Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eklerim ama ekleme akşamdan akşama oluyor toplu. isminizi kayıta aldım yarın akşam tabloda olacaktır

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 17 nisan
2- Yaşınız? 32
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Yok
Canım beni de ekler misin? Aslında 10 Nisan bat tarihimdi 7 gün gecikti. 3 gündür kahverengi akıntı vardı bugün şiddetli ağrı ve kanama geldi, hamileyim sandım önce istemedim regl olmadıkça beklenti oluştu ve şimdi biraz hayal kırıklığı :)) mayıs ayı hepimize şans getirsin <3

Aynen kitap hobi el isi falan guzel kafabdagitiyor aksam biraz oturup oglumla ahsap blok yapiyorz sonra netflixten dizimi acip elimide havlumu alip biyandan onu işliyorum sonra onu birakip kitabimi aliyorum alip goturuyor iyi oluyor buay cok gezindim arastirdim yazilar falan taktm kafayi wallahi regl olunca rahatladim dedim napiyosun kendine isine bak onumuzdeki ayda bol bol dikis dikip atlatacagim bu sureci

Ama gerçekten öyle en iyisi bu inan çok iyi geliyor hem elinde gözle görülür birşeyler olmuş olur :)) fazla yanlış bilgi kirlilik yapıyor forumlarda

Folibol ne acaba herkes onu kullanıyo
folikasit gebelikten 2 ay önce 2 ayda gebelikte kullanılıyor yeni hücre oluşumu ve organ gelişimi için gebelite mutlaka kullanılması geren bir vitamin

Arkadaşlar bu yazıyı bu ay yaptığım tek şey çörek otu bal karışımıydı dedim araştırayım adet geçirtiren kadınlar olmuş mu bir çok olmasa da nadir birçok yazı okudum malesef baya uzun süre geçiktiemiş 3 kişi okudum. Yazıları pişmanlık içinde yazılardı. araştırma yaparken buldum aklımda deli deli sorular oluştu bunu yazan kadının durumu ortada. Burada hepinize demek istiyorum eğer herşey düzenli ise karışımlardan uzak durmanız asla iş görmüyor tersi durumlar doğuruyor.

izmirlibayan:merhaba arkadaslar konu eski ama belki aratan olur benim gibi diye bende paylasayim gecen ay 9 aralikta adet oldum reglnin 2.gunu basladim bal tarcin corekotu kurune 10 gun kullandim .
sag yumurtaligimda 6cmlik kist vardi bu arada doktorum kendi kendine hamile kalmayi dene demisti .
her zaman 28 gunde bir adet olan ben bu ay 6 ocaktan beri bi turlu adet olamadim
doktora gittim hamilelik testim negatif sag yumurtaligimda ki kist 8.5cm olmus ve icinde 4.5cm lik bir kist daha..
sol yumurtaligimda da 2cmlik catlamamis folikul kisti yani doktor adet sokturucu tarnusal diye bi ilac verdi hala adet olmuyorum .
keske bilmeden etmeden boyle bi kure baslamasaymisim cok pismanim suan ameliyat olmam gerekiyor.)

Şimdi bu kadının bir sürü mesajı var hepsini okuyamdımsa da. Bende bu kadın gibi 28 günde bir adet olan birisi olarak adetim çok geçikme yapıyor asla bu kadar geçikmezdi. Kendimi biliyorum şuan benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste çevirmiş olblr mi dünki kadın doktor görememiş ollbr mi?
En çok da kistte çevirme olacağını düşündüren şey ovulasyon testimin adet gününe doğru sürekli pik çıkması. Bende ilk defa bu ay çörek otu bal tarçın kullandım ama şuan çok pişmanım eğer normal yumurtalar büyüyorsa bunu yapmak delirtti kadının 22 mm yumurtaları çatlamamış pazartesi sabah erkenden kendi doktoruma gideceğim bende hiç adet olacak göz filan yok ama hamilelik belirtim de yok hep benim gibiymiş kadında belirti filan yok. Aralıklı bel ve kasık ağrım var kist ağrı yapar diye biliyorum hiç kist gibi şeyler duymamıştım doktorlardan bu sefer duyacağım. Birde bu yaptığım şeyi söylesem mi doktoruma çok kızacak diye korkuyorum testleri hep negatif çıkmış sürekli isteyen adını yazdım kadının girsin okusun msjlafını en azından çörek otu bal tarçın herkes de aynı şeyi yapmıyor daha kötü sonuçlar doğuruyor 48 gün gelmemiş adeti kadının. Bende sizlere yazmak istedim kaş yaparken gözlerimiz çıkıyor. Oysaki çok Araştırmıştım çoğu kadına erken adet yaparmış tersi olacağını hiç okumamıştım Pazartesi günü sizlere yine iyi haberle gelmek isterdim ama içimde o his gitti yinede iyi düşünmek istiyorum.

