Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay rabbim aratmasın çok zor beklemek

Ayy kuzum ya hayırlısı olsun da neydi bu niye bu kadar gecikti tuhaf yani bişey çıkmasında hayırlısıyla

Ayy kuzum ya hayırlısı olsun da neydi bu niye bu kadar gecikti tuhaf yani bişey çıkmasında hayırlısıyla
Tek temennim birşey çıkmaması. Ne çıkacak çıkarsa aklıma bişey de gelmiyor kist filan mı dicem onu da kolay yaşamadım belki kür yaptı Bilsem. Kist olsa ağrım da olmalı galiba. Şuan şu öğle arası hızla geçsin istyrm

Şimdi bebek çıkmıyor ya aklıma yine şu kür geliyor valla birde alttan muayene olayım yazıcam sizlere. Memleket meselesi oldu adet olmamam birde beni düşünün valla arrık merak da merak oldum
Cidden benim de aklıma kür geldi regl geciktiren bir hormonun mu arttı ne oldu ki inşallah basit birşeydir

Kür den belki bi hormknun yukselmistir belki bide cok istiyoruz bebek bekliyoruz stres falan hepimizi yedi bitirdi artikya

Kür den belki bi hormknun yukselmistir belki bide cok istiyoruz bebek bekliyoruz stres falan hepimizi yedi bitirdi artikya

Kürden hormon yükselir mi aaa birşey daha duydum. Prolaktinim var o yükselmesin. Ama cidden şunu diyim stres filan değilim ruh halim çok rahat ondan hiç sanmıyorum.

Canım sen geçen ay kür falan kullandın o mu böyle yaptı acaba. Her kür herkese iyi gelmeyebilir. Hakkinda hayırlısı olsun kuzun

Kuzum 35 im, ben de 3 defa klomen çatlatma kullandım olmadı, Bu ay kendi yöntemlerimizle denicez. gelecek aya Tüp randevumuz var. Tüp bence daha az stresli sonuc daha cabuk cıkıyor, başarı oranı %60-70lerde. Tabi maddi açıdan zor ama değer bence.

Stres yapma bişey yoktur kür etkilemiş olabilir belki geçte yumurtlamışsan ondanda olabilir benimde hiç gecikmez normal geçen ay 4 gün geç oldum geç yumurtladığım içinmiş oda

Amh, FSH ve/veya e2 ölçtürdünüz mü? sıkıntı var mı? yaş aslında cok da değil.

Stres yapma bişey yoktur kür etkilemiş olabilir belki geçte yumurtlamışsan ondanda olabilir benimde hiç gecikmez normal geçen ay 4 gün geç oldum geç yumurtladığım içinmiş oda

Canım geç yumrtlamam olduysa benim adete yakın ovulasyon testim pik çıkmıştı çok saçma şeyler oldu bende bu ay

Amh, FSH ve/veya e2 ölçtürdünüz mü? sıkıntı var mı? yaş aslında cok da değil.
Sonuçlar böyle çıktı reglimin 3. Günü. Normal değerler arasında hepsi

Eklentiler

• Screenshot_20210420_131325_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20210420_131304_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210420_131238_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 43
HSG çekildin mi peki canım? rahim temiz mi.. bilmiyorum tüp için bende erken ama. DOğal yolla olabilir. yoksa siz mi hemen olsun istiyorsunuz?
Çekildim canım, önce çift boynuzlu uterus var sandılar ama 1 prof, 1 doç 2 normal doktora gösterdim hayır sorun yok dedi. Tüpler de açık. Bi problem yok yani doktorumun efsane yorumu ile cevap veriyorum yeniden denk gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…