Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bizim komşumuz var yaş olarak 40 küsür falan çok yakınız kadın kocasından bıkmış ya iki günde bir bazen aralıksız istiyor diye biz zorla yaptırıyoruz
Canım çalışma sartlariylada alakalı bence benimki geç geliyor yorgun olunca hiç istekli olmuyo ama evde olduğu zamanlar öyle değil bende sabaha karşımı yapsak diyorum öyle dinlenmiş olurlar belki

Canım çalışma sartlariylada alakalı bence benimki geç geliyor yorgun olunca hiç istekli olmuyo ama evde olduğu zamanlar öyle değil bende sabaha karşımı yapsak diyorum öyle dinlenmiş olurlar belki
Benim ki 3 vardiya çalışıyor vala geceye doncek bu hafta şu 2 gun yumurtlama olsa rahatlasam

Valla benimki masa başı iş yorgun falan olmuyor yani ama yine istek yok keçiboynuzu özü aldım ceviz falan yediyorum bakalım işte

Canım bence bu konuda eşini de kendimi de çok yıpratma. Haftada 1 kere ilişkiye girip çocuk sahibi olanda çok var. Böyle olunca elinde daha çok isteksizlik oluşabilir ya da farklı sorunlar. Akışına bırak Allah nasip etti mi her şey olur zaten

Valla benimki masa başı iş yorgun falan olmuyor yani ama yine istek yok keçiboynuzu özü aldım ceviz falan yediyorum bakalım işte
Biz daha yeni evliyiz cicim ayları ama ramazan çok zorluyor bide iş saatleri zorluyor teknisyen eşim oruç tutuyo bide valla canim Keçiboynuzu suyu iciriyorum vitaminler kuruyemişler ile destek sağlıyorum erkekler bizim gibi degil miz miz yapıyor

Ben benimkine diyorum çocuğuma anlatcam bunları diye yalvarıcaz ya neredeyse bende hamile kaldığımda yapıcam uykum var dicem yorgunum dicem o yalvarsın
Bu ay güzel seyler olacak burda toplu hamileler göreceğiz insalah icinde bizde oluruz canim

Evet ramazan gerçekten zor oluyor ama 1 ay boyunca yapalım demiyoruz ki 1 hafta sadece ben birde detaylıca anlattım bak şu günler çocuk oluyor şöyle oluyor böyle oluyor diye önemli günler diye oturup anlattım ama dün yine yaptı yapıcağını

Aynen baktırdım canım öyle yapıcam dediğin gibi inşallah doğal yoldan nasip olur bizlere de

Benimkide 2 vardiya canım geç gelince zorluyo gerçekten ama bizde yeni evliyiz ordan kurtarıyoruz ama 2. Çocukta bakarız bilmem

Ben geçen ay ilk kez kadın doğumcuya gidip muayene oldum. 34 yasindayim kanda bazı değerlere baktı ve alttan kontrol etti. Sorun görmedi. Folat değerim düsükmüs, zaten kan sonucu çıkmadan vermişti folik asiti. Benim anlamadiğim ne kadar kullanacağım bunu ben? Mayıs ayında ilk kez çocuk deneyeceğiz. Diyelim ki aylarca olumlu sonuç alamadık, folik asite devam mı yoksa 3 ay sonra falan bırakmak mı gerekiyor? Bilen varsa bilgilendirsin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…