Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde aynıyım ama stresle alakalı mı bilmem biz ilk 6 ay boyunca olursa diye denedik test bile almadım hastalanınca olmadı diyodum yani o kadar vurdum duymazdım düzenli ilişki de oluyodu ama yine de olması strese bağlı olsaydı 0 stresken olurdu bnce sonradan neden olmuyo ki diye düşünüp doktora felan gittim
Peki şuan senin sorunun ney bende bir kaç önceki gecikmemde tsh hormonum çok yüksekti Dr lar vs uzun uzun gezdim şuan bı prof a gidiyorum hamile kalamiyordum üstüne birde hasimoto çıktı bende ilaç kullanıyorum 😏

Merhaba kızlar şimdi listeye baktım da maşallah ne kadar olmuşuz öyle 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin bu mübarek ayların hatrına ilk müjdeyi ben vereceğim hayırlısıyla inşallah 🙏 dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😘😍🥰 iğneyi vurduğum günü de sayarsak bugün 9. Günüm inşallah olmuştur ya yakın zamanda düşük yaptım Şubat ayında dua edin lütfen suanlik herhangi bir belirtim de yok acaba erken mi belirti için sizlerin kaçıncı günü acaba ?

Merhaba kızlar 8 aydır bebek bekliyoruz ama bir türlü o güzel haberi alamadık 23 yaşındayım bebek istiyorum hemde çok istiyorum annem kayı validem hepsi ama hepsi hangine söylesem ne aceleniz var durun biraz daha daha erken diyip moralimizi düşürüyorlar burada enerjiniz o kadar güzel ki sanki bu ay herkes teker teker hamile kalacakmış gibi bir ortam var inşallah hepimiz bu ay o güzel haberi alırız umudumu hevesimi kıran insanlara rağmen bu gün yeniden heveslendim sayenizde hepinize teşekkür ederim ne kadar güzel destek oluyorsunuz bir birinize iyi ki varsın inşallah bu ay hepimiz anneliğe ilk adımı atıp mucizelerimize kavuşur kutlama yaparız Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı tombiş bebekler nasip eder

Nasıl yani ovülasyon testi yanlışmı göstermiş, 😳
Yani yymrtlama ve catlama boyunca bir belirtm olmadi test pik gosterdikten 2 gun sonra belirtim basladi catlama gunu de akintm oldu zaten adetimde tam oyle denk geldi. O zamanda esim yoktu o hafta degerlendiremedk. Ama ilk kez oluyor normalde yumurtlama belirtilerim ve testlerim ayni anda olurdu. Test kullanacam ama bu sefer piki gordukten sonra 3 gun daha deneyecm 😄

Bize de aynı teşhis kondu sekiz yılda iki gebelik oldu rabbim ol desin yeterli 🙏
Ben asla ve asla vazgeçmedim geçmicem de Allah'ıma şükürler olsun sınavın büyüklerinden korusun hep duam hayırlısı olmasıydı yinede hayırlısı ise versin en yakın zamanda...
Peki bu arada senin durumlar nasıl gelmedi mi hala sonuçların öyle birşeylerin vardı umarım yanşıl hatırlamıyorum 🙈

Merhaba kızlar şimdi listeye baktım da maşallah ne kadar olmuşuz öyle 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin bu mübarek ayların hatrına ilk müjdeyi ben vereceğim hayırlısıyla inşallah 🙏 dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😘😍🥰 iğneyi vurduğum günü de sayarsak bugün 9. Günüm inşallah olmuştur ya yakın zamanda düşük yaptım Şubat ayında dua edin lütfen suanlik herhangi bir belirtim de yok acaba erken mi belirti için sizlerin kaçıncı günü acaba ?

