Öyle yapıyım bu ayda tutmadı acaba hergün ilişki olmadığı için mı tutmadı gün aşırı yaptık halbuki ama aklım hergün yapanlarda öyle tutanlar çok oluyo eşimde hergün olmuyo o kadar sperm gelmiyo diyoBen 2 de gittim bakmadı yarın gel dedi bana hormon için gittim bendesen 2 de git bakmazsa 3 de gidersin kuzum
Hayırlısı bakalım ya, daha ilki olmadı ikincisini düşünüyoruzCanım ablamda aynı senin gibi şehir dışına evlendi o yüzden 4 Sene ara verdi tek başına diye çok şükür 36da doğurdu yni olmucak diye bişey yok.
Merhaba
Bat 15 Mayıs
Yaş 31
Bir sene olacak neredeyse
Solgar'ın folik asit'ini kullanıyorum
Aynen şuan ilki tutsa diye dua ediyorum valla insan karamsarlığa düşüyo ilk aydan hamile sanmıştım kendimi sanki hemenHayırlısı bakalım ya, daha ilki olmadı ikincisini düşünüyoruzfazla ileri görüşlülük olsa gerek
Ya o süreç aynen öyle çok zor. Ben en son kafayı yemek üzereydim saldım o yüzden. Kendimi istemiyorum, çocuk çok zor, böyle iyiyim diye bi de kandırma halindeydim ki oldukça inandırıcıydıAynen şuan ilki tutsa diye dua ediyorum valla insan karamsarlığa düşüyo ilk aydan hamile sanmıştım kendimi sanki hemenama süreç o kadar kolay değilmiş bide strese girip kocaya da yansıtmama işi hepsini dengede tutmaya çalışmak ne zormuş
Hergün yapılmıyo valla zor iştah gelmiyorÖyle yapıyım bu ayda tutmadı acaba hergün ilişki olmadığı için mı tutmadı gün aşırı yaptık halbuki ama aklım hergün yapanlarda öyle tutanlar çok oluyo eşimde hergün olmuyo o kadar sperm gelmiyo diyo
Kesinlikle ama eşler bizden daha tedirginler. Biz alttan üstten muayeneden hsg filmine kadar hepsine gönüllü gidiyoruz. Yiğidin malı meydanda diyen erkekler utanıyorHergün yapılmıyo valla zor iştah gelmiyorben 4 aydır deniyorum olmadi kiz kardeşim ilk geceden hamile kaldi 3 haftalık gebe valla ben anlamadim bu işten eşlerinde gözükmesi lazım bizimki gözüktü ramazan sonrası olmazsa özele gidicez bakalim
Tamam canım
Carsamba gec değil canimKızlar doktordan randevu alıcam yarın. Şimdi adet oldum salı mı alsam çarşamba mı 2.gün gidiliyo sanırım çarşamba geç mi olur test için
Valla bende anlamadım ablamda ilk aydan kaldı bide öncesinde dogum kontrol hapı kullanıyordu ki koruyuculuğu geçmesi 6 au surebiliyo. Biz prezervatif kullandık hap kullanmadığım için nasıl olsa ilk aydan tutar kafasına girmiştim 2 ay oldu tık yok dayanamicam bende gidicem bu hafta doktora onada 8 aydır evliyim 8 aydır deniyoruz mu desem ne yoksa onlarda ciddiye almiyolarmisHergün yapılmıyo valla zor iştah gelmiyorben 4 aydır deniyorum olmadi kiz kardeşim ilk geceden hamile kaldi 3 haftalık gebe valla ben anlamadim bu işten eşlerinde gözükmesi lazım bizimki gözüktü ramazan sonrası olmazsa özele gidicez bakalim
Bizimki keciboynuzu suyunu zorla içiyor hergun peşinde geziyorum hahaha neyse ili muayene gitti ramazan sonrasi gerekirse yine giderim dedi insallah gerek kalmadan bebislerimiz olurKesinlikle ama eşler bizden daha tedirginler. Biz alttan üstten muayeneden hsg filmine kadar hepsine gönüllü gidiyoruz. Yiğidin malı meydanda diyen erkekler utanıyoranlamsız bir bakış açıları var
