Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet gününüz mü peki
Adet günüm aslında 10 nisan ama nisanda koronayız sandık karantinaya falan girdik aşırı stresliydik birde taşınmadan dolayı hava değişimi yaşadık bu ay ileri attı 1 hafta kadar
17sinde kahverengi lekelenmem başladı hala bitmedi

Bitkisel hapin adi ne canim

Merhaba,ismi markasi neydi acaba hapin.bizde de sorun gozukmuyor ama olmuyor da.belki bize de yararmarkasi varsa tabii

Arkadaşlar ben biontech aşı oldum hemşireye sordum ikinci dozdan sonra gebelik düşünün dedi ben bu ayı ve sanırım diğer ayı pas geçerim ne olur ne
canım bişe sormak istiyorum sana.2. dozu bugün vuruldum bende bir haftaya kadar yumurtlamam başlayacak korunmalı mıyım bu hemşirenin dediğine göre yani korunmasam da olur mu?

İnşallah canım ahh inşallah inşallah o günlerde gelecek Allahın izniyle seviyorsun çok teşekkür ederim

Canım günadın ekle beni de :) bat 21 mayıs bu ay covid geçirdim tarihim şaşmazsa 21 inde regl bekliyorum. :)
29 yaşındayım 6 ay oldu. Şuanda sadece bal tarçın çörek otu kürü kullanıyorum. D vitamini de alıyorum. İnşallah bu ay olur gerçi covid geçirdim bu ay korunmalımıyım bilmiyorum ama yinede denemek istiyorum.

Yusra-61 ben de geldimm

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 15 Mayıs
2- Yaşınız? 24
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 4 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Euthyrox, matofin, coraspin, folic iod, d vitamini

dün ve bugün yumurtlama günüm gözüküyor çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor ramazan ayı biraz zorlasada bu yolda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Geçen ay ofsayttım
bu ay bayram şekerlerimizi alalım inşallah amin.

Benimde aynı hadi hayırlı haberler alalım bu ay inşallah

Canlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…