Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka bir kontrole gitmelisin hatta hormonlarad baktırmalısın AMH regl 2. Günü bakıyorlar

Sen nerelerdesin arzum ya iyi misin? Sesin hiç çıkmadı?

Üzgünüm Nisan alımı yok mayıs adet olursanız eklerim yazarsanız.
İyiyim canım, sadece artık kafama çok takmıyorum çünkü olmuyor zorlasam da bir doktora gittim, daha erken dedi diye sadece bir örnek aldı tahlil için, orda da her şey iyi çıktı, vitamin yazdı sadece, hormona falan bakmadı yani erken olduğu için, 29u başka doktora gidicem

Takma zaten canım nasip hiç ummadığın anda olacaktır. Erken olblr ama istemenin erkeni olmaz yani inşallah gönlüne göre olur canım. Ama tabiki hormonlara baksaymış iyiymiş için rahat devam ederdin yoluna. Git bakalım bu ne yapacak

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum bugun akıntım olmuş sabah uyandığımda farkettim rengi siyahtı. Peçeteyle sildipimdede siyah çamur gibi alıntı olduğunu gördüm. Bu çamur gibi akıntı neden olur ve oruç bozar mı bilen varmı

Canım akıntı neden öyle olur bilmiyorm ama akıntı oruç bozmaz onu biliyorum

Canım akıntı neden öyle olur bilmiyorm ama akıntı oruç bozmaz onu biliyorum
Evet canım ama peçeteye lekelenme seklinde geldiği için merak ettim. Nihayetinde kan diye ama sordum 15 gün içinde olduğu için özür olarak sayılıyormuş yumurtlama dan dolayı olabilir diye düşündüm leke

Evet 10 gün sonrası özür oluyor.
Olblr canım o kahvedir böyle orada durduğu için içerde ondan siyahlaşıyor. Birde sürekli olan birşey değilse sıkıntı değil diye düşünüyorum

Ben 3 mayıstan sonraki süreçte gebelik planlıyorum bir sonraki BAT ise 31 Mayıs
Oldun mu adet? Olunca alalım bat gününü belki geç erken arası oynarsa tekrar yenilemek zorunda kalmayalım. Zaten bu batın kayıtlı adet olunca söyle yenisini kaydederim

Yeni üye oldum, herkese merhaba

BAT: 20 mayıs
İlk deneme olacak.
Folidoce ve d vitamini kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…