Aynen valla benimkide hiç gönüllü değil zaten bana bile şimdiden kafayı yedin demeye başladı ovulasyon alsam onu hergün kullansam çıldırdın dicek adamKesinlikle ama eşler bizden daha tedirginler. Biz alttan üstten muayeneden hsg filmine kadar hepsine gönüllü gidiyoruz. Yiğidin malı meydanda diyen erkekler utanıyoranlamsız bir bakış açıları var
Ya ben spermleri hissediyorum yani fazla fazla geliyo gibi çünkü akıyo dışarı gerçi belli olmaz ama spermin çokluğu mu önemli kalitesimi acabaBizimki keciboynuzu suyunu zorla içiyor hergun peşinde geziyorum hahaha neyse ili muayene gitti ramazan sonrasi gerekirse yine giderim dedi insallah gerek kalmadan bebislerimiz olur
Benim doktorum izmirde o çok tatli kadındı düğün için istanbula gidince adet oldum hormon testi mecburi orda verdim 3aylık evliyim dedim acelen ne dedi bende yaşım var ve istiyoruz dedim sanki ona kalmis aklıma geldikçe sinirleniyorumValla bende anlamadım ablamda ilk aydan kaldı bide öncesinde dogum kontrol hapı kullanıyordu ki koruyuculuğu geçmesi 6 au surebiliyo. Biz prezervatif kullandık hap kullanmadığım için nasıl olsa ilk aydan tutar kafasına girmiştim 2 ay oldu tık yok dayanamicam bende gidicem bu hafta doktora onada 8 aydır evliyim 8 aydır deniyoruz mu desem ne yoksa onlarda ciddiye almiyolarmis
Bizimde cok akıyor geçen bi yazı okudum ve bu beni biraz düşündürdü biri sperm hareketligi olmadığı için sperm disari akiyor demiş bunu arastirmak lazim. Bendede disari cok akiyor acaba normal mi değil miYa ben spermleri hissediyorum yani fazla fazla geliyo gibi çünkü akıyo dışarı gerçi belli olmaz ama spermin çokluğu mu önemli kalitesimi acaba
Bende arası cok olsun zorlanırim diyordum ama az büyüse rahata alissan daha zor oluyor cesaret edemiyor insan dur şunu da yapayim bu yaz da gezeyim sürekli çekimser kalıyoruz ki ilk çocuğum bariz kardeş istiyor tek başına oyalamakta zorlanıyorum kesinlikle doğru mantık eğer sağlık sıkıntınız yoksa Allah nasip eder inşallah canımValla yaşım 34 olunca mecbur biraz zaten herkes dediğin gibi arka arkaya yap diyor bakalım Ara verip aynı şeyleri yaşamakta zor tek tavsiyem kızlar bol bol uyuyolun bebek olunca uyku muyku yok bildiğin yok yani mecazen degil
Ya ramazanda vakit geçsin diye bir iki bebek kazağı ördüm, taktın yine kafayı diyorAynen valla benimkide hiç gönüllü değil zaten bana bile şimdiden kafayı yedin demeye başladı ovulasyon alsam onu hergün kullansam çıldırdın dicek adam
İnşallah Allah sağlıklı sıhhatli, imanlı, vicdanlı, hayırlı evlat nasib etsin hepimize. Vakti saati vardır illaki.Bende arası cok olsun zorlanırim diyordum ama az büyüse rahata alissan daha zor oluyor cesaret edemiyor insan dur şunu da yapayim bu yaz da gezeyim sürekli çekimser kalıyoruz ki ilk çocuğum bariz kardeş istiyor tek başına oyalamakta zorlanıyorum kesinlikle doğru mantık eğer sağlık sıkıntınız yoksa Allah nasip eder inşallah canım
Ama katılıyorum kesinlikle ertelemek kolay geliyor. Böylesine alıştık çünkü hayat mikemmelBende arası cok olsun zorlanırim diyordum ama az büyüse rahata alissan daha zor oluyor cesaret edemiyor insan dur şunu da yapayim bu yaz da gezeyim sürekli çekimser kalıyoruz ki ilk çocuğum bariz kardeş istiyor tek başına oyalamakta zorlanıyorum kesinlikle doğru mantık eğer sağlık sıkıntınız yoksa Allah nasip eder inşallah canım
Tuh .Saglik olsunBana da kısmet olmadı
Açıldıktan 45gün sonra tüketin yazıyordu çöpe attım