iyi düşüm iyi çıksın cnmİnşAllah canım yabi de hastalıkla uğraşmam inşallah amin
Yok canım yaptırmadımKan testi yaptırmadınız mı ? Test hemen bir günde koyulaşmaz bence.
Evet çok iyi denk geldi evde geçiririm en azından ben biraz fazla nazlı geçircm heralde süreciŞuan yeni girebildim başım ağrıyordu çay içtim kendimi bulduoruç vurdu sanırsam.
Sanırım izinne çıkmışsın öyle okudum sankimohh ne iyi olmuş senin için
Ben tedaviyi bıraktığım zaman daha çok strese giriyorum vallahi ne yapacagimi sasirdim artik aglama krizleri geliyo artik insallah bu ay olmuştur insallahBen 3 ay kafama taktım olmadı. Takmayı bıraktığım ay hamile kaldim. Biliyorum beklemek zor ama yinede beklemekten başka çaremiz yok malesef. İyi düşün iyi olur insaAllah
Canım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu muValla benim senden pek farkım yok hatta sen benden önce hamile kalmışsın galiba değerin daha yüksekti sanırım arada bi 4 5 gün var herhaldesen söyle ne zaman yumurtlama ne zaman şüpheli ilişki
Teşekkür ederimSırt üstü ytiyorum canım ben 15 20 dakika ayaklar havada sonrada yüzüstü dönüyorum 1 buçuk saat falan yatiss
Ben 128 sanıyordum canım ondan dedim öyle ama senin döngün daha uzun benimkinden senin daha günün gelmemiş ama benimki 5 gün kadar geçtiCanım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu mu
Aynı gün kalmışız demek ki merak etme Allah'ın izniyle yükselir nerde takip ediyosun hastanede mi sağlık ocağında mıCanım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu mu
Duşa girme hemen canım sudan etkileniyor spermlerTeşekkür ederim
Sağlık ocağına gittim hastaneye ayın 6 Sina randevu alabildimAynı gün kalmışız demek ki merak etme Allah'ın izniyle yükselir nerde takip ediyosun hastanede mi sağlık ocağında mı
Idrar testinde de bu değerle pozitif gördünüz muCanım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu mu
Bizim aynı sayılır ben dün akşam gölge gibi görebildim anca ışıkta belli oluyorsu normal kaset testte bugün 30.70 çıktı değerim önceki gün hiç bişey belli değildi üstelik 3 gün gecikmiştimIdrar testinde de bu değerle pozitif gördünüz mu
Bende ayın 17 sinde bulabildim acaba daha erkene almak için acilden mi giriş yapsakSağlık ocağına gittim hastaneye ayın 6 Sina randevu alabildimpazartesi yine sağlık ocağına gidip artış takibi yapacak ebe bakalim
Valla değerlendir yumurtlama akıntısı olabilirKizlar sizlere bişey sormak istiyorum 2 gün öncesinde yoğun bir akıntım vardi ama bu 2 gündür akıntım hiç yok regliminde 14 15gunleri bilgisi olan cvp yazabilir mi
Yaaaa bende bugün test yaptim cikmadi maalesef. 2 gün sonra test verecegim belki benim de erkendir daha insallah oyledirBizim aynı sayılır ben dün akşam gölge gibi görebildim anca ışıkta belli oluyorsu normal kaset testte bugün 30.70 çıktı değerim önceki gün hiç bişey belli değildi üstelik 3 gün gecikmiştim
Hahahahaha yaaa bende dedim bunun sesi çıkmıyor nerde Allah iyiliğini versinBaktım ateşiö düşmüyor ben de belki yumurtluyorumdur diyip onu değerlendirdimahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?