Canım böyle düşünerek kendini üzüp strese sokuyosun olumlu düşünmeye çalış herşey de bir hayır vardır Rabbim doğru zamanda bunu bize nasip edecek ümitsizliğe kapılma ne zaman kafandan silersen o zaman olurmuş sen elinden geleni yap taktiri Allaha bırak bol bol dua etbazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor mu
bazen hiç olmıycak bişey için mi uğrasıyorum diye düşünürken buluyorum kendimi jelleri arastırdım bu ay 2.kez klomen kullanıcam eşim şehir dışında insan bazen boğuluyor gibi oluyor istedikce olmuyor sanırım ben mi ümitsizliğe kapılıyorum sizede oluyor mu
Yuseacim ya benim test silindi çöpe attım bugün ben bu ayı boş geçeyim demiYaş kaç ki senin?
Doktora durumunu da söyle ona göre halleder sende hastalığını atlatırsın inşallah sadce üstten bir yere kadar
Yuseacim ya benim test silindi çöpe attım bugün ben bu ayı boş geçeyim demi
Anne etkili olabilir ama benim annem 50 li yaslards yeni oldu. Ben 37 yasindayim amhim dusuk cikti . Yani illa anne etken degil bende sasirmistim hic beklemiyordum. Yasla ilgili evet 35 yas ustu bas asagi gidiyo artikAh çok teşekkür ederim rahatladım:) amh ya bastırmış miydiniz siz , yaşla ve anneniniz menopoza girdiği zamanla ilgili olduğunu söylüyorlar da bende o yüzden henuz baktirmayi dusunmedim de :)
aslında demek istediğim kısmende böle birşey yani adet oldugumuz andan ıtıbaren yeni ay için kendımızı şartlayıp denemelere başlıyoruz acaba bumu en büyük etken takip etmesem normal rutin evlilik hayatı yasanım olursa olur olmazsa olmaz demek mi lazım :)Canım böyle düşünerek kendini üzüp strese sokuyosun olumlu düşünmeye çalış herşey de bir hayır vardır Rabbim doğru zamanda bunu bize nasip edecek ümitsizliğe kapılma ne zaman kafandan silersen o zaman olurmuş sen elinden geleni yap taktiri Allaha bırak bol bol dua et
kafa karışıklığı dedim ya içim sıkılıyor YusraYaani bu soru muydu tabii ki oluyor benimde eşim genelleme şehir dışında oluyor evde tek bazen sıkılıyordum ilk ama aştım bunu kendime göre yaşıyorumbirde eş olmama kavramı olunca oldu mu olmadı mı ister istemez oluyor. Bazen aman deyip vazgeçiyorum bu ay bıraktım diyorum bakıyorum o ay denemeye devam her şerde bir hayır her hayır da bir şer var olduğunu düşünerek sağlık olsun diyerek şükür ve dua et canım. Bazen kendi elinde olmayan şeyler için inan yıpratmaya değmiyor.
Bence öyle çünkü kimle konuştuysam kime sorduysam stres yapma yaparsan olmuyo diyo kafandan sil at olacak mı olmıcak mı o zaman olurmuşaslında demek istediğim kısmende böle birşey yani adet oldugumuz andan ıtıbaren yeni ay için kendımızı şartlayıp denemelere başlıyoruz acaba bumu en büyük etken takip etmesem normal rutin evlilik hayatı yasanım olursa olur olmazsa olmaz demek mi lazım :)
kafa karışıklığı dedim ya içim sıkılıyor Yusra
Teşekkür ederim Yusra'cım düşündüklerimi paylaştım bir kaç saat aralıksız form yazıları okudum bir an içim sıkıldı ümitsizlikle belirsizlik arası bişey inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yaza güzel hayırlı haberlerle girer bir birimizin mutluluklarını paylasır en guzel günlerin heycanını hep beraber yaşarız canım :) senin Mayıs konun uğurlu gelsin :)Yapabileceğim birşey var mı?varsa dinliyorum seni canım.
Napayım yumurta kalitesini artırıyorKiz o ne oyle zaten incir sewmem bir de yagda beklemis
Ya şunu da yapmadım demeyeyim ne zarari var diye düşündümOkurken bile bağırsaklarım çalıştı yalnızhamilelikte kabizliga çözüm aklımızda bulunsun
Ümitsizlik şeytandan, ümit etmek Allah'tandir.. kismetimizde varsa bebek dönüp dolaşıp ayagina dolanirTeşekkür ederim Yusra'cım düşündüklerimi paylaştım bir kaç saat aralıksız form yazıları okudum bir an içim sıkıldı ümitsizlikle belirsizlik arası bişey inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yaza güzel hayırlı haberlerle girer bir birimizin mutluluklarını paylasır en guzel günlerin heycanını hep beraber yaşarız canım :) senin Mayıs konun uğurlu gelsin :)
Okudum okudum da yakalayamadimBunun içinde folik asitte var aynı zamanda multivitamin ve prebiyotik
İnşallah Allah nasip etmiştirÜmitsizlik şeytandan, ümit etmek Allah'tandir.. kismetimizde varsa bebek dönüp dolaşıp ayagina dolanir
Teşekkür ederim Yusra'cım düşündüklerimi paylaştım bir kaç saat aralıksız form yazıları okudum bir an içim sıkıldı ümitsizlikle belirsizlik arası bişey inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir yaza güzel hayırlı haberlerle girer bir birimizin mutluluklarını paylasır en guzel günlerin heycanını hep beraber yaşarız canım :) senin Mayıs konun uğurlu gelsin :)
InsaAllahhStress yapma canım çok etkiliyo inşAllah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah teşekkür ederim Esrakcshn Leviretonu haşimato için mi kullanıyorsun ?Ah kiyamam ümitsiz olmak yok geçenlerde bende böyle bi ümitsizliğe kapıldım ağladım üzüldüm ve daha yolun başındayım noluyor dedim Allah mucizelerimizi vericek belki bugün belki yarın yada çok yakında sabır ve dua ileüzülmemek elimizde değil ama moral en büyük