- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
Canım bende geçen ay senin gibi küstüm olan bana oldu bence alttan al mecburuz malesef yoksa tribin alasını yapardım da 1 ayımı boşa atamam boşver gurur flan sonra cıkartırız acısınıBen adım atmıcam o atarsa olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende geçen ay senin gibi küstüm olan bana oldu bence alttan al mecburuz malesef yoksa tribin alasını yapardım da 1 ayımı boşa atamam boşver gurur flan sonra cıkartırız acısınıBen adım atmıcam o atarsa olabilir
uyandığımızdan beri gelip gidip benimle uğraşıyor ben adım atmadan o gelicek belli oldubakalım kim yenilck
Iste normalde sık sık yapmiyoz şuan altın gün ve değerlendirelim yine de bozma moralini canim ben yumurtlama öncesi serbest bıraktım ama 2 3 gün disimizi sikalim dedim4 haftada sadece 1 hafta oda zorla bıraktım valla insan 1-2 alttan alıyor sonrası sinir bozuyor artık
Mesela çatlama oldu ya kaç günü değerlendirmemiz gerekiyor? Ona göre hesap yapıcamCanım bende geçen ay senin gibi küstüm olan bana oldu bence alttan al mecburuz malesef yoksa tribin alasını yapardım da 1 ayımı boşa atamam boşver gurur flan sonra cıkartırız acısını
Vala ipk defa ovulasyon testi deniyorum genelde haftada 2 yapiyoduk belkide yumurtlama zamanını hep kaçırdık. Bizimkide gülüyor valla bende 2 3 sabret dedinValla çocuğu yapıp küslüğe devam et derim benim ki de sürekli dalga geçiyo benimle ama işim bitene kadar idare etcm valla 2 3 gün sonra barışınca pişman olursun bnden demesi
Arka arkaya 4 günmüş canım yumurtlama çatlama hepsi bakalım bu @ay bizde denicem inşallah ikna edebilirsemMesela çatlama oldu ya kaç günü değerlendirmemiz gerekiyor? Ona göre hesap yapıcam
Vala olsada bitse enerji kalmıyor aksam yine is başındayızCanım bende pek bilmiyorum ama koyulaşmaya başlamış yumurtlama gözüküyo sanırım bir 2 gün daha böyle olur değerlendirmek lazim
4 çok değil mi ya heleki ramazanda daha zor Napalım artık mecbur eğer tutarsa anneler gününde öğrenmiş olucamArka arkaya 4 günmüş canım yumurtlama çatlama hepsi bakalım bu @ay bizde denicem inşallah ikna edebilirsem
Bizde 3 yada 4 Oluyodu ama hiç 3 4 gün arka arkaya olmuodu o çok zorluyo gerçekten bitti artık diyo bıktı valla ama gerçekten bi gün ara oldumu sperm daha fazla birikiyo erkekte daha fazla zevk aldığı için istekli oluyo sanırımVala ipk defa ovulasyon testi deniyorum genelde haftada 2 yapiyoduk belkide yumurtlama zamanını hep kaçırdık. Bizimkide gülüyor valla bende 2 3 sabret dedin
Canim ben 6 gün değerlendirip hamile kaldım diye yazanı okudum burda şoka girdim4 çok değil mi ya heleki ramazanda daha zor Napalım artık mecbur eğer tutarsa anneler gününde öğrenmiş olucam
3 gün dedi bana test aldığım kişi hatta sperm sorunu varsa bi gün yap bigün yapma dedi4 çok değil mi ya heleki ramazanda daha zor Napalım artık mecbur eğer tutarsa anneler gününde öğrenmiş olucam
Adamlara ne veriyorlar ya bende alıcamCanim ben 6 gün değerlendirip hamile kaldım diye yazanı okudum burda şoka girdim
Peşpeşe en fazla 2 gun oluyor du ama şuan dunden başladık. Zevk için degil çocuk icin yapıcaz artık mecburi zorla hahahaBizde 3 yada 4 Oluyodu ama hiç 3 4 gün arka arkaya olmuodu o çok zorluyo gerçekten bitti artık diyo bıktı valla ama gerçekten bi gün ara oldumu sperm daha fazla birikiyo erkekte daha fazla zevk aldığı için istekli oluyo sanırım
eğer tutarsa bebeğinizi böyle hatırlarsınız ilerde bak o gün şöyle olmuştu diyeuyandığımızdan beri gelip gidip benimle uğraşıyor ben adım atmadan o gelicek belli oldu
Değerlendirmeye çalışıcam bakalım gerçekten hamilelik olursa adam yandı 9 ay görcem ben onu hadi bakalım3 gün dedi bana test aldığım kişi hatta sperm sorunu varsa bi gün yap bigün yapma dedi
Benim 3.ay testle elim de habire çubuk alıştı artıkVala ipk defa ovulasyon testi deniyorum genelde haftada 2 yapiyoduk belkide yumurtlama zamanını hep kaçırdık. Bizimkide gülüyor valla bende 2 3 sabret dedin
Bnde bu ay aldım şimdiden delirdin diyo ayy ıyice rezil oldukBenim 3.ay testle elim de habire çubuk alıştı artık
Ya bizim komşumuz var yaş olarak 40 küsür falan çok yakınız kadın kocasından bıkmış ya iki günde bir bazen aralıksız istiyor diye biz zorla yaptırıyoruzeğer tutarsa bebeğinizi böyle hatırlarsınız ilerde bak o gün şöyle olmuştu diye