Merhabalar kızlar inşallah Rabbim bu ay hepimize sağlıkla mucizemize kavuşmamızı nasip eylesin
Bugün sabah ovulasyon testi yapmıştım T çizgisi koyu çıktı dünü değerlendirmiştik sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz yoksa gün aşırı mı daha iyi olur?eşimin değerleri de düşük çıktı takviye kullanıyoruz o yüzden sizlere de danışmak istedim çok sağolun şimdiden

Eklentiler

• 38462BD6-9EA5-48DE-8ED8-8D32118EB1EC.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 28
Kuzum senin adetin mi gecikti? Açıkçası ben de bu karışımı kullananların yumurtası erken çatlayıp adeti erken geliyor diye okumuştum seninki kist filan değildir bence canım içini ferah tut inşallah

Kaç gün gecikti adetin canım belki geç döllenme yaşıyosundur hemen kötüyü düşünme

Merhabalar belki biliyorsunuz instagram da banu çiftçi var kadin doğum doktoru ve o bir canlı yayınında söylemişti yumurta kalitesini arttirmanin hic bir yolu yok nasıl doğup var olduysa oyle devam eder kullanılan hic bir şey kaliteyi arttirmaz diye , kaliteyi azaltabilirsiniz sadece yasam sartlarinizla demisti. Lutfen caresizlikten böyle kürler yapmayın sağlığınız söz konusu evet biliyorum çok zor insan her yolu denemek istitor ama

Kaç gün gecikti adetin canım belki geç döllenme yaşıyosundur hemen kötüyü düşünme
5.günüm geçikti. Kan testlerim negatif çıktı birde o benim kafamı karıştırdı. Yinede güzel düşünmeye çalışıyorum bu yazıyı bilgi olsun diye diğer arkadaşlarıma paylaştım.

5.günüm geçikti. Kan testlerim negatif çıktı birde o benim kafamı karıştırdı. Yinede güzel düşünmeye çalışıyorum bu yazıyı bilgi olsun diye diğer arkadaşlarıma paylaştım.
Anladım canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti onu hesapladın mı geç döllenme olma ihtimali yüksek olumlu düşün

Ya benim herşeyim normaldi kalite amaçlı yapmamıştım şöyle düşünmüştüm kullananlar hamile kalmışlar demişti o kadar da araştırdım ki ilk defa böyle birşey yaptım birde sürekli yapmayın diyen bendim canım ya tövbe ediyorm çaresizlik diye birşeyimiz olmasın yinede burada birbirimize hep faydalı olmaya çalışıyoruz şu yazın başta okusam asla yemezdim o kadının her sözü altın zaten. Çok teşekkür ederim ayrıca sizede

Maşallah çok güzel koyulaşmış, eşinizin değerleri düşükse gün aşırı değerlendirin bence ama elinizde test varsa birde saat 15 ile 16 arası yapın silikleşmedi ise daha çatlamamış olur yarın çatlar aklınız kalmaz

Anladım canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti onu hesapladın mı geç döllenme olma ihtimali yüksek olumlu düşün

ovulasyon ile iki kere yumrtlama gördüm bu ay 17.günü adetimin ikinci yumrtlamayı gördüğüm gündü iki gün sürdü 3 Nisan ilişkim oldu 4 Nisan çatlamam oldu dedim bunu da değerlendireyim en son ilişkim o gece oldu işte çatlama dan sonra hiç ilişkim olmadı

Gecen ay denedim bide hayit otu denemistim 15 gun gecikme yaşamıştım 3 erken 5 geç olurdu ama bu kadarda olmamıştı bu ay yine basladim 1 ay ara vermiştim tırstım simdi gerçekten herşeyi denememek lazim heleki sorun yoksa vücutnegatif etki veriyor

Merhaba canlar, beni de ekler misiniz?
Bir kürtajım oldu. Bebeğimi kaybettim. Tekrar savaşıyorum.

Bat : 12 Mayıs
Süre: 1 yıl
Takviyeler: Klomen, folidoce, eutyrox, arı sütü bal polen, d vit.
Kürtajdan sonra mı 1 yıldır deniyorsunuz. Nasıl bir süreç geçirdiniz bahseder misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…