Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 haftada sadece 1 hafta oda zorla bıraktım valla insan 1-2 alttan alıyor sonrası sinir bozuyor artık
Iste normalde sık sık yapmiyoz şuan altın gün ve değerlendirelim yine de bozma moralini canim ben yumurtlama öncesi serbest bıraktım ama 2 3 gün disimizi sikalim dedim 🙇🏼‍♀️

Canım bende geçen ay senin gibi küstüm olan bana oldu bence alttan al mecburuz malesef yoksa tribin alasını yapardım da 1 ayımı boşa atamam boşver gurur flan sonra cıkartırız acısını 😀
Mesela çatlama oldu ya kaç günü değerlendirmemiz gerekiyor? Ona göre hesap yapıcam 😂😂

Kızlar selam
Ben bugün eczaneye hamilelik kolaylaştıran jel sordum eczacı bile ilk kez duymuş neyse trendyolda buldum prefertil jel bu jel uyuşuk spermlerin ulaşmasını hızlandırıp ph ı spermlere göre uygun yapıyormuş
Aranızda kullanan veya çevrenizde kullanan var mı?
Bakalım bana ulaşması herhalde salı günü olur
Benimde yumurtlama günü bugün bakalım salı günüde gelirgelmez denicem

Valla çocuğu yapıp küslüğe devam et derim 😂😂😂benim ki de sürekli dalga geçiyo benimle ama işim bitene kadar idare etcm valla 2 3 gün sonra barışınca pişman olursun bnden demesi
Vala ipk defa ovulasyon testi deniyorum genelde haftada 2 yapiyoduk belkide yumurtlama zamanını hep kaçırdık. Bizimkide gülüyor valla bende 2 3 sabret dedin 😄😄😄

Vala ipk defa ovulasyon testi deniyorum genelde haftada 2 yapiyoduk belkide yumurtlama zamanını hep kaçırdık. Bizimkide gülüyor valla bende 2 3 sabret dedin 😄😄😄
Bizde 3 yada 4 Oluyodu ama hiç 3 4 gün arka arkaya olmuodu o çok zorluyo gerçekten bitti artık diyo bıktı valla 😂😂 ama gerçekten bi gün ara oldumu sperm daha fazla birikiyo erkekte daha fazla zevk aldığı için istekli oluyo sanırım

Bizde 3 yada 4 Oluyodu ama hiç 3 4 gün arka arkaya olmuodu o çok zorluyo gerçekten bitti artık diyo bıktı valla 😂😂 ama gerçekten bi gün ara oldumu sperm daha fazla birikiyo erkekte daha fazla zevk aldığı için istekli oluyo sanırım
Peşpeşe en fazla 2 gun oluyor du ama şuan dunden başladık. Zevk için degil çocuk icin yapıcaz artık mecburi zorla hahaha

Merhaba Yüsracım, az önce ben de Nisan ayına hoşçakal diyerek geldim. Üzüldüm ama nasip değilmiş napalım. Mayıs topiğinde yerimi alayım Yusra-61 Yusra-61

Yaş 28
4 aydır istiyoruz, folik asit kullanıyorum.
Bat 24 Mayıs ❤️

😂😂😂eğer tutarsa bebeğinizi böyle hatırlarsınız ilerde bak o gün şöyle olmuştu diye 😂😂😂
Ya bizim komşumuz var yaş olarak 40 küsür falan çok yakınız kadın kocasından bıkmış ya 😂 iki günde bir bazen aralıksız istiyor diye 😂😂 biz zorla yaptırıyoruz

X