Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim yumurtadan civciv çıkmış test bile no stres no panik diyor😜

Eklentiler

• 20210424_141325.jpg
    20210424_141325.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 53
Akıntın kokuyor mu? 🙈 Mantar da balık kokusu gibi koku oluyor. Bence gidebiliyorsan git mantar varsa fitil verir temiz yine denemelere devam edersin fitil 3 günde iş görür. Sonra hamiş kalmak çok kolay olur 😏 bende vardı fitilden sonra hamiş kaldım temizlensin orası canım🤗hastalık hep var bizim kadın doğum bomboş randevu işi varya ben gidecem pazartesi inşlh.
Fitil bende hiç ise yaramıyor canim malesef kac tane antibiyotik fitil her şey kullandım geçirmiyor benimki çok değişik fitili kullanırken geçiyor fitil biter bitmez daha beter başlıyor fitil oranın florasini bozuyor demisti doktorum o yüzden enfeksiyon tedavisinde doktora güvenip yok açıkçası ondan da boşuna gitmjs gibi olabilirim

Kızlarrr içinizdeki çocuk hiç ölmesin,23 Nisan çocuk Bayramıniz kutlu olsun, kürtaj sonrası adetimden sonra devam edeceğim denemelere ( bitti bugün oldum adet),daha evvel düzenli olan adetimin kurtaj sonrasi akıbeti belli olmayacagindan ovulasyon testi siparişi vermiştim geldi ,vatana millete hayırlı olsun 🤣 ilk defa deneyeceğim. innovita marka kullanan olmuş muydu aranızda güvenilirliği nasıldır
Ben kullandım hala da kullanıyorum 2 ayımdayım gayet net

Evet canım ama peçeteye lekelenme seklinde geldiği için merak ettim. Nihayetinde kan diye ama sordum 15 gün içinde olduğu için özür olarak sayılıyormuş yumurtlama dan dolayı olabilir diye düşündüm leke
Daha önce kanama olup dışarı gec çıkan kanama demisti doktorum bana o renk olan lekelenmelere yani beklemis kan gibi düşünebilirsin eğer adetin yeni bittiyse onun devamı olabilir muhtemelen

Fitil bende hiç ise yaramıyor canim malesef kac tane antibiyotik fitil her şey kullandım geçirmiyor benimki çok değişik fitili kullanırken geçiyor fitil biter bitmez daha beter başlıyor fitil oranın florasini bozuyor demisti doktorum o yüzden enfeksiyon tedavisinde doktora güvenip yok açıkçası ondan da boşuna gitmjs gibi olabilirim
Aaa o da kötü bende iş görüyordu. Bir çaresi olmalı yok mu acaba? Benim gerçi vucudumda bir kere çıktı yok neymş şampuan kullanmayacakmışım yok sabun yok hiçbirşey yok birdaha doktor bana şampuan verdi özel onla yıkadım sonra uçtu gitti birdaha olsun istemem sinir bozucu. 😔

Aaa o da kötü bende iş görüyordu. Bir çaresi olmalı yok mu acaba? Benim gerçi vucudumda bir kere çıktı yok neymş şampuan kullanmayacakmışım yok sabun yok hiçbirşey yok birdaha doktor bana şampuan verdi özel onla yıkadım sonra uçtu gitti birdaha olsun istemem sinir bozucu. 😔
Ya varya neler denemedim onu da yaptım flora düzenleyici ilac kullandım sirkeli suyu çok uzun süre kullandım bütün camasirlarimi atıp yeniledim cok değişik bi dönemi var sanırım çıkıp adet olduktan sonra geçiyor en kötü ikinci adet donemimde geçiyor bir sene boyunca doktor değiştire drgistiree gittim yine de anlamadılar halinden bazıları yok enfeksiyon gorunmuyir falan diyor ama akıntı var ve normal değil diyorum oyle veriyor ilac ki mantarın bi sürü çeşidi varmış araştırdıgim kadarıyla bazıları testte çıkmıyor ve her çeşidi için etken maddesi farklı antibiyotik kullanılması gerekiyormuş biraz ezbere davranıyorlar açıkçası gittiğim kadın dogumcular

Ya varya neler denemedim onu da yaptım flora düzenleyici ilac kullandım sirkeli suyu çok uzun süre kullandım bütün camasirlarimi atıp yeniledim cok değişik bi dönemi var sanırım çıkıp adet olduktan sonra geçiyor en kötü ikinci adet donemimde geçiyor bir sene boyunca doktor değiştire drgistiree gittim yine de anlamadılar halinden bazıları yok enfeksiyon gorunmuyir falan diyor ama akıntı var ve normal değil diyorum oyle veriyor ilac ki mantarın bi sürü çeşidi varmış araştırdıgim kadarıyla bazıları testte çıkmıyor ve her çeşidi için etken maddesi farklı antibiyotik kullanılması gerekiyormuş biraz ezbere davranıyorlar açıkçası gittiğim kadın dogumcular
Aslında dönemsel gibi o uçar giderde biraz yoruyor birde iyi doktora gelememiş olman şansızlık mantar tamam sinir bozucu zor hastalık ama bunun bir çaresi olmalı ilaç krem bilmem ney. Görmediklerini hastalıktan saymıyorlar sanırsam. 👍 Kaşıntın çok oluyor mu peki nasıl belirti ve rahatsızlık veriyor sana?

Selam kuzlar bugün ki testine bakarmısınız yumurtlama varmi sizce dune gore daha koyulasti

Eklentiler

• 20210424_151544.jpg
    20210424_151544.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210424_151531.jpg
    20210424_151531.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 26
X