasın ama o kadar üzülüyorum ki bunların hakkı yok anne olmaya biz gece gündüz dualar ediyoruz zerresi için

Eklentiler

• 45BFF6C9-62A2-4A60-BCD9-21725E89D57B.jpeg
    141,3 KB · Görüntüleme: 56
Özel değilse neden ki
Dün pik olduğu için değerlendirmemiz gerekiyordu eşimlede bunu konuştuk sürekli konuşmama rağmen zorla birşey oluyormuş gibi olduğu için biraz tartıştık dünden beri muhattap olmuyorum o yüzden bugün gel yapalım diyemicem

Az önce böyle bi yazı gördüm Allah a isyan gibi olmasın ama o kadar üzülüyorum ki bunların hakkı yok anne olmaya biz gece gündüz dualar ediyoruz zerresi için
Ne biçim insanlar var rabbim keşke bizlere nasip eylese o kadar çok hakediyoruz ki

Gurur yapma çocuk için denemeye değer vala bende istemiyorum ama dün değerlendirdim bugünde degerlendircem ramazan ramazan çok üşeniyor insan

Gurur yapma çocuk için denemeye değer vala bende istemiyorum ama dün değerlendirdim bugünde degerlendircem ramazan ramazan çok üşeniyor insan
4 haftada sadece 1 hafta oda zorla bıraktım valla insan 1-2 alttan alıyor sonrası sinir bozuyor artık

Valla çocuğu yapıp küslüğe devam et derim benim ki de sürekli dalga geçiyo benimle ama işim bitene kadar idare etcm valla 2 3 gün sonra barışınca pişman olursun bnden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…