- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Yaşınız kaç acaba bn de dün başladım fakat inanılmaz ateş basıyo midem bulanıyo ve kasıklarımda müthiş sızı oldu siz de oldu mu acaba ilk kez kullanıyorum bnCanlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum
Ara ara mide bulantısı ve ateş basması oldu ama çok değil. 31 yaşındayım.Yaşınız kaç acaba bn de dün başladım fakat inanılmaz ateş basıyo midem bulanıyo ve kasıklarımda müthiş sızı oldu siz de oldu mu acaba ilk kez kullanıyorum bn
Yaşınız daha çok erken bnce neden bu kadar aceleci davrandı ki doktorunuz insanlar artık bu Yaşta anne olmaya başladı bnce kendinizi boşa üzmeyin aşılama denediniz mi hiçAra ara mide bulantısı ve ateş basması oldu ama çok değil. 31 yaşındayım.
Acaba yumurta rezervinizle alakalı bi durum mu söz konusuAra ara mide bulantısı ve ateş basması oldu ama çok değil. 31 yaşındayım.
İlaç kullanarak yumurta rezervini boşa harcamayalım dedi. Ben de buna harcamayacaksam neye harcayacağım diye düşündüm açıkçasıAcaba yumurta rezervinizle alakalı bi durum mu söz konusu
Iyi ki dogdun nice mutlu senelere,insallah yeni yasin sana gebelik haberini de getirsinTeşekkürler canım
Bnce bi süre daha kendiniz deneyip eğer olmazsa o şekilde tüp bebek düşünün ama tüp bebeğe bu kadar uzak bakmayın çünkü en sağlıklı bebeği seçiyorlar inşallah hiç gerek kalmadan bu ay bebeğiniz sizinle olurİlaç kullanarak yumurta rezervini boşa harcamayalım dedi. Ben de buna harcamayacaksam neye harcayacağım diye düşündüm açıkçası
Aşılama denemedim, önermiyor musunuz dedim o da spermle alakalı bir durum olsa önerirdim ama gerek yok direkt tüp bebeğe geçebilirsin dedi
İnşallah öyle olur. Bir yıldır kendim deniyorum zaten o yüzden kendi haline bırakmak istemiyorum. Bu ay olmazsa 2 ay daha doktorla denemek istiyorum açıkçası. Sonrasında durumu tekrar değerlendiririm diye düşünüyorumBnce bi süre daha kendiniz deneyip eğer olmazsa o şekilde tüp bebek düşünün ama tüp bebeğe bu kadar uzak bakmayın çünkü en sağlıklı bebeği seçiyorlar inşallah hiç gerek kalmadan bu ay bebeğiniz sizinle olur
Bnde 11 aydır deniyorum ama olmadı henüz 3 ay femarayla denerim olmazsa aşılama felan hiç girmeden tüp bebek düşünürüm Bnde ama inşallah gerek kalmazİnşallah öyle olur. Bir yıldır kendim deniyorum zaten o yüzden kendi haline bırakmak istemiyorum. Bu ay olmazsa 2 ay daha doktorla denemek istiyorum açıkçası. Sonrasında durumu tekrar değerlendiririm diye düşünüyorum
Bende de akıntı kanama oldu doktor progesteron başladı ve çok şükrü bebeğim tutundu banaYaa inşallah ama benim gecikmem oldu şuan adet biterken kahverengi akıntı olur ya 3 gündür öyle akıntı geliyor
Çok güzel 3 tane oluşmuş maşallah inşallah bu son olurCanlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum
Geçen ay 3. Günden sonra bana ateş basmadı oldu midem bulanmadı yada ciddi batma vs olmadıYaşınız kaç acaba bn de dün başladım fakat inanılmaz ateş basıyo midem bulanıyo ve kasıklarımda müthiş sızı oldu siz de oldu mu acaba ilk kez kullanıyorum bn
Ben de sizin gibi tüp bebege uzak bakmıyorum zaten bir kaybım var üstüne kan pıhtılaşmam var bide en son ters rahimsin dendi, inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa da imkan varsa tüp bebek bana mantıklı geliyor hoş nasip değilse onun da olmama ihtimali var ama işteBnde 11 aydır deniyorum ama olmadı henüz 3 ay femarayla denerim olmazsa aşılama felan hiç girmeden tüp bebek düşünürüm Bnde ama inşallah gerek kalmaz
Bendede prolaktın yuksektı 44dü dostınex kullanıyorum 4aydır incir gazlı ıcecekler uzak duruyorumCanım doktor hap verdimi prolaktin için bende yarın gidicem ve bu ay incir kürü yaptım keşke yapmasaydım diyorum genelinde prolaktin yüksekliği var kadınlarda bende bilmeden yaptım şimdi yarın yüksek çıkarsa diye düşünüyorum ayy ne zor bu hormonları dengede tutmak yaa
Ay resmen regle kayıp ilanı verilecek hale geldik cidden ne ki buArkadaşlar testim yine negatiföğle arasına girdiler alttan muayene olacağım birde bakalım ne olacak Arsoney M Maviiiiiiii GeceMavi- B bbusraa61 ve diğer etiket atamadığım arkadaşlar durum bu....şuan ne yaşadığım yeminle gizem oldu üzülmeyi geçtim ney yaşıyorum onu çözememenin içindeyim bu ney çözemedim.
Allah allah bu ne olaki adet söktürücü verirler muhtemelenArkadaşlar testim yine negatiföğle arasına girdiler alttan muayene olacağım birde bakalım ne olacak Arsoney M Maviiiiiiii GeceMavi- B bbusraa61 ve diğer etiket atamadığım arkadaşlar durum bu....şuan ne yaşadığım yeminle gizem oldu üzülmeyi geçtim ney yaşıyorum onu çözememenin içindeyim bu ney çözemedim.
Bilmiyorm ayy birşey versinler ben adet olmaya razıyım ya geçtim bebişi şuanAllah allah bu ne olaki adet söktürücü verirler muhtemelen
Ay resmen regle kayıp ilanı verilecek hale geldik cidden ne ki bu