Çok güzel söyledin gerçekten. Bi arkadaşım 3 kez hamile kaldı ve üçü de istediği ay hemen oldu ama 2 düşük 1 mecburi kürtaj oldu . Ablası var oda 7 sene olmadı sebepsiz yere sonra tüp bebek oldu. Başımıza ne gelir bilemeyiz ama duamız var Rabbim kimseyi evladı ile annelik babalık duygusu ile sınamasın. Ne kimseye aratsın ne de olanın acısını yaşatsın. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile versin.
Cnm bugun hic bakamadim topiklere gittin galiba hastaneye. Bu nedr acaba yani yeni yeni duyuyorm bu rahatszligi. Kan testi yaptn mi gebelk yok muBize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım
Bende burda sizlerle konuştukça umut doluyorumBenimde düştü ben o güne kadar yaşadığım bütün acıları unuttum yandı çiğerim, olup kayıp yaşamak daha kötürabbim işini bilir herşeyin vakti var. Hangi meyve vaktinden önce olmuş ki bizde öyleyiz ummadığımız anda alacağız bu güzel haberleri inanıyorum çookk..
Cnm bugun hic bakamadim topiklere gittin galiba hastaneye. Bu nedr acaba yani yeni yeni duyuyorm bu rahatszligi. Kan testi yaptn mi gebelk yok mu
Bende burda sizlerle konuştukça umut doluyorumbir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte
Ya ovulasyonlar peki yumurtalar ne durumdaymis niye oyle koyuydu. Canm testler beni yakti bu ayKadın ya da erkek kısır olmadığı halde çocukları olmuyorsa, tıp dünyası buna 'sebepsiz infertilite' adını veriyorlar canım arkadaş sorunca yazdıydım ona.
Ben bugün gittim ne varsa yine temiz çıktı kanım da Negatif bugün 8.günüm bitti. Doktor tarlusal adet söktürücü verdi içince adet olacaksın dedi.Neden adetim geçikti anlamış değilim o hala aklımda soru işareti. İçmeye başlamadım.
Ya ovulasyonlar peki yumurtalar ne durumdaymis niye oyle koyuydu. Canm testler beni yakti bu aybu ay hayrlisisyla olsun cnm ikimizinde. Sen modunu hep yuksek tut illaki zamanini bekliyor sonucta her sey normalse gununu bekliyordr bebisler. Adetin sokulur yarin obur gun calismalara devam ederiz. Rabbim bu mubarek ayda dualarimzii kabul etsin belki de vucudun prova yapiyordur
Nasıl yani ovülasyon testi yanlışmı göstermiş,1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 22 mayis
2- Yaşınız?33
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok
canm benm geldi reglim ve gercekten de testin gosterdigi pikten 3 gun sonra yani tahmin ettigm zamanda olmus catlama. Bildigin bu ayi degerlendrmemis gibi oldum
Bende oğlak kadınıyım bi oğlak daha gelirse eveOcak veya subat annesi oluruz inşallah ya kova ya oğlak bebeler mi olurlar
Aminnn canım inşallah bekletmeden dolsun kucağınmerhaba arkadaşlar mayıs için buradayım rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın
BEKLENEN ADET TARİHİ : 17 MAYIS
YAŞIM: 26
NE ZAMANDIR İSTİYORUZ: 1 AY
GEBELİK İÇİN KULLANDIĞIM İLAÇ VE TAKVİYE : PROPOLİS+D VİTAMİNİ
Amin kuzucum hepimizin inşallahAminnn canım inşallah bekletmeden dolsun kucağın
Neden korksan onu bulabilir bebeler ben aslan ve kovayla asla anlaşamam diyordum ilk bebeğim aslan eğer hamile kalırsam kova olur mu diye bilemiyorum simdi cok dillendirmemek mi lazım bilmemBende oğlak kadınıyım bi oğlak daha gelirse eve
Bize de aynı teşhis kondu sekiz yılda iki gebelik oldu rabbim ol desin yeterliBize sebepsiz infertilite tanısı kondu hiçbir neden yok. Eş filan herşey bakalabilecek herşey yapıldı. Aklına ne gelirse canım. Benim daha yapabilecek birşeyim yok bekliyorm hayırlısı ile oluyor bakalım
Bizde de bir oğlak bir kova bir yengeç var, tahmin edin sessiz kalan hangisiBende oğlak kadınıyım bi oğlak daha gelirse eve
Ay minnoş yengeçler ya cok severimBizde de bir oğlak bir kova bir yengeç var, tahmin edin sessiz kalan hangisi
Kova desemBizde de bir oğlak bir kova bir yengeç var, tahmin edin sessiz kalan hangisi
Aynen bende en sevdiğimAy minnoş yengeçler ya cok severim
Malesef o bayrakla en önden gidenimizKova desem
Eşimde kovaAynen bende en sevdiğim
Malesef o bayrakla en önden gidenimiz