Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende alıcam ebrudan ilk kez deneyim bakayım bilmeden yoksa hergün adamı sık boğaz ediyorum bari yumurtlama günleri sıkıştırırım 😂😂

İstersen bi bak sayfasına evet gayet cevaplıyo Ebru hanım a da danışıyorum bn çok bilgili ama testleri belirtisiz o yüzden bn minnak kurabiyeleri tercih ettim 30 tane lh 4 adette hcg testi gönderiyo 90 TL zaten 2 ay yetiyor bana
Senin 16simi çatlamış oluo canım hepside 2 çizgi baya karışık geldi ben hiç anlayamadım yaa sorarak mı anlıyorsunuz

Kızlar bişey sorcam benim şimdi sağ tarafta 16,18, 21 mm sol tarafta da 0.4 mm yumurtalarım var ya ovitrella hepsini mi çatlatacak? Biliyor musunuz?

Kızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Canım merhaba,ben bir düşük yaşadım gebeliğe karar verdiğimizde ikinci ayda hayit tohumu çayı içmeye başladım hamile kaldım ama bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum, kürtajdan sonra tekrar hayıt içmeye başladım genelde regl gecikmesi yaşanır ben tam vaktinde oldum adetimi, birşeyler yapıyor yapmasina ama ne yapıyor bilemiyorum 😊 ben şuan adetim tekrardan başladım çünkü ara vermeden tekrar düşünüyorum gebelike olursa diye. Kendin karar ver canım benim

Beni de Ramazan vurdu 😂belki de.
Olsun o kadarcık birşey olmaz. 😍
Ama vitamin takviyesi almak iyidir böyle sprem yumurta kalitesini arttıracak şeyler almak en mantıklısı. 👍
Vitaminleri alıyoruz inşallah mayısta toplu hamileyiz 🤰🙈
Kızlar doktor banada eşin hergün keciboynuzu pekmezi içsin aç karnina bi kaşık dedi banada hayit tohumu kullan dedi 3 ay sizce hayit iyi mı bide etkilemesin çok etkili geldi bana hayıt sanki
Bende kullandım hayıt otu canim 3 4 aydır zaten deniyoruz yeni evliyiz 10 15 gün gecikme yaptı adetimi birde ben yumurtlama zamani da kullandım ondan ters etki etti sanirim

Bn toplu alıyorum 30 lu 2 ay yetiyor zaten 14 günden önce yumurtlama olmuyo 12. Gün başlıyorum 5 6 tane kullanıyorum yumurtlama ve çatlamayı görünce bırakıyorum
Yok erken gebelik alcam ben sadece biktim ovulasyondan =)

X