MerhabaYusra-61 bende mayıs ayı hamilelik planlıyorum 5.5 yıllık evliyim 5 gündür deniyoruz 1 aydır folikasit folikus plus kullanıyorum adet tarihim beklenti 01.mayıs.2021
Eki Görüntüle 2829430
Benim pik basladi çok şükür
Slm kızlar bende 10 aydır bekliyorum bu ay doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi
Ve extra tiroid bezleri kontrol ettirmemi söyledi kan verdim bakalım bugün Çarşambaya sonuç çıkacak
Kadın doktoru İçinde Hayıt otunum bulunduğu bitkisel bi hap yazdı ve bununla hamile kalabileceğimin kolay olduğunu söylediBende sizler gibi dua ile umut ile bekliyorum
Sağol canım inşallah vardır :)Ay insallah bebis vardir ya yine yapıncapaylaş bizle
Yaa inşallah ama benim gecikmem oldu şuan adet biterken kahverengi akıntı olur ya 3 gündür öyle akıntı geliyorİlk kızımı 5.8 ile öğrendim çok silik çizgi vardi.. adete 6 gün kalainşallah sanada bebiş tutunur
Merhaba canım eczanede mi satılıyormus bu bitkisel hap merak ettimSlm kızlar bende 10 aydır bekliyorum bu ay doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu söyledi
Ve extra tiroid bezleri kontrol ettirmemi söyledi kan verdim bakalım bugün Çarşambaya sonuç çıkacak
Kadın doktoru İçinde Hayıt otunum bulunduğu bitkisel bi hap yazdı ve bununla hamile kalabileceğimin kolay olduğunu söylediBende sizler gibi dua ile umut ile bekliyorum
Canim ben test yaptirdim e nabizdan bakabildim test sonicum icin bile gidemiorum hastaneye avm de calisiyorm saatler sabitlendi hic izin yok doktorumda devlet hastanesinde ama dusurmek isin prolaktini testere disli aslan pencesi otu varmis burdaki formlarda okumustum onu alicam artik napim yaCanım doktor hap verdimi prolaktin için bende yarın gidicem ve bu ay incir kürü yaptım keşke yapmasaydım diyorum genelinde prolaktin yüksekliği var kadınlarda bende bilmeden yaptım şimdi yarın yüksek çıkarsa diye düşünüyorum ayy ne zor bu hormonları dengede tutmak yaa
Benim de kahverengi akıntım var 2 gündür ama dün testim negatifti acaba yarın tekrar test yapsam mı?Yaa inşallah ama benim gecikmem oldu şuan adet biterken kahverengi akıntı olur ya 3 gündür öyle akıntı geliyor
Benim 3. Kan testi bu İlki 1.30, ikinci 1.64 üçüncü 5.56 :) zorla yükseltiyorumBenim de kahverengi akıntım var 2 gündür ama dün testim negatifti acaba yarın tekrar test yapsam mı?Siz kan testinden önce test yapmışmıydınız?
Aa bu da çok garipmiş, umarım bebiş sizinledirBenim 3. Kan testi bu İlki 1.30, ikinci 1.64 üçüncü 5.56 :) zorla yükseltiyorum
Kaset test yaptım negatif çıkmıştı ilk defa bugün silik çizgi çıktı
İnşallah :)Aa bu da çok garipmiş, umarım bebiş sizinledir
Adet gününüz mü pekiBenim 3. Kan testi bu İlki 1.30, ikinci 1.64 üçüncü 5.56 :) zorla yükseltiyorum
Benim kızım daha küçük canım 10 aylikSizin kızınız kac yaşında bende bir seneye yakın adet görmemiştim
Sizin kızınız kac yaşında bende bir seneye yakın adet görmemiştim
Çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim kolay olunca hep öyle gider sanmıştım ama biraz da şans meselesiymiş meğer, oğlumun dünyaya geleceği varmış. İnşallah isteyen herkes anneliği yaşar. Bat 4 Mayıs, ikinci kez anne olmak için heyecanla bekliyorum.Bence hiç moralinizi bozmayın çünkü hamile kalmışsınız ve oğlunuz olmuş böyle düşünün yine hamile kalabilirsiniz ve yaşınız çok genç 37 38 hamile kalan çok kadın var rabbim yine ol derse olur 2. Kez anne olmanız imkansız değil
tebrik ederim 5 in üzerindeki değerler hamileleik diye kabul edılıyor dıye bılıyorum :)Benim 3. Kan testi bu İlki 1.30, ikinci 1.64 üçüncü 5.56 :) zorla yükseltiyorum
32 yaşındayım 3 kez denedikNe kadar denediğini birde yaşını alabilir miyim?
İnşallah bakalım beklemedeyimtebrik ederim 5 in üzerindeki değerler hamileleik diye kabul edılıyor dıye bılıyorum :)