Canım çalışma sartlariylada alakalı bence benimki geç geliyor yorgun olunca hiç istekli olmuyo ama evde olduğu zamanlar öyle değil bende sabaha karşımı yapsak diyorum öyle dinlenmiş olurlar belkiYa bizim komşumuz var yaş olarak 40 küsür falan çok yakınız kadın kocasından bıkmış yaiki günde bir bazen aralıksız istiyor diye biz zorla yaptırıyoruz
Bende hamile kalayım bari zoraki şeyden kurtulalım diyorum obur türlü olunca daha başka ama napalimDeğerlendirmeye çalışıcam bakalım gerçekten hamilelik olursa adam yandı 9 ay görcem ben onu hadi bakalım
Benim ki 3 vardiya çalışıyor vala geceye doncek bu hafta şu 2 gun yumurtlama olsa rahatlasamCanım çalışma sartlariylada alakalı bence benimki geç geliyor yorgun olunca hiç istekli olmuyo ama evde olduğu zamanlar öyle değil bende sabaha karşımı yapsak diyorum öyle dinlenmiş olurlar belki
Haha bugün bana diyor sen nasıl yapıyon onları dedim idrar ileBenim 3.ay testle elim de habire çubuk alıştı artık
Valla benimki masa başı iş yorgun falan olmuyor yani ama yine istek yok keçiboynuzu özü aldım ceviz falan yediyorum bakalım işteCanım çalışma sartlariylada alakalı bence benimki geç geliyor yorgun olunca hiç istekli olmuyo ama evde olduğu zamanlar öyle değil bende sabaha karşımı yapsak diyorum öyle dinlenmiş olurlar belki
Canım bence bu konuda eşini de kendimi de çok yıpratma. Haftada 1 kere ilişkiye girip çocuk sahibi olanda çok var. Böyle olunca elinde daha çok isteksizlik oluşabilir ya da farklı sorunlar. Akışına bırak Allah nasip etti mi her şey olur zatenDün pik olduğu için değerlendirmemiz gerekiyordu eşimlede bunu konuştuk sürekli konuşmama rağmen zorla birşey oluyormuş gibi olduğu için biraz tartıştık dünden beri muhattap olmuyorumo yüzden bugün gel yapalım diyemicem
Biz daha yeni evliyiz cicim ayları ama ramazan çok zorluyor bide iş saatleri zorluyor teknisyen eşim oruç tutuyo bideValla benimki masa başı iş yorgun falan olmuyor yani ama yine istek yok keçiboynuzu özü aldım ceviz falan yediyorum bakalım işte
Ben benimkine diyorum çocuğuma anlatcam bunları diyeBende hamile kalayım bari zoraki şeyden kurtulalım diyorum obur türlü olunca daha başka ama napalim
Bu ay güzel seyler olacak burda toplu hamileler göreceğiz insalah icinde bizde oluruz canimBen benimkine diyorum çocuğuma anlatcam bunları diyeyalvarıcaz ya neredeyse bende hamile kaldığımda yapıcam uykum var dicem yorgunum dicem o yalvarsın
Evet ramazan gerçekten zor oluyor ama 1 ay boyunca yapalım demiyoruz ki 1 hafta sadece ben birde detaylıca anlattım bak şu günler çocuk oluyor şöyle oluyor böyle oluyor diye önemli günler diye oturup anlattım ama dün yine yaptı yapıcağınıBiz daha yeni evliyiz cicim ayları ama ramazan çok zorluyor bide iş saatleri zorluyor teknisyen eşim oruç tutuyo bidevalla canim Keçiboynuzu suyu iciriyorum vitaminler kuruyemişler ile destek sağlıyorum erkekler bizim gibi degil miz miz yapıyor
Aynen baktırdım canım öyle yapıcam dediğin gibi inşallah doğal yoldan nasip olur bizlere deO ne yaa sperm filan kalmaz kalan da işe yaramaz bence.. Adamı geçtim bende istemem o kadar
Amh batırmış mıydın? Benim rezervi bitti bitecek ilk bebeğime bal tarçın çöreotu kürü ile hamile kaldım.. Bence denemeye değer.. Şimdi adet imin ikinci günü yine bu küre başlayacağım..
Sen de dene bir iki ay olmazsa git doktora bence
Benimkide 2 vardiya canım geç gelince zorluyo gerçekten ama bizde yeni evliyiz ordan kurtarıyoruz ama 2. Çocukta bakarız bilmemBiz daha yeni evliyiz cicim ayları ama ramazan çok zorluyor bide iş saatleri zorluyor teknisyen eşim oruç tutuyo bidevalla canim Keçiboynuzu suyu iciriyorum vitaminler kuruyemişler ile destek sağlıyorum erkekler bizim gibi degil miz miz yapıyor
Ayy inşallah canımBu ay güzel seyler olacak burda toplu hamileler göreceğiz insalah icinde bizde oluruz canim
Haha bugün bana diyor sen nasıl yapıyon onları dedim idrar ilemerak ta ediyor kırmızı çift çizgiyi gorunce oda heveslendi
Canım çıkar sandık altindakileri gözü gönlü açılsın o zaman tavan oluyo istekleri ben 5 ton makyajlı geziyom evde sanki düğüne gidicek gibiValla benimki masa başı iş yorgun falan olmuyor yani ama yine istek yok keçiboynuzu özü aldım ceviz falan yediyorum bakalım işte
Canım çıkar sandık altindakileri gözü gönlü açılsın o zaman tavan oluyo istekleri ben 5 ton makyajlı geziyom evde sanki düğüne gidicek gibi
16 mayısAdet tarihini de yazsaydın iyiydi
Hay maşallah deseydinYa bizim komşumuz var yaş olarak 40 küsür falan çok yakınız kadın kocasından bıkmış yaiki günde bir bazen aralıksız istiyor diye biz zorla yaptırıyoruz
Demez miyim dedimHay maşallah deseydin