Bizimde cok akıyor geçen bi yazı okudum ve bu beni biraz düşündürdü biri sperm hareketligi olmadığı için sperm disari akiyor demiş bunu arastirmak lazim. Bendede disari cok akiyor acaba normal mi değil midiğer kızlarda durum nedirki
1 yıl denediniz mi sorusu ile karşılaşırsın canımValla bende anlamadım ablamda ilk aydan kaldı bide öncesinde dogum kontrol hapı kullanıyordu ki koruyuculuğu geçmesi 6 au surebiliyo. Biz prezervatif kullandık hap kullanmadığım için nasıl olsa ilk aydan tutar kafasına girmiştim 2 ay oldu tık yok dayanamicam bende gidicem bu hafta doktora onada 8 aydır evliyim 8 aydır deniyoruz mu desem ne yoksa onlarda ciddiye almiyolarmis
Aynen öyle canım asıl olduktan sonra başlıyor her şey nasibinde ne varda neyi bekliyor bilemeyizİnşallah Allah sağlıklı sıhhatli, imanlı, vicdanlı, hayırlı evlat nasib etsin hepimize. Vakti saati vardır illaki.
Isteginize saygi duyarak yazmak istiyorum , sirf cocuk kardes istedi cocuk yapmak bana sacma geliyor . O cocuga maddi manevi bakmak o kadar da kolay degil bunu pek tabi biliyorsunuzdur. Ha siz de eminsinizdir ve istiyorsunuzdur bunu anlarim ama kardes icin cocuk yapmak degisik bi bakis acisiBende arası cok olsun zorlanırim diyordum ama az büyüse rahata alissan daha zor oluyor cesaret edemiyor insan dur şunu da yapayim bu yaz da gezeyim sürekli çekimser kalıyoruz ki ilk çocuğum bariz kardeş istiyor tek başına oyalamakta zorlanıyorum kesinlikle doğru mantık eğer sağlık sıkıntınız yoksa Allah nasip eder inşallah canım
Canım nisan kaydı alımını durdurdum.Beklenen adet 27 nisan
Yaş 34
1 aydır bebek istiyoruz
İkinci çocuğum olacak 10 aylık bi kızım var herhangi bi ilaç kullanmiyorum
Kendiliğinden oldu canım geçen bi arkadaş demisti korunmayı bırakınca hemen ilk ay olmuyormuş diye bende birinden onu duyup öylesine denemiştim bi defa o ay boyunca korunmama rağmen olmuştu o yüzden şimdi ilk aydan olmazsa kafaya takarım diye korkuyorum bakalım ne olacak bende bekliyorumAma katılıyorum kesinlikle ertelemek kolay geliyor. Böylesine alıştık çünkü hayat mikemmelilki için doktora falan gittiniz mi kendiliğinden mi oldu
Yas kacti ?Valla bende anlamadım ablamda ilk aydan kaldı bide öncesinde dogum kontrol hapı kullanıyordu ki koruyuculuğu geçmesi 6 au surebiliyo. Biz prezervatif kullandık hap kullanmadığım için nasıl olsa ilk aydan tutar kafasına girmiştim 2 ay oldu tık yok dayanamicam bende gidicem bu hafta doktora onada 8 aydır evliyim 8 aydır deniyoruz mu desem ne yoksa onlarda ciddiye almiyolarmis
O sadece ayrıntıydi o kadar zor bir süreç geçirdim ki ilk hamilelegimde doğumumda sonrasinda 2 yaşında çocuğumun lafıyla böyle bi şeye girilecek kadar kolay degildi yani benim içinIsteginize saygi duyarak yazmak istiyorum , sirf cocuk kardes istedi cocuk yapmak bana sacma geliyor . O cocuga maddi manevi bakmak o kadar da kolay degil bunu pek tabi biliyorsunuzdur. Ha siz de eminsinizdir ve istiyorsunuzdur bunu anlarim ama kardes icin cocuk yapmak degisik bi bakis acisidedigim gibi saygi duyuyorum.
Hahahaa ama hakli adamlar , kuzeninde hakli onlarda insan da
Kopardın kız beni..
4gün üst üste yapanlar var.. Kuzenim diyor makine mi bu kalkmaz bile
Youtube da bi doktor denk gelmişti. O dışarı akan şeyin spermi hayatta tutmak için olan sıvı olduğunu söylüyordu. Akması normalmiş. İleri hareketliliği olan spermler zaten gitmesi gereken yöne rahim tarafından çekiliyormuş. Çok dert etmeyin yani onlarıYa bence bu çok değişik bi olay geçen ay ilk denememizde resmen spermlerden sonra midem bulanıyordu vücut bu ne diye şaşırdı heralde o kadar sperm girince hatta o yüzden ilk ay hamileyim diye sandım ama bence vücut sperme alisiyomus. Bu ayda hemen kalkma dedim eşime çünkü bitince hemen çıkıyordu biraz bekliyo üstümde o şekilde olunca dışarı çıkma olmuyo bence
Bak bak bide 2 yasinda bit boylu poncik seniO sadece ayrıntıydi o kadar zor bir süreç geçirdim ki ilk hamilelegimde doğumumda sonrasinda 2 yaşında çocuğumun lafıyla böyle bi şeye girilecek kadar kolay degildi yani benim için
Öyleymiş ama burda okuduklarimdan sonra çoğu kadın keşke dha önce doktora gitseydim yazmış hatta daha denemeden kontrol amaclı gidenlerde çok1 yıl denediniz mi sorusu ile karşılaşırsın canım2 ay falan çok az süreler onlar için
Hiç takma, taktıkça daha beter oluyor. Bu sefer odağını kaybediyorsun. Nasib de bekleKendiliğinden oldu canım geçen bi arkadaş demisti korunmayı bırakınca hemen ilk ay olmuyormuş diye bende birinden onu duyup öylesine denemiştim bi defa o ay boyunca korunmama rağmen olmuştu o yüzden şimdi ilk aydan olmazsa kafaya takarım diye korkuyorum bakalım ne olacak bende bekliyorum
Benim yasim 27 cnm ablam 31di bence bunun yaslada alakası yok onu anladımYas kacti ?
Kontrol amacli gitmen mantikli ama niye 2 aydir cocugum olmuyo dersen doktor dover seniÖyleymiş ama burda okuduklarimdan sonra çoğu kadın keşke dha önce doktora gitseydim yazmış hatta daha denemeden kontrol amaclı gidenlerde çok
En azından bi kontrol şart hepimiz içinÖyleymiş ama burda okuduklarimdan sonra çoğu kadın keşke dha önce doktora gitseydim yazmış hatta daha denemeden kontrol amaclı gidenlerde çok
Ilk ay 5 gün gecikince bende eşimde nasıl sevinmiştik mide bulantısı bile olmuştu belki spermden dediğin sebepten di bizimkide mayıs bize uğur getirsin inşallah. Bizim ki bekliyor ben sonra dusa wc ye giriyordum artık yatıcam uzancam allah yüzümüze gülsün bizimdeYa bence bu çok değişik bi olay geçen ay ilk denememizde resmen spermlerden sonra midem bulanıyordu vücut bu ne diye şaşırdı heralde o kadar sperm girince hatta o yüzden ilk ay hamileyim diye sandım ama bence vücut sperme alisiyomus. Bu ayda hemen kalkma dedim eşime çünkü bitince hemen çıkıyordu biraz bekliyo üstümde o şekilde olunca dışarı çıkma olmuyo bence