Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bende 10 aydır bekliyorum bu ay doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi
Ve extra tiroid bezleri kontrol ettirmemi söyledi kan verdim bakalım bugün Çarşambaya sonuç çıkacak
Kadın doktoru İçinde Hayıt otunum bulunduğu bitkisel bi hap yazdı ve bununla hamile kalabileceğimin kolay olduğunu söylediBende sizler gibi dua ile umut ile bekliyorum

İnşallah en yakın zamanda kalmanız dileğiyle

İlk kızımı 5.8 ile öğrendim çok silik çizgi vardi.. adete 6 gün kala inşallah sanada bebiş tutunur
Yaa inşallah ama benim gecikmem oldu şuan adet biterken kahverengi akıntı olur ya 3 gündür öyle akıntı geliyor

Kızlar selam bata 9 gün var. 2 sahurdur sol kasığımda batma oluyor. Bugün de ilk kez afedersiniz sarımsı yoğun bir akıntı geldi... belki belkiiii.... lütfen belirti olsun yaa

Merhaba canım eczanede mi satılıyormus bu bitkisel hap merak ettim

Canim ben test yaptirdim e nabizdan bakabildim test sonicum icin bile gidemiorum hastaneye avm de calisiyorm saatler sabitlendi hic izin yok doktorumda devlet hastanesinde ama dusurmek isin prolaktini testere disli aslan pencesi otu varmis burdaki formlarda okumustum onu alicam artik napim ya

Yaa inşallah ama benim gecikmem oldu şuan adet biterken kahverengi akıntı olur ya 3 gündür öyle akıntı geliyor
Benim de kahverengi akıntım var 2 gündür ama dün testim negatifti acaba yarın tekrar test yapsam mı? Siz kan testinden önce test yapmışmıydınız?

Benim de kahverengi akıntım var 2 gündür ama dün testim negatifti acaba yarın tekrar test yapsam mı? Siz kan testinden önce test yapmışmıydınız?
Benim 3. Kan testi bu İlki 1.30, ikinci 1.64 üçüncü 5.56 :) zorla yükseltiyorum
Kaset test yaptım negatif çıkmıştı ilk defa bugün silik çizgi çıktı

Aa bu da çok garipmiş, umarım bebiş sizinledir

Çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim kolay olunca hep öyle gider sanmıştım ama biraz da şans meselesiymiş meğer, oğlumun dünyaya geleceği varmış. İnşallah isteyen herkes anneliği yaşar. Bat 4 Mayıs, ikinci kez anne olmak için heyecanla bekliyorum.

tebrik ederim 5 in üzerindeki değerler hamileleik diye kabul edılıyor dıye bılıyorum :)

Kızlar sanırım ben bu konuda baya bilgisizim yeni denemeye başladığımızdan okudukça bişeyler öğreniyorum benim bu süreçte plates kardiyo gibi sporlar yapmam yanlışmı olur bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…