Merhaba canım listemizin gözdesi sensin başı çekiyorsun inşallah hamiş kalırda peşinden bizlerde şansından yararlanırız 😍şimdi belirti için çook erken hiç öyle şeylere yorma kendini 🤗 birazcık daha zamanın geçsin bence 🙏🏼💝

Canlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktı 😁gülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. 😏 İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış🙈 prolaktinim 16 çıktı 🤗o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney @Gizemsu07 @rana20 burcuerva burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu. 👍
günaydın herkese Yusra-61 Yusra-61 canım hayırlısı olsun hakkımızda vardır bundada bir hayır çok şükür herşey normal çıkmış bende bekarken kullanmıştım tarlusal sanırım şimdi bende alıp kullanacağım hala gelen giden yok en azından olsunda önümüze bakalım :110:

Peki şuan senin sorunun ney bende bir kaç önceki gecikmemde tsh hormonum çok yüksekti Dr lar vs uzun uzun gezdim şuan bı prof a gidiyorum hamile kalamiyordum üstüne birde hasimoto çıktı bende ilaç kullanıyorum 😏
Benim de bi sorunum yok sadece sol tüpüm kapalı ama doktorum onun bir engel olmadığını 2 ay da bir gebe kalma şansım olduğunu söyledi bu ay da femara ya başladım eşim de de sorun yoktu kısacası yine belirsiz sebeplerden olmuyo

Yok korun demedi zaten kocam yok 😁
Bende biraz adet sancısı gibi şeyler olmaya başladı sankim gerek kalmayacak ilaca karnım ağrıyor 🙈
Bir iki gün bekle o zaman kullanma hemen...
Ben bu sabah mutlu sona eriştim adet oldum :KK70:
Adet olduğum için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.. :KK70::KK70:
Artık kafan rahat önümdeki maçlara bakabilirim..

Bir iki gün bekle o zaman kullanma hemen...
Ben bu sabah mutlu sona eriştim adet oldum :KK70:
Adet olduğum için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.. :KK70::KK70:
Artık kafan rahat önümdeki maçlara bakabilirim..

Valla bende sevindim olmana canım 🤗 bebek yoksa adet görmek iyidir. 👍 Benim arkadaşım var böyle derdi 😁 ben hiç öyle birşey yaşamamıştım şimdi ne demek istediğini anlyorum onun. 🙈Bu ilk ve son olsun diliyorum 😍

günaydın herkese Yusra-61 Yusra-61 canım hayırlısı olsun hakkımızda vardır bundada bir hayır çok şükür herşey normal çıkmış bende bekarken kullanmıştım tarlusal sanırım şimdi bende alıp kullanacağım hala gelen giden yok en azından olsunda önümüze bakalım :110:

Sanada günaydın teşekkür ederim. Şükürler olsun canım 🤗 ilkti son olsun birdaha da olmam inşallah. Kaç günün geçti peki canım?

Canım kuzenim içti daha önce onu bikaç kere çözüm oluyor 3 veya 4. Gün adet geliyor. İçebilirsin yani, sıkıntı olsa o içmezdi. Bi de dün youtube da adet söktürücü yumurtalık masajı gördüm ona bak istersen
evet o işe yarıyor ben de yapmıştım 3 gün sonra söküldü.

Canım doçent doktora sordum ben bu aşı yeni olduğu için ikinci dozdan sonra üç dört ay korunun dedi gebeliğin ilk üç ayı ve son üç ayı icin tehlikeli olabilir dedi ben risk almak istemiyorum daha alti ay önce bir bebeğim melek oldu zaten hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏
Benim eşim de temkin amaçlı ilk dozu Nisanın başında yaptırdı, ikinci dozu Mayısta yapacaktı. gelecek ay tüp bebek tedavim başlayacak. Doktora sorduk tedaviyi olumsuz etkileyebilir dedi, aşıdan sonra 4-6 hafta beklemek gerekiyormuş. 2. doz vurulumunu transferden sonra bir tarihe erteleyecek.

Merhaba bu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Benimde eşim geçen hafta biontech aşısı oldu bana henüz çıkmadı aşı bizimde korunmamız gerekir mi acaba? Fetüs gelişimi için kadınların korunması gerektiği yazıyor ama tereddütte kaldım yine de malum konu bebek olunca 😭
merhaba canım, aynı durum bizde de var. Biz hamilelik düşünen kadınların aşı olmaması lazım. eşim ilk dozu Nisanda vuruldu. Doktor 4-6 hafta geçince sorun olmaz dedi. Mayısın sonuna doğru tüp bebek denememiz var, Mayısın başına verilen 2. doz terminini erteleyecek. Önce tüp bebek denemesi yapılacak sonra aşı vurulacak.

X