Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczaneden alınmaz aşırı pahalıBu testlerde sacma geldi bana bu ay 2 gün 1 yapayım 3 tane erken gebelik alayım yeter (eczanedeki fiyata netten 3 tane ediyor=)
Senin 16simi çatlamış oluo canım hepside 2 çizgi baya karışık geldi ben hiç anlayamadım yaa sorarak mı anlıyorsunuzİstersen bi bak sayfasına evet gayet cevaplıyo Ebru hanım a da danışıyorum bn çok bilgili ama testleri belirtisiz o yüzden bn minnak kurabiyeleri tercih ettim 30 tane lh 4 adette hcg testi gönderiyo 90 TL zaten 2 ay yetiyor bana
Ezcane dandik albi diye gebelik testini verdi bana 10 tlye ilk çizgi bile soluk cıktı 2. Nasıl cikcakti anlamadımEczaneden alınmaz aşırı pahalı
Hayır cnm 18 i hepsinde 2 çizgi olcak zaten ama ikisinin aynı ya da t nin C den koyu olması lazım yumurtlama olmuş olması İçinSenin 16simi çatlamış oluo canım hepside 2 çizgi baya karışık geldi ben hiç anlayamadım yaa sorarak mı anlıyorsunuz
En güzeli strip testlerEzcane dandik albi diye gebelik testini verdi bana 10 tlye ilk çizgi bile soluk cıktı 2. Nasıl cikcakti anlamadım
Canım merhaba,ben bir düşük yaşadım gebeliğe karar verdiğimizde ikinci ayda hayit tohumu çayı içmeye başladım hamile kaldım ama bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum, kürtajdan sonra tekrar hayıt içmeye başladım genelde regl gecikmesi yaşanır ben tam vaktinde oldum adetimi, birşeyler yapıyor yapmasina ama ne yapıyor bilemiyorum ben şuan adetim tekrardan başladım çünkü ara vermeden tekrar düşünüyorum gebelike olursa diye. Kendin karar ver canım benimKızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Vitaminleri alıyoruz inşallah mayısta toplu hamileyizBeni de Ramazan vurdu belki de.
Olsun o kadarcık birşey olmaz.
Ama vitamin takviyesi almak iyidir böyle sprem yumurta kalitesini arttıracak şeyler almak en mantıklısı.
Bende kullandım hayıt otu canim 3 4 aydır zaten deniyoruz yeni evliyiz 10 15 gün gecikme yaptı adetimi birde ben yumurtlama zamani da kullandım ondan ters etki etti sanirimKızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Bnce hepsini değil de zamanı gelen büyükleri çatlatırKızlar bişey sorcam benim şimdi sağ tarafta 16,18, 21 mm sol tarafta da 0.4 mm yumurtalarım var ya ovitrella hepsini mi çatlatacak? Biliyor musunuz?
Bende ebru abladan aldim her soruya cevap veriyor daha 2. Günüm bakalim yumurtlama ne zaman olcak heyecanla yarını bekliyorumCanım ebru hanımdan mı aldın bu ay bende alayım diyorum hangi gün yumurtladigimi göreyim diyorum cevap yaziyomu sorularına ayrıca
O zaman diğerleri de zamanla büyüyüp daha sonra çatlayabilirBnce hepsini değil de zamanı gelen büyükleri çatlatır
Bnce öyledir ama doktora gidince sorcam bunu Benim de aklımdaO zaman diğerleri de zamanla büyüyüp daha sonra çatlayabilir
Bi an gaza gelip alıyoruz stoklayalim=)Eczaneden alınmaz aşırı pahalı
Öğrenirsen bana da yaz olur muBnce öyledir ama doktora gidince sorcam bunu Benim de aklımda
Bn toplu alıyorum 30 lu 2 ay yetiyor zaten 14 günden önce yumurtlama olmuyo 12. Gün başlıyorum 5 6 tane kullanıyorum yumurtlama ve çatlamayı görünce bırakıyorumBi an gaza gelip alıyoruz stoklayalim=)
Tabi ki buraya yazarım mutlakaÖğrenirsen bana da yaz olur mu
o kim yeshil :)İstersen bi bak sayfasına evet gayet cevaplıyo Ebru hanım a da danışıyorum bn çok bilgili ama testleri belirtisiz o yüzden bn minnak kurabiyeleri tercih ettim 30 tane lh 4 adette hcg testi gönderiyo 90 TL zaten 2 ay yetiyor bana
Öyle düşünme benim 7. Gün oldu bu ay yumurtlamaBn toplu alıyorum 30 lu 2 ay yetiyor zaten 14 günden önce yumurtlama olmuyo 12. Gün başlıyorum 5 6 tane kullanıyorum yumurtlama ve çatlamayı görünce bırakıyorum
Yok erken gebelik alcam ben sadece biktim ovulasyondan =)Bn toplu alıyorum 30 lu 2 ay yetiyor zaten 14 günden önce yumurtlama olmuyo 12. Gün başlıyorum 5 6 tane kullanıyorum yumurtlama ve çatlamayı görünce bırakıyorum